Makeover....

Va äntligen till frissan idag.... va efterlängtat! Men nu ska ju såklart min frisör flytta.... nu när jag äntligen har hittat den bästa i stan. Men får gå till en annan på samma salong nästa gång. Är helt ok, hela den salongen har verkligen klass o vet att dom inte tar in några tomtar där. Kalaset gick på 2000 spänn..... men det är det värt, dom är bäst där helt enkelt! Så smakar det så kostar det....
Sen imon blir det en till liten makeover..... =) Vad det är återkommer jag med....

Annars idag har det inte blivit många knop. Tog en sovmorgon..... softish på morgonen med lång frulle o så.... sen ringde banken o fixade mer med företagskontot, ner o hämtade min nya tunika till salongen. Sen iväg till frissan o sen en liten löpar runda när jag kom hem.....

Ska försöka komma i säng lite i tid idag, ska va på salongen kl 9 imon....
Gött att va lite ledig i alla fall.....för snart kommer jag inte va ledig alls överhuvudtaget... då blir det jobb andan!!!

Sista dan idag

Jaha då har man gjort sin sista vardag på Ålle..... inventering. Min första i mitt liv!!! Jag har blivit stor =)  eller nåt.... Men det gick bra faktikst, smidigt o fort gick det. Så nu är jag hemma i lyan igen.

I morse betalade jag en till liten leverans som kommer till salongen imon. Känns bra =) Imon är jag ledig, så då blir det på stan o handla in handdukar o lite sånt. Till Gerab o köpa fransfärg o lite såna prylar också....

Sen ska jag äntligen till frisören imon också, mitt hår längtar verkligen efter lite färg eller blekning o en sax på topparna.

Camilla kom i alla fall med den sötaste kommentaren idag på jobbet: "jag tycker fan det är kul att inventera...."
Det sa hon när alla andra sa att det va så drygt o tråkigt.... Hon är väl för söt hon!! =)

Sista dryg dan imon...

Jobbat idag med, imon är det sista dan på Å..... i alla fall sista vardagen jag jobbar där. Sen har jag bara mina varannan helg kvar. Gött!!

På måndag smäller det också. Beställde lite mer grejer imorse... vapozon, vaxkit o lupp lampa. Ska till Gertab i veckan o köpa små grejerna, fransfärg o lite sånt. =)
Så nu hoppas jag bara att kunderna kommer in också!

Är så less på Å jobbet nu så jag håller på att trilla av pinn snart!!! Ska bli så skönt att inte behöva jobba så mkt där mera. Hoppas verkligen jag klarar mig på salongen o inte behöver Å mera.... Men det är bara att kämpa på så kommer man ju dit.

Jaha, hösten har ju i alla fall kommit också känner man! Kallt som fan ute.... surt....

domingo...

söndag söndag.... o det börjar bli höst ute.... kallare i alla fall! längtar ändå lite till att få kura ner sig under filten i soffan med en bra bok eller ett bra hångel, eller sitta på nåt skönt fik nånstans med en kopp varm choklad framför sig.

Har jobbat hela dan idag, så nu är jag trött som ett as. Inte så mkt sömn i fredags natt o sen jobbat lördag o sen utgång igår kväll o jobbat hela dan idag med. Blääää
Kvällen igår va helt ok, jag o Johanna gick ut, men tog det lungt ändå. Vi stod ut till kl 1 men sen blev det hemgång. Det går inte att va på Undici i nyktert tillstånd... då är det bara extremt drygt! MASSA dryga fulla folk överallt som bara stöter på allt som ser..... Har svårt att förstå hur kul man verkligen kan ha det där..! Det är lite tragiskt ändå, att man kan inte ha lika kul som nykter. Men är man svensk så är man.....

Nu ska jag kolla o koncentrera mig mera på Shrek på kanal 5......
Hoppas ni haft en bra helg i alla fall..

Sabado....

lördag igen!! uuuuunderbart (på den renaste dalmålet jag kan vräka fram)

Jobbat idag, jag o Jossan fick ett av våra underbara fnitter attacker.... där tårarna sprutar! Man är väl inte tjej för intet heller.... sen satte hon på sig en helt sjukt snygg Hummer kepa o ett par brillor från Maybelline.... hon är väl bara för söt den jäntan.

Kom hem o halvdog i soffan, har nämligen inte sovit speciellt mkt inatt, blev störd av snarkningar. Trodde jag skulle bli galen ett tag.
Men nu är det bara att slänga sig i duschen o på med party outfiten o sen dricka skumpa som Johanna kommer med, sen utgång på vårat favvo ställe. Men ska nog ta det hyffsat lungt idag, jobb imon med ju.... å på mån....å på tis.... fy fan!!

Jaha nu är det bara klädvalet kvar då!! Vilken tur att man alltid tycker att man har så mkt kläder då....!! Det säger alla tjejer när man ska ut.... "undra vad jag ska ha på mig, har så jävla mkt kläder att välja mellan o allt sitter skitbra.... så jag vet inte vad jag ska ta"
Man är väl helt lycklig lottad för det.....
YEEEEE RIGHT!!!! =(

Ha en härlig lördags kväll....

Mkt att hinna med....

Idag fick jag sovmorgon... gött!! Johanna som va hos mig igår o käkade pannkakor o sen slagga på soffan, hon sa att jag hade sett död ut i morse när hon gick. Hon hade ett litet frukost "möte".....
Hahaha.... sova på rygg med käften vidöppen o ena benet lite halvt utanför täcket... vaddå?! är inte det charmigt, trodde jag... men men...

Idag är det helt fullbokat i min lilla almenacka..... business women, så jävla bokad! Va i alla fall o tränade nu på fm.... dra på trissor!!!!! Spinning en timme, skönt. Nu har jag precis klämt i mig lite lunch, nu blir det in i duschen o sen ner till Solna centrum o hämta min arbets tunika som har kommit. Ringa banken o fixa företagskonto. Sen åka ut till Barkaby o möta Marie för att handla grejer på Ikea till salongen., sen till salongen o dumpa av det. Sen hem o sen ikväll blir det att leka med Jose..... ja det är väl min dag det!

Igår på jobbet va det min bästa dag på jobbet i alla fall.... en person va in o HJÄLP jag blev fjortis igen, nervös, stammade o svettades haha.... men cool som man är så märktes det inte!! no shit.....

ha en bra dag alla vänner......

Panik....

Varför märker man när det är för sent jämt för? Dom extra kilona smyger sig på... fast man själv tycker att det gått "POFF"..... Märkte idag att min skjorta jag inte haft på länge satt lite tightare än den brukade... (försökte intala mig själv att det beror på att jag tvättat den för vamt) men det är bara att se sanningen med vitögat. Nu måste jag ta tjuren vid hornen o göra nåt åt eländet!!!!!
Varför låter man gå upp i vikt överhuvudtaget? När man en gång lyckades gå ner en del... men då gick jag upp 5 på mornarna för att ut o träna innan skolan.... å den energin är tyvärr borta sen länge sen. Men man får väl bara se till att få tillbaka den energin igen då.
När jag börjar jobba på riktigt ska jag fanimej ta mitt feta arsel ur sängen på mornarna o till gymet innan jobbet kallar.
Nu har jag skrivit på det..... så nu kna jag liksom inte bryta det känner jag. Så om två veckor..... ladda ladda ladda!!

Vad har annars hänt idag förutom att jag kommit ikapp verkligheten då?....
Jobbat.... =(  Skulle ha slutat 16, men sen fårgade min chef om jag kunde stanna till 19.10..... TRE timmar mer. Men ok då, fick ju ledigt på fre då så det va väl ok. =)
Men är grymt trött på det jobbet alltså..... snart får jag mitt riktiga o det kännes mer än ok =)

Jaha.... nu gick mina leggings sönder också..... JAAAA JAG SÄGER JU DET, JAG HAR BLIVIT FET SÅ MINA KLÄDER GÅR SÖNDER NU OCKSÅ!!!!!!! Allt annat än lovely..... =(=(

Vardag...

Ibland suger verkligen vardagen......!!

Tvärtemot...

Varför är det så att dom killar som visar intresse o vill ses är inte alls så intressanta så man vill ses! Men dom som är lite mysko o egetnligen jävligt dryga, för man vet inte alls vart man har dom, DOM är man så jävla intresserade av att träffa... Hade ju vart enklare om det va tävrtom. Men den där "jakten" är ändå intressant på nåt sätt. Fast egentligen tycker man det är lite drygt också. När man har den där satans leken med en kille, då tänker man "fan vad lättare det hade vart om han bara visade intresse o att det skulle va helt uppenbart att han vill ses" MEN.... om det hade vart så i verkligeheten, så hade han nog inte vart lika intressant heller..!! Hur fan tänker man egetnligen?!?!
Man vill alltid ha det man inte har, o får man det så blir man ändå inte nöjd. Man ska alltid sträva efter det som man får kämpa lite för...!!

Hm.... killar som säger att tjejer är svåra att förstå sig på..... jag brukar alltid säga emot. Tänker man lite längre än vad näsan räcker så kan man ju räkna ut vad en tjej tänker. Men när jag läser det jag nyss har skrivit så är jag nog ändå benägen att hålla med.... vi är nog lite svåra ändå. Helst när man inte ens fattar hur man själv funkar!! Fast det här med jakt o shit går killar också under. Det är jag helt säker på..... Det märker man. Så fort man visar lite intresse för någon så är det bara tack o hej för en annan...!! Man ska alltså va helt ouppnålig om man ska träffa nån, men om man är det med alla, hur fan ska man då kunna träffa nån?!?!?!
Nån som fattar sig på mänskligheten? För det gör i alla fall inte jag..... tragiskt värre!!

Jag o Sush

Jag o Sush

Jag o min lilla söta Sush på Casinot....

Även elit nivå dansare måste käka...

Även elit nivå dansare måste käka...

Jag efter att ha kommit hem på lördagsnatten med fylle käk i högsta hugg......  BLÄÄÄ

Fler än en talang efter Götet....

Nu har jag kommit hem efter en dryg resa hem. Började med att jag fick plats i familje vagnen.... men till min lycka va det inte så många barn med som jag trodde. Men hamnade vid ett 4-bord.... där jag fick jordens slemmigaste gubbe mitt emot. Han satt o stirrade o luktade inte så gott heller... Sen helt hipp som happ satte han upp foten på mitt säte o liksom "petade" med foten på mitt lår!!!! Sa till honom vänligt (man ska ju alltid va så jävla snäll också) att han skulle ta ned sin fot! Det gjorde han, men sen skulle han ändå prompt ha sina fötter precis vid mina....! Satt o irriterade mig som FAN. Men sen kom min räddning, en annan kille som skulle ha den platsen där gubben satt. Gubben blev minst sagt jävligt piss off.. han sa "jaha.... adjö för evigt" hahaha Ja du hej då.... Jävligt gött att bli av med dig.
Sen kom dom underbara AIK-fansen.... måste ha vart match i Örebro. Gapade o skrek som helt hormonstinna pojkar som inte visste vart dom skulle göra av med all sin lycka efter en vinnande match. Va faaaaan kom igen nu...... en jävla match!!! Drygt va det att höra på dom i alla fall.... Men nu är jag hemma i lugnet.
Har haft det så mysigt.... igår blev det utgång. Där våran kväll gick ut på att driva med folk. Till en kille sa vi att jag va pizza bagare... hade öppnat eget o va helt grym på att vända en pirre i luften med bara en hand. Till en annan sa vi att jag va square dansare på elitnivå.... det som va mest roligt då va att han dansade det med. Men han förstod ju att jag va på mkt högre nivå än honom..... klart!! hahaha Visste inte ritkigt vilken taktik jag skulle snacka med honom men han verkar ju ha gått på det i alla fall..... haha stackarn. Men lite roligt va det ändå.
Sush va min manager, hon är helt grym på att hålla masken i såna lägen. Beundransvärt. =)
Jaja.... så nu sitter jag här med två nya talanger o känner att jag är så lycklig lottad som kan BÅDE baka jävligt smarriga pizzor PLUS dansa skorna av alla square dansare o sen ha en liten salong på det.
Jag har verkligen nått mina mål här i livet nu...... nu fattas det bara en karl som kan stötta mig på alla dans tävlingar...

God natt....

Goa glada Göteborg...

Nu är jag i självaste Götet.... sitter o tittar på när min vän Sush städar ihop sina högst viktiga papper inför kvällen. Ikväll blir det fest här.....
I torsdags när jag kom gick vi ner på Casinot o drack lite vin o hade mysigt, Peter Wahlbäck o Morten Andersson (let´s dance) där o hade sin stand-up kväll.... Vi skrattade så vi grät!! Morten körde ett skämt om Borlänge, jag o Sush va väl dom enda som skrattade just till det, lite fel.... men vi hörde inte det näst kommande skämtet!!
Sen blev det lite shopping igår o vin o middag på kvällen med massa vänner till Sush.
Idag blir det mest softish o laddning inför kvällen...

Have fun....

Karlar är väl ett släkte för sig....

Vet att jag har skrivit om det förut, men har fortfarande inte kommit på det!!! Hur fan dom tänker.... Verkar som dom är livrädda att vi tjejer ska tro nåt ,vill gifta oss bara man utbyter lite vätskor med varann...!! herregud.....
Men det kan jag säga att det vill vi INTE!!!!!!!!!!!!!!!!
Man blir så trött...

Imon bär det i alla fall av till Götet.... ska bli skönt!! Imon blir det tydligen Casino med stå-up komiker.
Frågade Sush om jag skulle ta med mig nåt speciellt... hon sa: "Paraply o bikini..." haha Det har hon ju helt jävla rätt i..... man vet ju aldrig....
Men vädret ska inte hindra oss från mys o skratt..... =)

Jag o vibrato Johanna..

Jag o vibrato Johanna..

nu va det länge sen vi tog ton gumman.... saknar våra sleep over med "en busschafför....." o "han har öppnat pärleporten..." på våran egenkomponerade rytm...... Måste tas igen!!!!!!!

tisdag

Sol idag när jag vaknade. Tänkte jag skulle få sova ut ordentligt idag men ICKE!! Blev väckt av att Tommy ringde o nästan halv skrek i luren "UPP O HOPPA DET ÄR SOOOOOL UTE JU" Masade mig upp o äkte till Hagaparken o la mig.... hann ligga i 1,5 timme.... sen kom molnen. Låg kvar en timme till o sen åkte jga hem. Precis till jag hade kommit hem o käkat så försvanna alla moln.... retligt! Det blev en prom med Marie sen på kvällen.

Gjorde ju en sån där härlig grej i helgen (lördags). Glömde min klocka såklart där jag hade min sleep over.... Typiskt mig.... ska alltid glömma nåt. Är det inte bh eller jackan så är det klockan. Fattas ju bara att jag glömmer byxorna nästa gång.... skulle va jag i ett nötskal. haha
Men jag gör alltså INTE detta med flit... bara jag som är lite virrig dagen efter så... =)

Mitt konstiga märke som jag hade på armen va helt borta idag!! Väldigt mystiskt. Johanna tror det va ett "kläm-märke" från i lördags! Man tycker ju att man borde märkt det, men hon sa (av egen erfarenhet) att man inte gör det. Spelar ingen roll om man blir klämd eller får rivmärken på halsen tydligen. Stundens hetta tar över all annan känsla tydligen! Hörde jag från experten själv ;)
Ja ja...... huvudsaken det är borta i alla fall!!

Nu får det faktikst bli en glass.... som jag har vart sugen på hela jävla dan, trodde det skulle gå över men icke då.... så då är det väl lika bra att ge efter för frestelsen. Hoppas dom har Ben & Jerrys på Willys här.... antagligen inte =(

Sego dag....

idag har jag bara vart allmänt seg.... kommit efter sen i lördags kväll/natt. Sen jobbade ju hela söndan. Men jag kan lova att det va det värt..... varenda vaken minut =)

idag har i alla fall bädden kommit till salongen, den kom bara 4 timmar senare än vad dom sa att dom skulle komma. Men men.... nu är den på plats i alla fall. =)

Upptäckte nåt konstigt på min arm.... eller under min arm rättare sagt, såg det idag när jag va ute o tog en promenad med min kompis Marie. Hon trodde det va ett sugmärke..... yeee vem fan vill göra ett sugmärke under min arm?!?!?! yummie.....
Nej, måste va nåt annat konstigt.... men vad?! Jaja.... det försvinner väl snart!

Imon blir det solning för hela slanten...... lovley

vilken kväll... =)

Men guuuuuuu vilken kväll/natt. Jag o Johanna satt på min balkong, hade inte tänkt gå ut. Vi satt o drack lite vin bara.... inte iordning gjorda för fem öre. Vid 22 tiden kom vi på att, jo det skulle va lite trevligt att gå ut o ta nåt glas ändå. Snabb dusch o på med lite smink o på med en klänning, sen va det klart. Så Hotellet blev det... där träffade jag på en viss person, o det kändes helt bra =) Sen blev det ute comp. o slutligen Undici.... som äntligen har vaknat upp från sin sommar koma. Där blev kvällen bara bättre o bättre, sen slutade den BÄST!!
Så idag har jag vart trött som ett as på jobbet, men det va det värt ändå. Värt varenda vaken minut..... =)
Så nu vet jag inte hur jag ska hålla mig vaken till det blir sov dags.....

Hörde för övrigt en rolig kommentar i tunnel banan.... från en medelålders man som lever kvar när mobilen kostade runt 20 000 o där man bar med sig den som en liten väska o det kostade 15 kr / min att ringa.
Det satt en kille o pratade i sin mobil om sina bravader kvällen/natten innan med en polare i andra änden. Mannan sa till sin fru (eller vad det va) : " jag fattar inte att ungdomarna bara pratar i mobil utan att tänka, herregud det kostar väl minst 10 kr/ min...."
Han är en sån som hets skriker när han ringer till nån...." jag ska säga detta snabbt, jag pratar liksom i mobiiiiil"
haha..... Han har inte fattat att det är fan dyrare att ringa från fast telefon!! men men.... han betalar säkert inte ens räkningar på internet heller.... =)

Tes

kommer inte ihåg riktikgt, va ett tag sen.... tror det va på Duka på Kungsgatan om jag inte minns fel...

Fördrink

Fördrink
Fina Tommy hade fixat så mysigt med drinkarna...... =) Skålarna som bildar snack har han för övrigt fått av mig en annan födelsedag =)

Dusch med drink....

Igår va vi först hemma hos Tommy på liten fördrink, sen bar det av till Raw på Rörstrandsgatan för lite middag. Middagen började ju hyffsat men sen blev det värre.... Vi beställde in Watermelon Dequary. Servitören spillde då en hel drink på hela min rygg!!!!!!!! Kallt blev det. Som tur va hade jag svart på mig i alla fall. Så Magnus blev ju utan drink, för den låg ju på min rygg..... Sen fick han in en med jordgubb?!?!?! För melonen va slut..... vore ju smart om dom frågade först vad han ville ha i stället..... han ville INTE ha jordgubb i alla fall. Bra service där.....
Men jag fick maten gratis i alla fall.... men bättre än så va det inte. Inte så man går dit igen i alla fall..... =(
Men hemma hos Tommy va det trevligt i alla fall..... =)
Slutade med en sleep over för min del.... Vaknade med en snarkande Tommy brevid mig i ett stek hett rum. För hans lägenhet består bara av just ett rum!!! Inte många kvadratmeter där inte....

Trodde jag skulle få sola lite idag när jag slog upp dom gröna. Men efter 5 sekunder av solsken så kom molnen igen då!!!!! såklart!!

Ska till salongen idag o lämna min boknings pärm.... så får hon boka in lite kunder till mig tills jag börjar. Wihoo..... Lovely!!

Ha en bra dag

Grattis Tommy....

Igår blev det middag med Tommy, Annica, Niklas, Tobbe o sen kom Johanna också o gjorde oss sällskap. På söder.... mysigt va det =) Blev en del vin o cider... sen tog jag o Tommy en prom hem.... skönt!
På dan blev det såklart solning, pressade sista dan innan regnet kom.. =(

Imorse va jag upp med tuppen, skulle till nyföretagarventrum igen.... gjorde en budget. Det finns ju roligare saker att ha för sig än att gissa ut en budget, som man tror att man kommer tjäna bla bla... tycker det mest är drygt! Men det är väl sånt man måste när man ska bli egen företagare.
Sen kom regnet o åskan med dess blixtar.... så nu har jag bara allmänt tråkigt här hemma. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, softish i soffan kanske med en bok. Sen hem till födelsedagsbarnet som fyller 26, sen blir det middag igen med en del vin.... först blir det skumpa hos honom =) Trevligt.

På fredag blir det 5-kamp på Grönan med hela gänget.... hoppas fan då inte regnet kommer!! Sen blir det nog Josefinas vid Djurågården.

måndag till ära...

Sol sol sol sol...... lovley!! äntligen sol.... men efter gårdagens bränna så känns det som min hud måste vila lite fr¨n solen. Men låg ändå i Hagaparken ett tag med sjal över huvudet, med risk att se ut som nån muslimsk dam som hamnat vilse. Men nu är jag hemma, får nog sätta mig på balkongen sen å ta åt mig resterna av solen senare ikväll.

Idag har jag i alla fall vart till banken, vimsigt värre. Hamnade hos en bankkvinna som inte riktigt va påläst om bas utbudet. Hon sa att hon hade mest hand om kunder med stora förmögenheter.... å till dom tillhör ju inte jag då sorligt nog....!! Så jag ska dit på tors igen så ska det va klart då om mitt lån blir beviljat. Men jag har ju fått lånelöfte om dubbelt så mkt för några månader sen som jag inte tog ut, så då skulle det ju va mkt lustigt om jag inte får detta!!
Har köpt beh. bädd o arbets stol idag med... =) Dom kommer på mån till salongen, så då ska jag dit o ta emot det o kolla lite vad mer som behövs i möbel väg. Så roligt så.....

Nästa vecka blir det göteborg också.... ska bli så skönt att få komma iväg lite. Träffa Sush o bara ha kul ihop!

Träffade en fransman i lördags när vi va ute, snygg, men han pratade inte så bra svenska.... lika klent va det på engelska. Jag kan ju inte ett ord franska heller..... men vi lyckades i alla fall kommunicera på nåt vänster ändå tydligen. Slutade i alla fall med att han hade mitt nr o vi sa att vi skulle ses idag (mån). Trodde väl aldrig att han skulle höra av sig heller.... men jo då....!! Han ringde när jag låg o solade. Fattade först inte vem det va.... "vad är det här för konstigt" tänkte jag i och med att jag fattade knappt vad han sa. Sen hörde jag nåt om East, så då fattade jag att det måste ju va han!! Fick panik o sa att jag inte kunde. Stackarn ändå... men man kna ju inte träffa en karl som man inte förstår vad han säger.....!! ja ja....

Balkongfest

Balkongfest

Det va några som ville kolla på Prideparaden också...

Det va några som ville kolla på Prideparaden också...

En av flaken i Pridetåget...

En av flaken i Pridetåget...

Jag o Sofia (syster)

Jag o Sofia (syster)

Sofia

Sofia

Syster yster...

Hade ju min syster här på besök ons-fre..... Vi va ut o käkade på ons på Primo, pizza o rödvin o sen blev det lite mer vin o drinkar på Hotellet! Sen i torsdags åkte vi ut till Vaxholm, strosade mest omkring där.... mysigt! Sen i fredags blev det stan lite, inhandlade min nya favvo väska på Guess i stan. En svart liten härlig kuvertväska som blir perfekt kvällsväska.
Väskor kan man ju aldrig få för många av.... finns tillfällen till varje =)

Clara min lilla gos unge hade sagt när syrran åkte hit: Clara Stockholm moster meeeed....
Men hon fick va hemma den här gången! =)

Det är härligt när man får lite besök från Dalarna lite då o då....

Welcome sunshine....

äntligen härliga sol sken..... Har legat i Hagaparken idag med Johanna, Maja, Annica o hennes Niklas.... heeeeelt underbart!
Så idag har man utsatt sin kropp för en del sol strålar, det behövde den!!

Imon är det banken, måste låna lite för att kunna köpa allt till salongen, sen ska jag till argenturen där jag ska köpa beh. bädden o sånt.

Hade min första balkongfest igår.... den va så lyckad! Fick även reda på att vi får plats precis 10 pers om man ska ha kvar bordet. =)
Fler såna vill vi ha..... måste styras ihop.
Sen blev det utgång ändå..... men nu i efterhand hade man kanske vart kvar här hela kvällen. Men vi hamnade i alla fall på East till slut!!! Stod som packade sillar ett tag o sen drog hem....! Så nån jätte spännande kväll blev det ju inte. Vi tre (Johanna,Maja o jag) sov här sen upp tidigt i morse för att lapa sol.

Men man är ju glad att solen äntligen har fattat att Sverige också vill ha lite sommar.... bättre sent än aldrig i alla fall..... =)

RSS 2.0