Fredagens underhållning



Ja nu är det final i självaste fredagens underhållande program. Undra vem som man vill ska vinna då tro?? Svårt val denna gången.....
Är det nån mer än jag som har sett den sjukt stora ådran i Tobbes panna? Nästan så man tror att det spricker vilken sekund som helst.... Men den borde väl hålla en säsong till!






Fredagens underhållning



Just in case....

Just in case....
Om jag & Johanna skulle flytta ihop menar jag......  Ett slag för duo-toan

hur kan man va så elak??

Det är lustigt hur vissa människor är funtade. Helt utan samvete över huvudtaget. Det tråkiga är när man själv åker på det....
Hur ska man veta vem man kan lita på?? Det vet man nog aldrig.... å det är nåt jag lärt mig, ingen idé att lita på nån innan man verkligen fått det bevisat att man kan lita på den. Det är inte värt det.... bara en själv som åker dit på det ändå i slutändan.
Men detta är nåt helt i hästväg. Jag är i chocktillständ o kommer nog så vara ett tag.
Plus att männsikan i fråga är så jävla feg.... har inte ens stake att säga det själv, vad han döljt. Utan det kommer fram när JAG listat ut det själv.... tagiska jävel!!!!!!!
Jag känner mig arg, ledssen, utnyttjad, sviken..... ja det är en kompott av det mesta.
Nej, nu ska jag bara lita på mig själva o mina kära vänner.... ingen annan kommer innanför mitt skydd på länge nu. Han borde få ett straff..... måste bara lista ut vad.

Lycklig kyckling

Jobbat idag, den sista påsk dagen.... Gick bra, 4 timmar bara. Så det va mer som hobby jobb.... (utan hobby i det hela) Men söndag som det är idag så är det ju dubbelt betalt så då funkar det.

Igår på min lediga dag, va jag ner till Solna centrum o träffade Tommy. Sen hem o städade, blev så fint här hemma. Skurade spisen med stål boll till o med. Så nu får fanimej ingen klaga på smuts hemma hos mig inte ;) Så skönt, stuvade om lite grann också så det blev lite mer plats. Köpte fina tulpaner o tända ljus o kände mig såååå lycklig.... (eller??!!) man skulle haft lite sällskap så hade väl dagen blivit helt fulländad.
Låg o läste i soffan i flera timmar sen på kvällen. En sån skön dag med andra ord. =) Man behöver såna emellanåt.

Funderar på att ta mig en tripp till Dalarna snart kanske?! Får kolla på det, nu börjar ju helgerna bokas upp! Våren är på intåg o såsom aktiviteterna.... så skönt. Äntligen lite liv i luckan igen efter ett halvårs ide.

Nej nu känns det som det måste hända nåt kul snart.... nåt man kan se fram emot. Men... vi får nog boka in den där weekend resan som vi ska åka på, så man har den att se fram emot i alla fall =) Sen ska det bli så satans skönt att åka till Kreta i sep med familjen o släkten. Men det är ju ett tag kvar dit......


Mosters älskling

Mosters älskling


Sötast i världen =)

påsk

Jaha.... söndag idag o jag är leeeeedig =)  Så himla skönt....
Får se vad man hittar på idag. Kanske åker till gymet en sväng. Ev träffa Tommy ikväll. En skön dag med andra ord. Ska se om det finns tvättid också. Lär väl inte va nån som tvättar ikväll..... förutom jag då!!

Fick ett mms från Micke med en hellikopter....... dom är i Kittelfjäll o ska åka med hellikopter upp på en topp idag o sen åka ner....... låter så underbart!! Jag vill också......

ensam i påsk....

Men int är ja bitter för dä int....
I morse steg jag upp med ett leende på läpparna, men det dog snabbt bort när jag såg att det va halvt om halvt snöstorm ute..... Men åkte in till gymet o simmade o sen fick en massage. Sen gick vi (ja & Cissi) o käkade lunch. Sen ner till Solna centrum o hämtade ett paket på posten, det årliga påskägget som mamma skickar med godis o en trisslott =) Sen hem o vila lite. Nu ska jag göra mig i ordning sen till Vapiano med Jossan, sen blir det viiiiiiin.

Ops har visst lite bråttom nu ser jag......

Rättegång

regn regn regn..... fan vad upplyftande då!! Eller ännu bättre... SNÖblandat regn....
Har tvättat o stått i idag, burit upp grejer på vinden. Lagat mat, diskat.....
Snart ska jag till jobbet. Drygt bara att man inte hinner tvätta klart.... så imon blir det nog upp med tuppen igen o kolla om stugan är ledig! Det är ju nästan omöjligt att få en tid där också, så man måste gå upp lite titt som tätt o kolla om man kan få sno åt sig en maskin. Därför blir det bara små tvättar hit o dit. Nej, man skulle haft en i lght. Jaja..... får bli när man köper sitt slott i stället..... =)

idag börjar rättegången för Fredrik. Min brors kompis som blev mördad i Borlänge strax innan jul. Jobbigt.... Hoppas han får ett långt straff den jävlen som gjorde det. Den börjar idag o håller på i 6 dagar. Min bror ska va där idag, hoppas det går bra. Men sen ska han inte dit mera, för då kommer dom gå igenom obduktionen o sånna saker. Å det är väl inte många som pallar med sånt, när det gäller en nära o kär.
Det är ju inte den bilden man vill ha i huvudet. Ja fy fan alltså..... Man borde spärra in dom som begår såna här brott o spränga dom i luften.... jag kanske låter hård... men det är verkligen så jag känner.


Helgen kom & helgen gick....

Ja alltså.... i lördags.... jo då.... visst blev det fest nog. Men det slog över en aning för min del. Drack nog ett glas för mkt, vilket är pinsamt.... att man ska behöva dricka för mkt i denna ålder är ju skamligt. Men jag har vart så sjukt trött nu på senaste, så det kan nog spela in lite det med, om man ska få försvara eller skylla på nåt.
Men men..... nu är helgen över. Det man inte kommer ihåg har inte heller hänt... ;)
Jag får trösta mig med att jag va nog inte ensam om det heller....

Har precis kommit hem från jobbet, ska städa ihop här hemma. Det är konstigt, att det alltid blir stökigt när man ska ut. Det är smink o kläder lite varstans..... Vin glas o van flaskor....!! Så får ta tag i det nu, orkade inte riktigt igår.
Förresten blev det bestämt igår att det blir en romantisk weekend av snart =) Som jag har känt att jag behöver också... Lovely. Men vi vet inte riktigt vart vi ska åka. Nån som har bra förslag?? Vi tänka på Nice, Barcelona, London eller nåt sånt.... Rom kanske. Vi får se vart det bär av. Just nu spelar det ingen roll för min del... jag skulle lika gärna kunna åka till Danmark eller nåt. Bara att få komma iväg o ha lite mys.

Nej nu måste jag städa.... innan energin försvinner helt.

Love is in the air

Jaaa det kan det va så tro?? =)
Blev lite arg på en sak igår, för ett sms, som jag tog åt mig av. Så jag ringde upp o frågade varför han skrev så osv.... Men det va ju inte så han menade som jag hade tagit det, såklart!! Men i alla fall, jag som har så svårt för att ta upp grejer, men just med honom så känns det som jag kan det och vågar. Han lyssnar verkligen vad jag säger o förstår mig också. Så nu har jag nog lärt mig disskutera vad jag känner om saker o ting. Har aldrig kunnat gjort det förut!!! Va riktigt nervös när han ringde...... men det va ju inte så svårt. Kändes faktikst mkt bättre efteråt, när man fått sagt det man ville. Sen fick jag en liten kärleksförklaring från honom...... eller det kändes som det i alla fall. Han berättade vad han kände för mig o vad jag får honom att känna. Det va fina ord.... =) Blev så glad. Att jag kan få nån människa att känna så.
Det är så skönt med honom, för han säger verkligen vad han känner o så.
Sen är det så skönt att vi går så sakta fram, vi har träffats sen i nov, men inte försen nu känns det som det är vi liksom. Men vi har ändå inte sagt nåt, om hur vi ska ha det. Vi har inte lovat varann nånting. Men samtidigt skulle väl inte nån av oss träffa andra heller under tiden.
Det är också så skönt.... går det fort fram får jag panik o skiter hellre i det. Måste få tid på mig att känna efter vad jag vill. Vill inte ha massa krav på mig att efter en viss tid BORDE man va tillsammans, bara för tiden säger det. Det finns väl ingen gräns på hur länge man ska träffas innan man kan säga att man är ett par??!! Bara båda är med på det..... Man kan väl få träffas i flera år innan man säger att man är ett par om man så vill det.

Men har bestämt mig för att jag tänker inte gå in i ett förhållande "bara för man borde".... det ska kännas helt rätt. Med dom orden säger jag god natt..... Imon är det PAAARTYYY =)


ååååå jag blir sjuk


Ja hur snygga va inte dom här då????? Nu är frågan, vilka av dom svarta ska jag ta?? Dessa eller dom andra med öppen tå?? Vad tycker ni?

ååååå jag blir sjuk

tungt

hm.... va ute på en liten runda. Den jag brukar springa (för flera månader sen) Blev bara arg på mig själv för jag orkade inte lika långt som jag brukar. Fan också..... Men det är väl bara att ligga i antar jag, så kommer jag väl upp mig igen så småningom. Men det är tungt i början alltså.... innan man kommer dit.
Nu är jag bara trött o känner för att ligga hemma o läsa i min bok.... Men.... nu ska jag till jobbet.
Hoppas ni haft en bra dag...

Äntligen sovmorgon!!!

MEN vaknade av att telen ringde strax efter 8..... What the fuck...
Men svarade ju inte... svarar nästan aldrig om det är ett nr som jag inte vet vem det är. Så jag somnade om så gott.... vaknade sen runt 9..... ringde IGEN!! Så då va det väl bara att röra sitt feta arsel ur sängen då.....
Har tagit en lång frulle framför tv:n och Malou...
Nu ska jag snart ta mig en liten löp runda i Hagaparken. Sen in till jobbet. Hade vart gynnsamt att va ledig idag hela dan.... men men.... Snart är det i alla fall helg ju.
Får EN HEL söndag ledig =) Lovely

hej på lä

Gymet

Idag va jag på jobbet, sen lunch med Jennie.... mys =), sen ner till gymet o körde mitt gym program som jag fick igår! Skönt att komma igång på gymet också. Har ju aldrig lyft vikter på det sättet innan, bara på body pumpen. Så det va ju skönt. Sen hem o städa lite. Nu kollar jag på "Rent hus"... fy faaaaan för att bo så där. Å jag tycker jag kna ha det stökigt o lortigt.... men där ligger jag fanimej långt ifrån. Fy vad äckligt..... jag tappar hakan totalt!!!

På lördag blir det fest, blir nog först melodifestival final med vin o skratt o sen blir det ner på stan för vidare. Ska bli kul... känns som det va länge sen jag va ut nu. Så det ska bli roooooooligt!

Nej nu ska jag fortsätta kolla på dom där äckliga människorna..... blääää

Less

ÅÅåååå vad jag är less på allt just nu..... Kan det hända nåt kul snart?? Vill bara resa iväg på nåt kul, nån romantisk resa skulle inte sitta fel....

dessa va också söta =)

dessa va också söta =)

Såååå snygga


Satt på have2have.com o kollade på skor. Fan vad mycket snygga det har kommit!! Hittade dessa o blev helt kär. Måste ha, måste ha.....




Såååå snygga

helgen som va...

Fan vad trött jag är på att bara va ledig 2 dagar i månaden!!!!! Idag va jag rätt så redo att säga upp mig på Ålle faktikst. Det suger att jobba så satans mycket. Kan liksom aldrig följa med på nåt helg aktiviteter som är på dan. När dom andra tar en söndags brunch på nåt härligt ställe så åker jag till Ålle i Sickla. Det är ju så där lagom kul. Sen helgen efter, då ligger jag efter så mycket med städning o tvätt o sånt där skit som måste fixas här hemma så den enda söndagen känns som jag måste fixa lite sånt. Eller bara sova hela dan typ...... =(
Hur länge ska det behöva va så här då tro????!!!
Ja, det är inte alltid kul att va egen. =(
Men idag har jag vart på extremt dåligt humör, jobb-humör i alla fall.

Jaja... igår va jag på middag i alla fall med gamla ålle gänget, vi som va med från början. Det va mysigt.... blev tacos ätande o vin drickande. Tjejer som man inte träffar så ofta, så det va kul.
Nej nu ska jag läsa lite i min bok sen blir det Miami Ink o sen LA Ink..... SEN det bästa KÖPING!!! Får man skratta lite på min annars så bittra dag.....

haha titta vad jag hitta.. här va det ord o inga visor

How to walk in high heels:

  • Step with your heel down first, then let the sole follow quickly and smoothly.
  • Walk with your toes pointing straight ahead or as close to straight ahead as possible.
  • Swing your arms as you walk for balance.
  • Keep your legs straight, close and parallel.
  • Take smooth, even steps; consider shortening your stride a bit.
  • Avoid walking on ice, slush, mud, grass, sand, gravel and grated surfaces, on which you can slip or sink. When in doubt, take off your heels and carry them across suck questionable surfaces in your bare feet.
  • When climbing stairs, make sure both sole and heel land together firmly and simultaneously on eacj step. When descending stairs, only the sole of the shoe needs to be planted on each step.
  • Remember - Learning to walk in heels is mostly a mater of practice!


ja det ser ju så gott ut....

ja det ser ju så gott ut....

mina arma armar...

i morse bar det iväg på Mässa.. va SHR mässa vid Nacka strand. Betalade 230 spänn för inträde..... gick väl där i ungefär 1 timme, sen tröttnade vi.
Sen in till jobbet o jobba lite... sen iväh på träning. Å nu sitter jag alltså här, har precis smällt i mig en scchhheeebab, o naturgodis påsen står på bordet. Dags för en kväll med ryggläge med andra ord =) Framför Let´s dance såklart!!
Men alltså...... mina armar..... detta måste va ett skämt!! Va på bodypump, hade samma vikter som jag är van vid, men det va tydligen runt 8 månader sen jag gick på ett body pump pass.... oj då!! Här tror man att det räcker att träna 2 ggr om året o tror att det ska hänga kvar. Men där blev jag snopen. Men jag tog mig igenom passet med ett leende såklart. Men nu är jag skakis som satan..... fick knappt av mig kläderna när jag skulle in i duschen.
Kommer ha hyffsat ont i kroppen imon skulle jag tro.... Men det är lite gött ändå!

Fan hann inte köpa vin idag heller...... Ska ju på tjej middag imon ju. Får panik handla det imon då innan jobbet.
Har liksom vart farligt sugen på rödvin nu i några dar.... drömde om det inatt också till och med. Ska man ta det som en varnings signal?? Å sommaren har liksom inte ens börjat!! Det roliga va att på bussen i morse sa Johanna: "Alltså fan vad jag är sugen på vin" Hehe.... vin kärringar som vi är.

Linda

Jag tror det är hudterapeuten Linda G som skrivit?? Jag känner nämligen en till Linda G i Dalarna =)

Hahahaha

        
 I en annan del av Köping...... Det programet blir bara bättre o bättre. Jag skrattar så jag gråter varje gång. Tobbe the man..... Finns det nån som är mer bitter. Haha....
När dom va i Mats nya läghenhet o skulle prata lite med snickaren som va där:
Tobbe: " men du ser för jävligt ut.... du måste ju raka dig"
Snickaren: "Jasså tycker du det?!"
T: "Eh.... JA"

Tänk om man alltid kunde va så ärlig

T: "Jaha å vad tänker du på NU då?"
S: "Jag funderar på att sätta upp den här hyllan"
T: "Ja du, det vette fan om du kan det"

Hahahahah.... så klockren!   Ja.... man kan ta upp hur många sköna kommentarer som helst som den mannen sagt. Han är bäst. Linda kan ju också komma med sina sköna komentarer hon med =) 





                                                               Hahahaha

Trött i ryggen...


Idag har jag jobbar från kl 10 till 20. Kunder hela dan, vilket är jävligt bra men man blir trött i både rygg o hjärna. Helst eftersom jag inte kunde sova igår heller.. somnade säkert inte försen kl 3!!!!!!! Får lägga mig tidigt ikväll istället..

Igår kom ju mamma, vi shoppade hela dan nästan. För en gångs skulle hittade jag en hel del saker faktikst. Köpte ett par svarta stuprörs jeans, ett par skor vilka ni ser nedan, underkläder- bh & trosa, en stor svart väska, en parfym, en topp. Sen fick jag ett armband som mamma hade med sig från Dalarna som jag fått av syster o bror, plus att jag fick ett par stövlar också av mamma som va mormors när hon levde. Dom va snygga, men skinnet va lite blankt eller vad man ska säga, får höra om man kan matta ner dom på nåt sätt kanske. 



      Trött i ryggen...

      Perfekt till bröllopet jag ska på i sommar =) Men min hälsena kommer INTE gilla det.... men men....
Vill man va fin så..... 

Melodifestivalen

        Igår va det dags för melodifestivalen igen. Kollade såklart på det denna lördag också. Men just igår blev det lite mer fokus på själva tv:n, eftersom dom andra gångerna har jag vart på fest o haft vin innanför västen, o då har väl det mesta av mitt fokus vart på själva vin glaset.
Men jag måste säga..... är DET vad Sverige vill visa hur "bra" låtar vi kan leverera o tävla med mot resten av världen (typ).
Hm....... Hade nog ingen favorit igår. Skulle va Björn Gustavsson då.... =)
Han är så jävla rolig.... endast 21 år gammal. Han kommer gå långt den pojkspolingen.

Nu ska jag ner på stan o möta mamma sen blir det lite shopping o mys.... 






Melodifestivalen

RSS 2.0