Äntligen sovmorgon i morse..

I morse skule jag ha en efterlängtad sovmorgon.... som ändå inte blev så mycket sovmorgon. Beroende på att jag hade en karl i sängen som absolut vaknar 06.00... Sen började hans tele ringa stup i kvarten, han drog vita lögner, det va allt ifrån "jag är i möte just nu, kan jag ringa senare?" till "jag håller på med massa papper, kommer in snart" Haha.... som skulle bara veta. Skönt att va sin egen chef ibland.
Men som sagt.... blev inte så lång sovmorgon med andra ord alltså. Men det va det nog värt ändå ;)

Fan alltså, när vet man när man är tillsammans med någon? Räcker det med att säga att man tycker om varann o hörs varje dag? Eller måste man liksom "bestämma" att det ska va vi?? Fan va svårt allt ska va då. Men egentligen så visar det sig med tiden... fortsätter vi så här som vi gör nu så känns det ju som vi är tillsammans.

Imon fredag redan...... alltså jag säger detta varje vecka... MEN... vart tar dagarna vägen??? Tiden går så sjukt fort.. en hellre ha det så än att man tycker dagarna kryper fram. Det visar ju bara på att man trivs på jobbet =)

Inbrott...

I morse när jag kom till salongen i godan ro i solen möttes jag av en sönderslagen ruta!!
Hjälp liksom....
En stor jävla sten som låg fär bland alla glas skärvor..... Dom hade tagit hela kassan men inte så mycket mer. Lite produkter, men dom hade lämnat kvar det mesta i alla fall. Skönt det.
Men har nu lärt oss att aldrig lämna kvar ens växelkassan. Får börja ta hem varenda krona.
Men det va obehagligt som fan... visste ju inte det va kvar nån dåre som typ hade däckat i nån av sängarna. Men ringde i alla fall polisen på en gång, så dom kom efter ett tag. Va västa CSI där ett tag, blå handskar på polisen o kollade fingeravtryck på lite saker. Men antagligen kommer det inte hända ett skit..... Dom där pundarna som tog pengarna kan ju ha lite kul för 5000 spänn som dom fixade på några minuter.... FY FAAAAAAN

Usch....

Jaja.... tur i alla fall att dom inte förstörde eller tog mera saker. Man får alltid glädjas åt nåt.
Nu är jag sjukt trött.... hållt på att städa hela dan, fick ju panik.... städade som en dåre o gick efter o sprejade sprit på allt för att få bort alla pundar-bakterier. Man vet ju inte.... dom kanske har ollat hela stället....
Fick boka om alla kunder idag också.... så nu blir det mer jobb i veckan!
Å stackars Marlene som äger salongen är i Thailand nu.... Men hon tog det bra o litade på att vi fixade allt som hör till o det gjorde vi ju såklart =)
För övrigt va ena av poliserna jävligt het..... stora härliga karl

Segosöndag

Jobbat idag o igår på Ålle.... lagom segt. Helst idag, eftersom det blev en utgång igår.
Först va det lite fest hos A-L, vilket blev så jävla pinsmat för mig! Hon hade ju fyllt år!!!!!!! Det visste inte jag, trodde det bara va vanlig fest. Så det blev så jävla pinsamt.... hade ju ingen present med mig. Men hon fyller den 28:de så jag ska skicka ett blombud =)
Sen bar det iväg till GARBO..... hehe.... stans egna lilla Finlandsfärja! Men som sagt... man har inte roligare än vad man gör sig, så vi hade hur kul som helst. Men det blev senare än vad jag tänkt mig... va inte hemma försen kl 4 typ. Så jag har vart lite trötter idag på jobbet, men va inte ett dugg bakis... vilket va skönt! Finns inget värre än att jobba bakis!
Känner mig inte så sugen på att jobba imon igen.... men men... bara att bita ihop i se glad ut =)=)

Nu blir det äntligen ryggläge i soffan....

Resa i september

Åå nu är resan bokad av mina päron. 12 sep bär det av till Kreta med hela familjen, barnen o kusinernas familj. Ska bli mysigt o skönt. Alla ska bo i varsin lägenhet, men jag som enda singeln i hela jävla släkten får bo med mamma o pappa.... snacka om att känna sig yber singel då då... =)
Men vem vet, rullar det på med karln så kanske jag inte är singel då längre.
Men det ska i varje fall bli gött å komma iväg.
Men en annan kommer väl ha ångest för man ska ta semester.....

Idag har jag haft en bra dag på jobbet också.... Sen efter jobbet gjorde jag ett sko-fynd. Ett par röda pumps för halva priset.... så dom kostade i stort sett ingenting. Har velat haft ett par röda pumps länge, men det finns ALDRIG i min stl. Men nu stod dom där helt ensama o bara skrek efter mig! Å snäll som jag är så tog jag hem dom. =)
Sen gick jag o Cissi på yoga. Skönt faktikst, även fast jag är stel som en dåre. Men om man går på yoga regelbundet så kanske man ska kunna fixa till det också. Det är faktikst charmigt med tjejer som kan yoga.... som liksom är helt gelé aktiga o kan en hel drös med övningar o vigheter.

Imon ska jag till fucking IKEA.... hatar att gå där, riva bland alla billighetsvaror blandat med finare grejer. Men jag måste dit ändå känner jag. För hur det än är så gillar jag billighetsvaror jag med =)Det är väl mest folket jag inte gillar. Skulle vilja gå där själv..... eller nästintill i alla fall. Måste inhandla lite nytt till min säng o så där. Överkast o stora mysiga kuddar.

En annan del av....

Dom senaste dagarna har jag haft ritkigt bradagar på salongen, såna dagar som det ska va varje dag!! Men det kommer mer o mer kunder.... det är så skönt, att man ändå är över det första steget.... nu väntar bara andra o tredje innan det kommer kännas helt ok! Med helt ok menar jag då, att man kan slappna av o inte behöva tänka på om man kommer klara det denna månad eller inte!
Men nu känns det ändå bra.... men jag märker att man höjer ju ribban ju bättre det går för en, så man blir liksom aldrig nöjd!!

I söndags kollade jag på "I en annan del av Köping". Det är så sjukt roligt, dom är ju så härliga. Tänk att ha deras liv, inga bekymmer utan allt är bara glatt liksom. Är det nåt bekymmer så skulle det kunna va att lunchen som serveras inte är det som dom gillar bäst. Annars är det inte så mycket mer än så...... =)
Dom är ju så sjukt orliga, helt Tobbe som säger rätt ut vad han tycker! Hahaha.... sitter alltid o skrattar för mig själv nät jag kollar på det.

Nu ska jag däremot kolla på folk som har desto mer bekymmer...."500-kilos kliniken". My god..... snacka om bekymmer. Hur fan kan man låta det gå så långt?????!!!! Det är för mig en gåta.

Jävla 14 feb

Jaha imon är det alltså Alla hjärtans dag med allt vad det innebär..... Man känner sig extra ensam o extra kräsen just DEN dan!!! Jag är inte så mycket för romantik ändå egetnligen.... men just den där jävla dan så vill man helt hipp som happ ha allt med vad romantik heter.
Men jag tycker det blir lite väl överskattat om man ska göra sig till o gosa till det alldeles extra bara för det är nån som bestämt att den där dan, ja då jävlar ska det bli barn gjorda!
Nej tacka vet jag spontanitet o överraskningar.....

Egen blogg

Hur gör man sin blogg till sin egen? Genom att designa den som man själv vill ha den?? snälla svara mig.... har sett att dom flesta har som dom vill liksom....... jag vill också!!

Ny friss, frisk o nya tag....

Va till frissan imorse.... slog till o gjorde det lite mörkare. Skulle lägga ut en bild, men då såg håret helt orange ut på bilden..... så jag skippar nog det där med bild bevis. Ser bättre ut än det..... hoppas jag

Känner mig faktikst frisk idag också, förutom hosta..... Men den kan jag stå ut med bara man blir av med halsontet. Får köpa nån host medicin imon. Det är helt sjukt vad man stoppar i sig egentligen. Men borde nog bara låta det va men men..... man har liksom inte riktigt tid med det nu för tiden.
Lite hostmedicin är ju ingen skada, hade vart värre om man hade vart beroende av losec. Äter man rätt o rör sig så tror jag man kan komma långt på det.

På lördag blir det schlager fest o sen blir det utgång..... lär nog bli lite galet kan jag tänka mig =) Med tanke på vilka festprissar jag ska ut med...... blir alltid galet när jag är i deras sällskap! Men vi får se.... sa häomdan att jag inte ens skulle dricka på lör.... men törs nog inte säga att jag alltid håller vad jag lovar.
Va ett tag sen jag va ut nu känns det som....

4

Ja nu har jag alltdå haft ont i halsen i 4 dagar. Å det är 4 dagar utan mat. Det är helt sjukt vad man vänjer sig utan mat. Det började ju såklart med att jag inte KUNDE äta pga att det gjorde så ont. Men nu har det gått över till att jag knappt vill äta. Har precis gjort en tallrik med pasta carbonara..... hm.... åt 4 tuggor sen ville jag inte ha mera. Men det lär nog snabbt vända, om jag känner mig rätt. Å det hoppas jag också. Jag märker att jag är helt borta i huvudet, virrig liksom. Va på jobbet idag i alla fall.... å som sagt.... kände mig mest virrig.
Imon ska jag till frissan o sen in o ta en kund o sen sticker jag hem. Har i alla fall hämtat ut medicin så får se om den gör det bättre.
Känner mig helt slut liksom.... trött o sliten!!!!!

Närakuten

Idag när jag vaknade så va inte halsen ett dugg bättre. Så då fick jag skjuts, så snällt, till närakuten i Solna. Först åkte vi till KS akutmottagning, men då va man tvungen att ha remiss dit?!?!?! Mycket konstigt, varför heter det då akut??
Men i alla fall, så fick vi åka till Solna närakut. Fick vänta där i lite över en timme, sen fick jag träffa läkaren. Jag hade virus i halsen men inte streptokocker. Men fick recept ändå om det inte går över. Känns som detta aldrig kommer gå över =(
Febern är också kvar.....
Vet inte hur jag ska göra imon, om jag ska jobba eller ej. Jag smittas ju också.... Men känns som jag inte kan va hemma heller. Det är detta som är dumt när mna är egen.
Äter såna Mucoangin som ska va lite bedövande för halsen, men dom funkar inte tycker jag. Får nog hämta ut medicin imon ändå.
Dagens mat: En banan......
Man kankse går ner nåt kilo på kuppen.

Rastlös till tusen...

Å shit vad tråkigt det är att va hemma o va sjuk..... Det enda man gör är att ligga i soffan liksom!!! Sover, tittar på tv..... that´s it!!!! Blä......
Tänkte jag skulle försöka pallra mig upp till Willys för att handla lite.... men måste förbereda mig. När blev det så ansträngande att gå dit???!!! Ja man känner att krafterna är slut i alla fall.
Skulle behöva ner till Solna centrum också, banka pengar till företaget så man får in lite på det kontot, hämta ut ett par skor som mamma skickar som vart på villovägar kan man säga. Men får göra det en annan dag helt enkelt.
Å ikväll skulle det ju bli tjej fest med massa brudar o drinkbord på Undici, men det kommer väl fler såna kvällar.... Men känns ändå lite surt ju.
Nej nu ska jag faktikst föröska ta mig till Willys.... så har jag det gjort sen. Tror det är bra med lite frisk luft också.

poor me....

Åååå vaknade kl 5 i morse, helt genom svettig. Sen 10 minuter senare frös jag så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Alltså med andra slutsatser är jag SJUK!!
Ont i hela kroppen, känner mig yr o ont i halsen. Drygt som fasen....
Har legat i sängen till 13 tiden, sen va jag tvungen att gå upp o ducsha för att kolla om jag piggnade till. Ja jo det va ju skönt, men alltså nu blir det soffan igen. Fan vad det är tråkigt att va sjuk..... Helg o allt... =(

happy birthday

Vilken härlig dag jag haft idag!!! På självaste födelsedagen.
Började med att jag fick massa sms på morgonen o under dan. Flera som ringde. Fick blombud till jobbet.... Present o födelsefika av mina kollegor av semlor o kaffe. Nu snart ska jag iväg på middag. Har en present att hämta på posten från min familj.
Oj oj oj..... jag blir ju bara 26 liksom. Men det är så kul med uppvaktning o överraskningar. Love it!!!!
Blev ritkigt glad av blommorna =) Trodde det va från mamma o pappa, men icke då! =)

Nu ska jag försöka göra mig fin för middagen.


home again...

Hemma nu från våran lilla tripp till Dalarna o snön!
Vi har haft haft det sååååå mysigt, eller jag kan väl bara prata för mig själv, men tror dom andra hade det lika mysigt med!
Vi hade intressanta heta disskutioner må jag säga.... allt från ¨ångest till att man nån gång "MÅSTE" skaffa barn till vilken typ av kille vi vill leva med, å allt däremellan. Kul att höra hur andra tänker o tycker om vissa saker. Till o med politik kom upp på tal..... vilken är mycket lustigt, med tanke på att ingen av oss (antagligen allra mist jag) kan så mycket om politik. Men det va intressant det med faktiskt.
Blev tyvärr ingen pulka åkning, men promender i kramsnön i alla fall.

Men är hemma i regnet nu med ett alldeles pur nytt munsår. Tror inte varken min hud eller läppar pallar så mycket vinter.

Fick en present också från tjejerna, födelsedags present. ett PRESENTkort på Åhlens. Skulla köpa mig en ny parfym fick jag order om..... =)
Hmmm..... Johanna försöker verkligen få mig att lukta gott, har redan fått en parfym o en body splash av henne.... Jag borde fatta vinken nu tycker man... ;)
Får ta mig en runda på stan snart!

Nu blir det ryggläge i soffan igen, har inte blivit så mycket sömn dom senaste dygnen.

RSS 2.0