Stupido...

Ok jga erkänner, jag är inte sepciellt allmänbildad eller så insatt i nyheterna.
Varför polisen hade avspärrat här har jag nu fått reda på. Jaja... de va tydligen inte så viktigt för mig! Huvudsaken är att man han koll på vilka cremer man ska ha i ansiktet???!!! Eller??!!! Nja lite mer borde man nog veta, men så långt har jag inte kommit än tydligen. Detta måste jobbas på.
Tog en härlig morgon promenad i soooolen. Men tusen dagisbarn i Hagaparken... va ett gäng där också som spelade dragspel o fiol... riktigt pådrag i Haga idag!

Poliser...

Haft en bra dag idag. Förtom fint väder så har det vart bra på salongen idag! Vilket är skönt.
När jag skulle hem så tog det först ett bra tag innan bussen kom. När den väl kom så hann vi fram till Haga norra (vilket är några stationer från mig bara) sen stannade bussen. Sa att polisen sagt att vi inte får åka längre. Så det va bara att kliva av o ta sig en liten prom hem. Vet inte riktigt varför dom hade stängt av vägen, men måste säga att det gör inget för lite ögon godis mår man alltid bra av. Alltså poliser..... yummie.... det är nåt speciellt med dessa karlar alltså. Måste hänga på uniformen.....
Så idag kom jag hem 45 min senare än vad det skulle tagit normalt... med väntan på bussen inräknat.

Igår fick jag mina naglar fixade.... så nu ser dom frächa ut! Skönt....Då är det bara lite färg på min bleka kropp som behövs då.

Lakritspucken.... ska man testa den idag tro???!!!!

västevikshelg

Oj vilken helg... =)

9 tjejer blev vi som åkte. Vi bodde hur mysigt som helst, som i små stugor liksom, hur fräsch som helst. O alla vi fick en egen liten länga, o tur va väl det. Annars hade nog grannarna slängt lite arga blickar åt vårt håll.
Blev en stor fest med melodifestivalen, fast den kollade vi i och för sig inte så mycket på, bara konstaterade att det gick åt helvete för Perelli.
Utgången va att minnas... vi hade egen vakt på stället också. Eftersom vi hade en fotbollsfru med oss... hm... ja det va vad dom trodde ja =)
Helt galet!!!!!!
Förfesten va också att minnas.... dagen efter såg det ut som ett jävelskap i rummet. Men kul hade vi.
I söndags låg vi vid poolen (ja dom hade faktikst pool), sen tog vi bilden hem.
På väg hem såg vi två olyckor o ett stackars rådjur som hade fastnat i ett stängsel o slitit av benet =( Men vi såg också en man på motorvägen som gick i raska steg till djuret med ett gevär i högsta hugg....

Denna helgen va helt underbar i alla fall..... o fler väntar.....

Girls...


o lite kärlek...


... fest


Galet


Får bli en piff-kväll

Idag va jag ner på stan en sväng o handlade bröllops present. Blev två champagne glas från Efva Attling, bröllopsgåva. Fina va dom.... i en fin ask också, ligger i sammet. Så det blir nog bra.

Sen hem o ut o gick en sväng. Sen ikväll får det bli en piff-kväll. Tog hem bryn färg från salongen så jag ska färga dom. Sen tog jag hem lite masker o peeling o sånt också. Skönt att ha en sån kväll.... va alldeles för länge sen nu. Förut hade jag det en gång i veckan. Men nu har det blivit mer sällan..... Konstigt, för jag kan ju ta hem vad som helst från salongen. Men det blir väl så som med sko makarens barn....
Men ikväll ska jag. Ska nog fixa naglarna lite också tror jag.

Vet inte riktigt vad det blir för outfit imon kväll heller... måste väl bestämma mig idag tror jag. Eller så tar jag med mig flera alternativ. Va till systemet idag i alla fall, köpte lite rosé vin som jag tänkte bjuda tjejerna på.... ska bli så mys o roligt.

Ha en bra kväll i sommarsolen...

Kvinnligt värre...???

Jag har inte riktigt förstått mig på damer som rakar skallen. Det känns lite som att kvinnligheten sitter lite i håret. Nu kommer alla feminister bli rasande.... men som sagt.
Carina som ändå va en av få tjejer som är fin i kort... men nu.... nu har det fanimej gått över styr tycker jag! På just den här bilden ser hon ut lite som en fånge, där hennes fång vaktare klappar henne lite lätt på huvudet o tänker "men lilla gumman, vad har du nu ställt till med?"
Jag menar då inte gumman med det syfte att "lilla sötnosen" utan mer översittartyp... lilla gumman. Men man ska ju ändå inte sticka under stol med att hon har en sjukt snygg fångvaktare...
Eller nej nu kom jag på.... såg en film häromdan om Autzwitch.... ja, ni kan ju dra era egan slutsatser varför jag kom att tänka på just den filmen nu när jag såg henne.....



Rabarberpaj...



Ok... detta är inte min... Den blev inte så bildskön.... men jag lovar att den va god... paj är fan tha shit

Blåa innerstadcyklar

Ja en helt, egentligen onödig, tanke men den har slagit till ändå. Både jag o frugan har funderar på detta. Dom där blåa cyklarna som man kan "hyra" under dan, som finns lite överallt i stan. Frågan är nu hur det funkar med dom. För om man stoppar i pengar nånstans till som o får på så sätt loss sin fula cykel. Men hur lämnar man tillbaka den, eller hur vet dom som har hela skiten, att dom verkligen får tillbaka dom????!!!! En helt onödig tanke, men ändå en tanke som retar mig o jag måste nästan ta reda på det så jag kan släppa det sen....

Nej nu blir det rabarberpajs bakning..... som den lilla husmor som man är....


jag ska baka en kaka, kom den som vill smaka.........

Tråkigt inlägg

Ja nu har jag inte skrivit på ett tag...
Men helgen som gick va bra. Jobbade först på Åhlens.... Sen på kvällen blev det en utgång. Middag först o sen en hel massa vin o shots o grejer. Man fick ju känna på det dan efter i alla fall på jobbet. Fy vad bakish jag va..... Det värsta är ju att ingen tycker synd om en heller... utan att man får skylla sig själv. Jo det är i och för sig sant... men ändå!

Jaha på lördag bär det av till Västervik då med tjejerna.... Sen helgen därpå ska jag på bröllop. Hoppas på varmt väder i alla fall... ska ju ha på mig en sommarklänning ju.

Nej fy vilket tråkigt inlägg... men man måste ju va lite tråkig ibland också....

Fynd

Idag gjorde jag ett fynd på ett par pumps..... ett par svarta klassiska! Riktigt sköna.... eller i alla fall om man jämför med mina bröllops-skor, vilket jag försöker gå in. Sätter på mig dom en liten stund varje kväll. Men mina tår domnar fortfarande bort!!!!! Jaja.... man vänjer sig väl

Hittade även lite linnen på Indiska, ett långt, som man kan ha som klänning i sommar. Måste nog köpa fler färger av den tror jag =)

På lördag blir det utgång.... men nästa lördag blir det verkligen UTGÅNG med stort U =)
Kommer va massa tjejer som är sjukt taggade, kommer bli så där galet som man vill.... Plus att det är ju själva grand finale av melodifestivalen. Så man får väl hålla tummarna för Perelli (som tydligen är sjukt kort).... Ja man lär sig ju nyttig fakta varje dag..


Sommaren är HÄÄÄÄÄÄR

Vilken underbar helg.... ledig, plus strålande sol med hög värme.
Låg i Hagaparken i lördags, sen hem o göra mig iordning. Sen picknick i Humlan, middag på Grodan, drinkar på Godot, vin på Hotellet o sen en liten sväng till Undici efter det.
Så det blev en liten runda. Trevligt va det. Men inte alls så bakis på söndan. Sov väl i och för sig till typ 11 eller nåt sånt. Sen va det bara att dra på sig bikinin för att sen lägga sig i Hagaparken igen =)
Underbart. Men vad tråkigt det är att sola själv alltså.... jag blir sjukt rastlös efter runt 10 min.

Idag när jag vaknade va det sol o fint, men svinkallt ute =( Jag o Tommy skulle haft lite picknick annars med skumpa o mat. Men det får bli en annan dag helt enkelt.....

ingen ordning..

Vad trött jag blir på oordning, eller seghet!!!! Ok, jag är ingen pedant själv. Men vad som händer o sker i ens privata hem spelar väl ingen roll för nån annna. Men vad som händer på jobbet spelar stor roll. Men alla verkar inte tänka så riktigt!!!! Ååååå blir så galet trött på det. Kan det va nån ordning nån gång liksom?!
Idag är jag less på det mesta! Hoppas det går över, annars får jag se till att göra nåt åt saken helt enkelt.

Imon blir det en hel kväll i alla fall... Hoppas DEN blir rolig i alla fall... bittra jag =(

Djupa funderingar igen...

Jag har alltid trott att det heter älgskog, men inte riktigt fattat vad själva ordet bygger på liksom Jag vet ju vad man menar såklart... men vad kommer ordet ifrån? Men i min bok nu som jag läser hade hon skrivit älskog... Å då tänkte jag det kanske heter älsk-og?? Eller??
Man har ju funderat annars på vad älgar har att göra med saken.... =) Djupa funderingar man har...
Nån som har ett brilliant svar?

torsdag med lovely väder...

Tog en sleep over hos Johanna inatt. Blev middag igår på storstad med röd tjut... Trevligt!
Vaknade med tuppen (såklart), tog en härlig promenad i solen. Trodde jag skulle på en trevlig lunch... men där trodde jag visst fel!!!! Vad trött man blir....
Men men, då får jag ju tid att städa, vilket redan är avklarat nu. Ska ta en liten prom ner o hämta mina klänningar som kommit med posten.
Sen ska jag åka in till jobbet.

Ha en bra dag

Kottlast

Kottlast

Sötaste

Clara... underbar

Sötaste

problemen är stora idag

Jobbat idag.... ovanligt....
Fick mail om momsen som ska va inne om nån vecka nu. Usch gillar inte när räkningarna är 5 siffriga =(
När man äntligen kände att man ligger på plus.... den känslan fick man ju inte ha så lång tid.
ÅÅåååå vad trött jag blir. Typsika brud yrken.... då får man inte tjäna nå pengar alls. Nej man ska ha nåt typsikt manligt yrke... som.... eh.... vad skulle jag gilla?? Inte mycket, jobba med papper, siffror o pengar är inte min lott här i livet. Jaja.. jag får fundera på det. Hur jag ska bli rik o kunna unna mig det jag vill utan att direkt behöva vända på slantarna. Det lär väl aldrig hända ändå.....(bitter- fittan har talat)

Måste ner o hämta min asos klänning som kommit också, plus klänningen jag glömde på hotellet hehe. Kom även på att jag måste köpa ett par andra skor till bröllopet, dom jag hade tänkt blir fan inge bra. Kan ju inte gå i dom nån längre stund inte. Mina tår domnar bort när jag traskat runt i dom  ien halvtimme här hemma.
Ingen bra start.... Nej nu hade jag mer tänkt mig ett par ljus rosa pumps. Måste hålla ögonen öppna. Kan nog bli en o annan kik på asos eller nån annan härlig sko-sida =)

Nu blir det Cashmere Mafia....

Söndag, hoppas på en bra start..

Ja jag hoppas denna vecka kommer blir en bra vecka. Men det tror jag det kommer bli... med tanke på vad som är inplanerat.
Idag har jag jobbat på Ålle... trodde jag skulle dö av uttråkan ett tag. Det är verkligen så sjukt tråkigt att jobba där. Fattar inte dom som jobbar i butik år ut och är in.... usch o fy för det!! Det känns som allt man gör där är meningslöst. Har man stått o frontat o städat hyllorna så dom ser perfekta ut, så kommer det kunder senkunden efter o rör till allt. Det är liksom inte uppskattat jobb man gör där.
Rätt så meningslöst med andra ord.....
Idag fick jag frågan av en kund: "min son är 7 år och har redan börjat fått finnar, vad ska jag tvätta hans ansikte med? Ska jag ta vanlig cleracil eller?"
Ehh..... 7 år och finnar. Nja... det är väl knappt så man ska tro henne. Cleracil på en stackars 7 åring.... Fy fan!

Nej undra om man ska gå o köpa sig en glass tro.... har bara ätit en i år! Är nog nästan dags för nr 2 snart. Måste testa den där lakrtispucken... men blir man sugen på glass så vill man ju liksom ha mer GLASS o inge sån laktist tjaffs... men det är väl lika bra att prova den snart... så har man det gjort liksom!


Lördag men vad gör jag??

Usch vilken tråkig lördag.
Vaknade med världens snuva.... helt täppt. Men pallrade mig till Ålle ändå. Jobbade där mina 5 timmar. För att sen åka hem o göra INGENTING.
Usch vad tråkigt liv jag har.
Har legat i soffan o knaprat kakor o kollat på Körslaget.... hur roligt kan man ha det??!!
Få se om jag blir sämre, då blir det nog hemma imon.
Det går väl i och för sig an att jobba på Ålle med snorig näsa.. men det är så drygt att göra beh på salongen. Då får man ju inte snora io ha sig. Får ha ett härligt "droppskydd" i form av ett munskydd.
Drygt som fasen.
Min vän Tommy frågade om ajg skulle med ut på måndag o dansa till schlager o dricka drinkar. Hm... vi får nog se om min näsa pallar.
Nu är det en film på 4:an.. med bara svenska skådisar men dom pratar eng....?!?!?! Hmm... vad är detta.

Här gäller det att va Krösus


Den här lilla stugan såldes för 27 miljoner svenska kronor. My gooooood
Inte tycker jag den ser så mycket ut för världen.... Ligger tydligen ute i den Norska skärgården. Men alltså....
Hade det vart mina slantar så hade jag nog hellre köpt en lyxvilla nån annanstans. Men men... smaken är som baken. Men det är helt sanslöst ändå..... 27 miljoner för den där lilla trä stugan


Här gäller det att va Krösus

Intressanta tankar...

Det slog mig idag när jag åkte hem från jobbet. Satt på bussen i godan ro, o då flyger mina tankar iväg. Vi stannade vid en hållplats där det satt en dam med sin kappa, väldigt söt dam dock. Men alltså, vad är det med gamlingar o färg på kläderna?!?!? Dom har ALDRIG nånsin någon färg på sina kläder. Det klassiska är väl ändå den blek grå färgen. Som är helt jämt i tonen. Samma grå färg som är på dom fotvänliga Ecco skorna, som är så mjuka att man kan knöla ihop dom med sula o allt.
Ja, grå ska det va. Dom kan sträcka sig till beige, men då är det ändå lite crazy.
Haha dom är väl för söta ändå.
Undra vad man själv kommer ha på sig som gammal. Jag kommer väl gå i alldeles för stora örhängen, rosa leggings, Converse skor o tycka jag är ascool.... Fast i själva verket är jag lite väl.
Eller så hamnar jag också i det gråa landet. You never know....
Johanna kommer fortfarande att gå i sina blommiga klackar, haha, eller gå o gå.... Då kommer hon inte kunna gå i dom. Men åka då.... rullstol!! Som jag för övrigt skjuter på, eftersom jag kommer ha grymt sköna converse. Hahahha    Humorn är på topp idag!
Ser det bara framför mig... rätt fult!

Inte alltid bra med ledigt

Kollade på lyxfällan där dom skulle hjälpa en frisör att få mer kunder till hennes salong. Fick lite ideér om vad jag skulle kunna göra på salongen för att få in mer kunder. Bara det att man ska orka göra det också.
Bara vi fick en lite mer enklare hemsida, där vi kan ändra den lite själv. Skulle va så lätt att lägga dit lite erbjudanden o så där.
Ha en smink-kväll kanske. Detta ska det filas mera på.
Har nog lite jobb-ångest just den här veckan också, för att i måndags va jag ledig i Dalarna. Igår gick jag hem vid 16, idag ledig o imon ska jag bara in en kort dag. Alltså blir det inte många timmars jobba denna vecka inte. Vilket ger lite ångest.
Men men.... hoppas mer på nästa vecka då!

Va i alla fall iväg o träffade upp Johanna o hennes mamma o familj på lite middag o ett glas vin. Trevligt! Fick man i alla fall träffa lite folk idag =) Blev lite orolig där ett tag.

Rastlös

Alltså, så som jag har längtat efter en dag utan planer. Men alltså, nu har jag vart vaken, eller uppe ur sängen, i 4 timmar. Och jag är redan sjukt rastlös. Har vart ute o gått en prom. städat. Nu lagar jag mat. Men sen då?? Får väl ta mig en prom igen då kanske.
Eller ska man höra sig för om en fika mån tro?! Skulle också va trevligt.
Ja, så är det när man är rastlöst lagd som person. Haha....

Första maj....

Oj oj oj.....  vaknade kl 12 idag!! Ops... men skönt va det må jag säga. Behövde nog sova ut lite =)
Tog en rejäl promenad i solen. Nu tänkte jag att jag skulle städa o dona här hemma. Sitter o laddar inför det, har ingen större lust. Hade vart skönt om det redan va klart liksom.
Nej, helst skulle jag vilja sitta ute på en filt i solen med en bra bok eller så
Kanske man ska städa lite senare.....

RSS 2.0