På väg...

Nu känns det som jag är på väg i alla fall med företaget o så..... Ska till nyföretagarcentret imon. Har beställt en beh. säng också.... ska dit på mån o kolla på den o testa ut lite andra grejer som jag ska ha på den argenturen också. Banken på mån också..... =) Ska bli så kul.... nu längtar jag verkligen....!! Nu känns det mer på ritkigt eftersom jag är på väg liksom....

Igår kväll frågade min kompis 'Marie om jag ville med o åka lite båt..... Klart!! Vi åkte till Södertälje för att möta upp några där o åka med deras båt lite.... trevigt!! Sent.. men men.... man är ju ledig i alla fall.

Städat o stått i idag, imon kommer ju syster yster o hälsar på i några dar! Ska bli kul....

Har bokat biljett till Göteborg nu också, v 33 åker jag. göteborgs kalaset då.... blir nog en del fest om jag känner min vän rätt,,,, min lilla party Svush =)  Se hennes vindvåning i stan också..... nice nice!!

Nu blir det läsning på balkongen o bara ha det gött.... kanske tar en sväng till min sjungande lilla fågel J..... vi får se....
Ikväll kan det bli båt igen.... kanske kanske....

Energi...

Första gången på länge som jag har sån energi som jag har idag.... sååååå skönt!! Är det energin i sig eller är det försenad bikini ångest..... jaja det va väl skitsamma, bara den är här i min kropp igen =)
Va nyss ute o tog en powerwalk i en timme i Hagaparken.... när jag va klar o på väg hem så kände jag att det fanns mer att ta av, så då sprang jag en vända där också sen push ups o lite sånt! lovely....
Tänk om man hade den här energin varje dag.... då skulle man nog bli slank till slut! Men man får ju mer energi av att göra av med mer också, så nu är det bara att hålla i detta då antar jag!

Nu ska jag hoppa in i duschen o sen träffa min vän Jennie....

Vilka är dom unika besökarna??

En fråga..... När man kollar statestik på denna blogg så finns det två "staplar"... en blå å en röd. Den blåa tillhör unika besökare!! Så frågan är: vilka är dom som är mindre unika?!  Å vilka är dom som är unika?!
Så please tell me.... vilka är ni?! Å vilka är dom?!

Hoppas på sol imon som SMHI så snällt har lovat oss nordbor... eller i alla fall Sthlms bor =)
Har redan helgen planerad... haha.... se där jag! Man måste fixa för sig, va ute i god tid tydligen. Eftersom denna helg blev helt fucked up så måste nästa bli dom tre g:na....... gala glamour o...... ggg.....ggg??!! gggratis sprit haha
Nej fy..... så galet ska det inte bli..... se där, nu kom jag på ett bättre sista G.... Galet!! hehe

nej då.... inte så illa!

På dan ska vi se alla glamour damer i alla fall som går i tåget, Pride tåget såklart! Mycket glädje....

Lugn helg trots allt.....

Jaha då blev man hemma igår ändå då..... höll fullstädigt på att spy på jobbet, svimmningen låg inte långt bort den heller!!! Blä..... Så fick ringa min Blge vän o ställa in hela festen =(
Men sa till henne att nästa helg så blir det fest, i dubbel bemärkelse då =) Är också ledig då så då behöver man inte tänka på att det finns en morgon dag heller...... underbart! =)

Så igår blev det sova av.... vet inte hur mkt jag sov igår. Sen blev det en segdragen film.... sen sova igen! Men idag känner jag mig frisk igen. Så ska försöka gå till jobbet idag ändå. Plikten kallar väl......

På onsdag kommer syster yster, ska bli kul o mysigt. Hoppas på fint väder så vi kan åka ut till nån skärgårdsö i alla fall.....
Ha det bra gott folk......

lördag imon....

Pratade med en kompis som jag inte träffat på säkert två år kommer hit imon! Från Blge. =) Vi började snacka igen för nån dag sen o ikväll så bestämde hon sig för att komma hit o festa lite imon (lördag). Lovley.....
Drygt att jag ska jobba i helgen dock... men men! Bara att dra i sig en dubbel resorb på natten o en dubbel till på morgonen =)
Nu är jag taggad till tusen.......

Hemma igen....

Kom hem till Sthlm idag. Skönt!!
Jobba helgen, utgång imon antagligen om min vän är frisk då!!!!! Så ta o krya på dig nu.... =)

Ska ta tag i företaget nästa vecka också. På ons öppnar nyföretagarcentret å då kommer jag hänga på låset. Vet egentligen inte varför jag känner mig så stressad med just det, egentligen spelar det ju ingen roll när jag börjar. Bara jag vet ATT jag ska öppna, men man vill ju komma igång också ju. Är så taggad på att jobba nu, känns som ajg skulle kunna jobba varje dag, men det kommer jag ju få göra också så att ee.....

Jaha, v 33 blir det i alla fall Göteborg! Party blir det varje dag skulle jag tro. Hälsa på Sush där nere, under Göteborgs kalaset. Ska bli riktigt kul att se hennes vindsvåning mitt i stan också =)

Tänkte jag skulle ut o gå men då får jag nog i så fall klä mig med regnjacka o sydväst..... vad är detta för jävla sommar?!?!?!?!

Dalarna...

nu va man hemma i sina hemtrakter igen.....! Träffa barnen o släkt. Grillning hos mina föräldrar ikväll. Helt slut.... man är inte van med massa barn omkring sig. =)

Ska träffa min barndomskompis på ons..... äntligen. Hon bor i Eng så man ses ju inte alltför ofta direkt. Så man har en del att prata om nu =) Men med henne så är det som att.... även fast vi inte hörts av på ett år så när vi väl ses så är det som att vi börjar där vi slutade sist typ. Man tappar liksom aldrig varann. Det är skönt att man har såna vänner. Så det ska bli så kul att träffa henne igen nu!!!!!

Va ut igår med min lilla drama queen o hans vänner. Först middag sen gayklubb. En del gay killar ser skrämmande manliga ut, vilket slöseri tycker jag. Han tycker tvärsom med straighta snygga killar.... Det roliga va att jag såg en gammal arbetskollega.. visste att han va gay men inte att han va läderbög.. gick runt i läder kläder o såg helt allmänt skit gay ut! haha.... Mycket man inte vet om sina arbetskollegor.

Nu ska jag va lite social med föräldrarna....

Lugna lördag....

Blev en liten utgång igår ja.... Min vän från Borlänge J fyllde år.... 24 år!! =) Så det blev några drinkar på Hotellet sen bar det iväg vidare... där jag till vakten sa ett väl utvalt lösenord som gjorde att det va bara att stiga på... utan avifter o sånt trams! =) Se där ja....
Sen blev det några fler drinkar o några shots.... sen va man på topp igen!

i morse hade jag lite smått ont i magen, då det bara flög ur mig "jag har så ont i magen, får nog gå till Per i hagen" sen slog det mig..... varför säger man så?? Vilken hage, o den stora frågan, vem fan är Per?? Nån beservisser (ingen aning om hur det stavas) som sitter i en hage o tro sig kunna bota magont?! hm..... mycket lustigt!
Måste fråga mamma få se om hon vet...!

Annars idag har jag sovit lääääänge, eller vi låg i sängen länge i alla fall.... observera VI.... hehe
Sen gick jag till Hagaparken o försökte lapa åt mig lite sol till min annars så bleka kropp. Nu till kvällen blir det bara softish hemma eller borta. Film o mat får det bli....
Utgång imon igen.... äntligen börjar det likna lite sommar.....!!!

Helg snart..

fre imon.... man överlevde ju denna vecka också, trots massa jobb!!!

Har börjat få lite ångest över företaget som jag inte kommer nån vart med. Måste ringa till banken o styra upp ett möte med dom nästa vecka. Men kan det där jävla nföretagar centret öppna nån gång, det är tack vare dom som jag inte kommer igång!!! Härligt det är när man alltid kan skylla på nån.... =)

Jaha, fortsatt underbart väder annars. Man blir ju så sugen på att sitta på en ute servering med lite rose.... eller snarare sitta inne under filten....!! Det är ju för bövelen höst ute... vad har hänt???!!??!! Vart tog Juli vägen, som brukar va Sveriges härligaste månad??
Men int är jag bitter för de int..... ser fram emot en underbart skön Augusti istället =)

Åsså har vi ju dom som drar iväg som min vän J..... o lämna mig här hemma?!?! WHAT!!!!! fick inte jag va med.... har du aldrig hört talas om trekant?? Det är bättre..... (har jag hört) hehe

men men..... nästa vecka tänkte jag i alla fall ta mitt pick o pack o dra hem till skogarna.... hälsa på la familia, o mysa o pussas med lilla Clara också såklart! Längtar efter henne.... konstigt det där, hur man kan tycka om en människa så mkt som inte ens har levat speceillt länge, men nu kan man inte tänka sig hur det skulle vara om hon inte fanns.... Konstigt!

Ha en bra helg.... för det ska jag i alla fall se till att ha =)


mina party prinsessor...

mina party prinsessor...

Annica, jag o Anna-Lena..... dom tjejerna vet hur man ska betee på helgerna!! De har lärt mig allt de kan..... jag är heeeelt oskylidg =)

Me and Annica, my own Mex-latino girl...?!?!

Me and Annica, my own Mex-latino girl...?!?!

Utgång när hon va hemma o hälsa på lite.... lördags!! Miss her....

På jobbet...

står jag på den finaste dagen i Juli..... blä säger jag om det!!!!! Men min vän A som bor i Mexico har kommit hem för att hälsa på lite nu i två veckor. Sweet..... Ska träffa henne o dom andra ikväll för lite fest! Så vi får väl se hur det slutar... =)

Nu måste jag väl jobba lite o göra nytta för pengarna jag tjänar.....

Ha en bra dag i solen.... en annan får köra med brun utan sol för att hinna ikapp sen =)

Virr varr.....

När man äntligen hade bestämt sig för att dra igång eget på salognen på Odenplan, så dyker det upp ännu ett erbjudande. Nu kan jag få åka till Cypern och jobba i Augusti till 15 Oktober. På deras SPA på ett hotell där. Visst låter det väl frestande, men samtidigt så kommer då salongsjobbet att skjutas på. Måste prata med hon som har salongen där jag ska öppna, vad hon säger om det.
Vet inte hur jag ska göra.... inte bara att åka heller känner jag. Det är ju en del att fixa med innan man öppnar eget också ju.
Måste bestämma inom nån dag bara här nu.
Samtidigt dom utomlands jobb kommer ju stå kvar.... men men!!! ÅÅåååååå kan inte bara nån komma o säga att så HÄR ska du göra. Så slipper man ta såna beslut själv så behöver man inte tänka: tänk om jag gör fel o allt går tok!
hm.......
Detta måste tänkas över mer än en gång.
Vad skulle ni ha gjort?!?!?! Jag har ju längtat o väntar nu bara på att få köra igång o få stå på egna ben.... därför känns det också som ett drygt val att skjuta upp på det ännu mera. Men men..... utomlands är ju ändå utomlands.....

hjälp mig i mina val....

Nu va det ett tag sen...

som jag uppdaterade här..... Har i alla fall flyttat nu till min nya lya.!! Så nu har man blvit Solna-bo. Känns faktiskt sådär om jag ska va helt ärlig, men det är svårt att väga upp ett ställe där man trivts så himla bra! Men men... min trivsel känsla kommer väl den med så småningom. Jag är i alla fall glad att jag har många runt om mig här ute, många vänner som bor här. Inte minst min egna lilla vibrato sjungande J. Vad skulle jag göra utan henne?!?!

På jobb fronten har jag bestämt mig... ska öppna eget nu i alla fall. Har vart mycket velande fram o tillbaka..... men nu har jag bestämt mig klart. Så på Odenplan kommer jag slå upp portarna. Tänkte jag skulle komma igång till den 1 Sep. Så nu är det bara att börja fixa, inreda o handla...... =) Sen får man väl hoppas på att kunderna gillar det jag gör o kommer till mig!!!! Men alla är så välkomna på beh. hos mig.... bara så ni vet ;) Boka boka boka....

Annars har det väl inte hänt så mkt mera i mitt händelselösa liv..... blääää.... Men ska ta tag i den saken snart med =) En sak i taget.....!! Nej men just nu får det som händer hända.... orkar inte riktigt bry mig o engagera mig i nåt mer än så. Men imon kanske jag vill..... =)
Vill till Dalarna nu känner jag, mysa med min älskade lilla Clara..... miss her!!!!! Ja.... så så får det nog bli!

ha det gott....

RSS 2.0