Ny vecka...

Ny vecka som började idag! Vaknade av ett sms kl 7.30 i morse från en kille som jag träffade en gång i sommar. Jag va inte direkt intresserad av honom så jag gjorde klart att jag hade börjat träffa mitt ex igen (eh.... vilket inte är sant) Men man får dra en viting lite då o då om det är inte grövre än så där.
Men han verkar liksom inte fatta ritkigt.
Så i morse hipp som happ kom det ett sms från honom....?!?!?! Mycket lustigt. Men men....

Denna vecka har jag ganska mkt uppbokat vilket är skönt, då går veckan fort. Imon blir det julbord med Ålle på Mårten Trotzig i G:a stan. Ska bli mysigt ändå. På ons träffa Jennie, på tors ev ut o äta med Malle o Cissi på salongen på fre eller lör blir det en annan lite happening =) Sen jobba lör o sön också då..... på Ålle.
Annars blir det rätt lungt i helgen.

Kollade idag hur mkt jag dragit in till för

Undici for the 5142:th time.....

Jaha då blev det Hotellet o Undici igår igen...... Men jag hade riktigt roligt faktiskt. Först blev det middag hos Johanna innan med lite vin o så där. Mysigt va det =)
Det roliga va att jag träffade på en karl, hade samma namn o samma lika företag som en annan jag träffat. Eller dom flesta jag träffar har ju egna byggföretag. Det är helt sjukt alltså.... träffar fanimej BARA byggkillar. Men det är ju så.... det är ju riktiga karlar det =)

Nu sitter jag o käkar frulle, är inte alls bakis faktiskt. Så himla skönt, trots flera shots igår. Blev visst lite rund under fötterna.... det är väl sånt som hör till lördagskvällen antar jag.

Fast nu blir det ändå ryggläge i soffan till repriser.....

Hej då mina blodplättar....

Nu va det ett tag sen jag skrev... men det har väl kanske inte hänt nåt så viktigt att jag känt att jag behöver skriva av mig riktigt heller.
Lämnade i alla fall tillbaka ett par av stövlarna, o köpte en jacka i stället.... så dom kom ju väl till hands i alla fall.

Kollar nu på sjukhuset, så glad att jag inte jobbar på sjukhus alltså.... fy fan vad tråkigt. Men ambulansmannen är ju trevlig att kolla på, bara han tog av sig dom världsfula sandalerna han har. Finns det nå fulare sandaler än såna med remmar över foten o en runt liksom..... fy fan, riktigt ocharmigt.

Blir för övrigt en ganska lugn helg tror jag..... ev kan det bli utgång på lör. Men då blir det nog rätt lungt ändå!!

Just ja... idag va jag o Johanna o lämnade blod.... eller gjorde "testet" innan man får lämna på riktigt. Få se vad svaren visar sen då.... Sen ska vi dit på självaste lucia o lämna lite av våra kära blodkroppar, blodplättar o allt vad det heter....Känns bra! Då gör man nåt bra liksom.... Bara man inte hinner få hem nåt kuvert innan där det står nån bitter sanning om att jag inte får lämna pga av nån galen sjukdom. Man vet ju aldrig....


Men dra mig baklänges.... tror jag ändrar mig i karlfronten... har ju alltid fallit för snickare (tydligen) men jag ska fanimej ha en ambulansman.... ser ju jag det =)


stövlar

Nu va  det ett tag sen jag skrev . Men det har inte hänt  så mycket ändå i mitt händelselösa liv =(
Va på fest i lördags, en hemma fest som inte är alltför ofta som man går på.
Men det va trevligt!! Men det blev lungt ändå. Jobbade ju i söndags också.

Va en sväng på stan i fredags, skulle absolut inte köpa nåt tänkte jag. Ska bara följa med Maja som lite sällskap. Hm..... råkade visst prova två par party stövlar..... kunde inte heller bestämma mig för vilka jag skulle välja av dom (för några va jag bara tvungen att välja) Så det slutade med att jag köpte båda =)
När vi kom hem frågade Maja om jag hade ångest för stövlarna (2 kan ju kanske verka lite onödigt på samma gång) NEEEEJ sa jag, jag är skitglad =)
Ju mer pengar man gör av med.... desto gladare =)

Ja annars.... på torsdag ska jag o lämna blod..... göra nåt bra för samhället, eller för vissa som bor i samhället i alla fall =)


Naprapat skolan...

Jobbade idag.... va rätt lungt. Sen gick jag till naprapat högskolan. Alltså om man har komplex över sin kropp så är det riktigt bra terapi att gå till naprapaten, där får man ju stå i bara underkläder i det hemskaste ljuset (provrums ljus, typ Åhlens, det värsta provrummen i stan) sen ska alltså naprapaten stå o kolla en från topp till tå. Tur man hann vaxa sig idag säger jag bara.
Men det va skönt, han masserade i tryckte på ryggen på ställen. Ska dit nästa vecka igen. Så man får hoppas det ger med sig snart... får väl träna lite bättre på gymet också.

Ska förresten o testa Planet Fitness imon. Kul... måste i alla fall säga upp SATS snart!!

Imon ledig.... gött gött. Ska sova läääänge.
Sen kommer Maja o bor här, stannar till sön!

Underbara söndag....

Vilken härlig dag alltså..... Började i och för sig med att jag vaknade kl 8 med andan i halsen typ. FÖRSENAD!!!! Eh... snacka om att man inte är van att va ledig. Haha... ta det jävligt lungt liksom.
Insåg när jag satt på toa att: Shit jag är ju ledig.... Gött!
Gick o la mig o drog mig lite till. Sen gick jag upp vid 10. Inte det minsta bakis, trots en liten utgång igår. Så det va skönt. Sen blev det brunch med Johanna på Anglais. Sen en promenad till Odenplan o köpte lite godis. Hem o tok städade o tvättade min enorma hög med tvätt. Skurade verkligen badkaret o utrymmet under diskhon där man har sopor. Så med andra ord va jag noga =)
Nu sitter jag o sorterar musik som jag har i datorn. Har fått massa bra musik..... favoriten nu som går varm är ju Paolo Nutini skivan. Så syster, om du läser detta så vill jag ej ha den i julklapp längre =)

Gjorde en syra beh. på mig själv (har ju börjar på en kur själv) Så nu sitter jag med avslutande mask! Så jag är så nöjd med den här dagen alltså!!!!!! Ibland kan jag verkligen njuta av så små saker som förgyller verkligen. Behövs inte så mycket alla gånger. Man kan känna sig så glad ändå =)

Så snart ska jag lägga mig med ett leende på läpparna o sova så vaknar jag utsövd imon!

Fredags middag med tjejerna...

Jobbat idag sen fikade med Jennieo hennes lille..... sen på middag till andra Jennie. God o mat o trevligt sällskap, sen blev det lite Idol o sen hem. Så nu sitter jag hemma framför sista delen av Idol, få se vem som åker ut nu då.
På väg hem så såg jag o Johanna nån form av olycka, vet inte riktigt vad som hade hänt men men.... i alla fall så följde jag med henne till Konsum o köpte lite frulle. På väg hem gick jag förbi olyckan. Det såg inte ut att va så allvarligt, men måste säga att Herr Konstapeln va ritkigt het. Stora starka karln i uniform.... det är väl en ritkigt hjälte det! =)
Det är väl ändå nåt visst med karlar i uniform.... undrar varför det är så speciellt??

Ey hörru....

Ja du, som kallar dig ...... =) Du är väl för grym ändå. Du lär mig saker hela tiden, nåt nytt varje dag. Nästan..... =) Men det du inte kommer lära mig är att dricka tequila, det kan jag redan.... lite för bra tydligen. Det är nåt jag sätter kalla handen mot!
Men det ska bli mysigt i helgen, längtar verkligen =)

Idag blev det en hyffsad tidig morgon o en sen kväll..... tröttsamt! Men men.... det är väl så man ska ha det, slita för födan, det är väl så det heter =)

Måste nog ta o pallra mig till Naprapaten snart... min rygg är inte som den ska. Stenhård i axlarna o mellan skulderbladen..... så kallade rhomboideus & trapetzius är lite stel. =) Det är rätt skrytsamt att använda de latinska namnen man lärt sig..... men ack så proffsigt det låter när man kan namnen. Ja jag vet, nu va ju inte rhomboideus & trapetius det mest svåraste man lärt sig... men ändå! =)

Alltså, kollar på Grannfejden nu, det är helt otroligt alltså. Nu är det grannar som haft en strid i 30 år. Dom har till och med tilltagit kalhyggen.... dom har slagits med knytnävar o gått så långt som en av gubbarna har skjutit på den andra med pistol, men missade!!!! O my god.
Han som va ägare till pistolen sitter just nu med ett ark för ansiktet för han klarar inte ens av att se på den andre karln.... När dom sitter runt bordet o ska föröska enas om något. Haha.... detta kommer absolut inte sluta i fred. Envisa jävlar alltså..... dom bårkar alltså om en väg.... vem som äger vägen!!!!!! Kom igen liksom..... om man abslut ska bråka så finns det väl ändå bättre saker att bråka om?!


Pojkspolingar...

När jag trötter kom hem från jobbet, va tvungen att gå upp på Willys o handla lite mötte jag en kille i 12 års ålder nånting. "Ey du, ursäkta, har du cigg?"...... Ehhhh VA?!?!?! Nej det har jag absolut inte, hade jag det så skulle i alla fall inte han fått. Sen gick jag några steg till uppför trappen då jag mötte en annan pojkslyngel (antagligen polare) Ey ursäkta, har du cigg??! Men va fan liksom.....
Va det meningen att man skulle röka i sån ringa ålder så skulle det inte finnas nån åldergräns på att köpa ciggaretter.
Men alltså.... va inte dom lite VÄL unga??! Eller är det jag som är kärring?? Kanske både och..... =)

Har planerat hela dan att när jag kommer hem skulle jag laga god mat, hoppa i badet o ha i hårmask o ha det lite mys. Har i alla fall börjar med maten..... får se om det blir nå bad.
Det låter ju så mysigt o skönt med bad... men jag har upptäckt att det är fan tråkigt att bada själv. Eller det är skönt dom första 5 minuterna sen..... jaha vad ska man göra nu då?!?!...... Rastlös till tusen. Man kan ju inte läsa en bok heller.... vilket skulle va skönt, men för det första så bli boken blöt o sen blir armen man håller boken med så kall ju......


Johanna, jag vet att du läser detta... =) Jag har liksom börjar med pås snurren. Har kommti till insikt att min låda blir mer o mer full o går verkligen inte att stänga. Du lär mig allt du kan gumman..... =)




söndag

Jobbat idag, eller hela helgen. Segt as usual.... men det gick bra ändå. Jobbade ju trots allt bara 4 timmar =) Igår kväll blev det Vinoteket med en mindre känd bekant. Men det va en trevlig kväll..... =)
Men blir lite fundersam än en gång på karlar.... varför säga saker som man ändå inte menar eller ångrar sig på två röda?? Hm..... själv så säger jag bara saker som jag menar, tänker i alla fall genom lite noggrant innan jag säger dom i alla fall. Klart man kan dra en viting lite då o då.... men inte till nån man inte känner så väl. Så som: du är otroligt söt..... Skulle aldrig säga det till någon om jag inte menar det.....
Aja men men.....MÄN!

Man kommer då aldrig bli klok på dom... så varför ens börja grubbla... ingen idé!!!!

Jaha, imon börjar en ny vecka igen... känner mig inte så motiverad til att jobba just nu. Skulle va skönt med en ledig dag känner jag. Skulle behövas. Eller en ledig helg, en HEL helg..... Skulle va så grymt skönt. Efter jul ska jag nog sluta på Ålle tror jag, sen kanske bara jobba varannan lördag på salongen så skulle jag bli ledig varje söndag o varannan hel helg. Fan va gött det skulle va. Men helgerna på Ålle ger ju rätt bra pengar ändå.... Men vad är mest värt?! Hm.... måste fila lite mer på det känner jag. =)

Nu ska jag nog faktikst ta mig en tidig kväll....

Krassliga jag...

Poor me..... =( Börjar nysa o kliar lite i halsen. Äter experitox o ska snart göra iordning varmt honungsvatten. Får bara inte bli sjuk nu.....
Imon ska jag till jobbet tidigt, va en kund som prompt ville färga sina fransar o bryn kl 9 imon bitti, vi öppnar annars 10. Men snäll som man är så sa jag att det självklart gick bra. Börjar så smått ångra mig nu.....
Sen jobb på Ålle i helgen, men sköna tider 12-16 både lör o sön. Gött!!

Nej nu blir det varmt honungvatten o under filten i soffan..... kurera mig!!

RSS 2.0