miercoles.....

onsdag onsdag onsdag......
Va o testade gymet i morse, det som ligger mitt emot jobbet. Blev lite halvimponerad bara.... jättefina omklädningsrum o duschar, men personalen va rätt tam. I alla fall dom tjejerna som vi pratade med. Men jaja, vi får väl se. Ska nog testa Planet Fitness också.... Ska i alla fall säga upp mig från SATS..... blääää gillar inte alls det längre.

På fredag blir det middag med Johanna på Primo, först jobb hela dan.
Sen på lördag blir det jobb på Ålle sen på kvällen blir det lite annat. =)

Nu ska jag göra mig en kopp te o kolla på Top Model tjejerna....

Ärtsoppa dagen till ära....

Hjälp vad denna måndag bara har svischat förbi..... (hur stavas svischat????) Märker att jag tjatar om o om igen att dagarna går så fort. Men det måste bero på att jag trivs så bra på jobbet. =)

Har fått så fina ord från kunder, i lördags va det en som sa att jag va så duktig att jag va född till detta yrke, och att jag nog va en ängel.... hör på den ni =) Sen idag fick jag höra att jag va den bästa hon nånsin haft, att jag har otroliga händer. Man blir så glad när man får höra sånt.... det värmer verkligen. =)
Annars är det en bra vecka. Imon kommer Jennie med lille sonen, ska göra lite mys beh på henne. Det behöver hon nu efter förlossning o allt.... =)

Jahapp annars blev det ärtsoppa till middag.... gött!!

Hatar Sthlm uteliv just nu....

Hade en mysig kväll med Jennie, vi hade middag o lite mys. Sen åkte vi in till Hotellet, trevligt. Men sen gick vi ner på Undici. Alltså jag har nu konstaterat att är man inte piss full så kan man verkligen inte gå dit utan att störa sig som fan på alla jävlar. Detta hände mig idag/natt..... fy fan. Där ska man stå o se söt ut så att ragget man har spanat på kommer fram till en.... nej fy fan vad surt!!!!!!! Me don´t like.....
Slutade med att jag satte mig i en taxi o åkte hem. Beklagade mig för taxichaffören att det är så tråkigt o värdelöst att gå ut. Han höll med mig o bla bla...... till slut frågade han vad jag gillade för sorts killar, om  jag gillade blonda blåa ögon mm.... Men nej sa jag, mörka ska dom va. Han frågade hur mörka, är jag för mörk? =) Stackarn ändå..... Frågade i alla fall efter mitt nr... men jag sa nej!! Stackarn..... fast mer synd om mig ändå tycke jag ;)
Klokan är nu alltså 02.01 o jag har vart hemma ett tag. Piss lördag säger jag bara........ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Härliga fredag....

Dagen började med att jag åkte in till salongen o gjorde syra beh. på mig själv. Har vart själv hela dan så jag satte mig till rätta o läste i min bok sida upp o sida ner. Hade just inga bokningar alls idag. Så tänkte, gött då kommer jag iväg kl 16 då jag tänkte stänga. Men då ringde det o en kund som ville komma sista timmen.... aja. Nu ska jag inte klaga, ingen blir gladare än jag att få in kunder. Men ja.... vissa dagar är man inte på topp bara. Men imon är jag fullbokad vilket är skönt, är ensam imon med på salongen.... blir lätt segt annars om man har för mkt luckor.

Sen åkte jag hem till Jennie o hälsade på hon o hennes lille familj. Mysigt va det. Träffa hennes en månad gamla son. Vi fikade o bara snackade. Så nu kom jag hem, bänkade mig framför Idol. Skön fredag med andra ord.
Nu när jag klev av pendeltåget här i Solna, så va det massa ljus o blommor där. Igår kväll va det ju en kille i 15-års ålder som blev överkörd av Arlanda Express.... så tragiskt o så hemskt. Va flera ungdomar där vid ljusen nu..... nästan så man känner att man har lust att gråta en skvätt. Så hemskt... tänk när föräldrarna fick reda på.... Usch, måste va det mest värsta beskedet !!!

Nej nu blir det te o sen resten av Idol.....


Sis....

Tack =) Det känns i alla fall bra, kul med nåt nytt för en jävla gångs skull......!! Va lite nervös, höll på att backa ur men då sa min frisör: Nu klipper vi lugg, du kommer passa i det!! =) Så så blev det.
Fick en liten present idag också på posten.... =) Gulligt, om jag skulle bli förskyld så kan jag snyta mig i lite finare saker än dom tråkiga lambi näsdukarna! hehe

Kollar på "du är vad du äter"..... hjälp, vad karln dricker sprit.......fy vad äckligt. Själv blir det vin på lör =) Men om man jämför så ligger man rejält i lä.....

!!!

253386-20

..!

253386-19

Ny frizz....

Mm ja jag gjorde det!!! Slog till o klippte lugg.... där ser man!! Modigt så säg?
Kul med nåt nytt.... trivs bra, i alla fall dom här timmarna sen jag kom hem från frisören i alla fall =)

Annars har dagen vart lugn men bra... torsdag redan imon. Helt galet, börjar nästan bli rädd att det går så fort allting. Börjar bli som dom där tanterna som man hörde när man va liten som alltid sa: "herregud, tiden bara rinner iväg, snart är man väl död också....."
Eh..... mm ja...... ska man va bitter så kan man tänka så..... Fast man kan även tänka att tiden går fort när man har kul =)
Jag väljer att tänka som det sistnämnda. Bort med det bittra tänkandet o fram med det glada...... =)
Å jag vill inte höra från nån igen på midsommarafton, "ja nu är det halvvägs till jul"
Ja faaaaan, lev i nuet istället för ett halvår fram......


Snart helg igen =) Ska o hälsa på min fd klasskompis som fått en liten bebbe. Ska bli så himla mysigt. Sen på lör blir det först jobb o sen en liten härlig utgång!! Lovely.....


Fussball....

Me don´t like fussball....... Helt galet så fort det blir en match på Råsunda, vilket är jämt känns det som.
Idag när jag va på väg hem på bussen så blev det stopp i trafiken. Massa poliser va runt flera bussar framför oss......åååååååå tänkte jag bara!! Sen när vi åkte förbi hela kalaset så såg man att bussarna va helt överfulla med folk som hängde likt små apor i sina AIK sjalar o allt va det va. Tror det va nån match mot Gbg, om jag inte hörde fel. Det snackas ju hej vilt om alla matcher hit o dit. Jag kräks......
Kan man inte ha derby i nagallck påstrykning..... ungefär lika intressant??!!

Idag pratade jag o Johanna om våra nya liv. Våra nya hälsosamma, ekonomiska liv utan killar. Vi ska ta upp träningen som legat på hyllan ett bra tag nu, börja laga riktig mat hemma, sluta äta ute så satans mkt, bara ägna oss åt en själv o va så jävla ego o ha ett bra liv med träning, kost o jobb. Gå ut på helgerna o bara ha kul med tjejerna, eller ha mysiga hemma kvällar.
Ja.... det är ju en fin tanke i alla fall =) Men det är som Johanna sa, det är så onödigt att när man är frisk o ung så är det så dumt att bara slösa bort det man har genom att bara va onyttig o så dä.... bättre att passa på nu att göra nåt bra av det hela. Man kommer säkert bli bra mkt piggare o allting när man får ingång träningen igen.
Mmmm.... nu får vi se då!

God natt...

Dalom tur o retur....

Nu har jag vart i Dalarna.... men är hemma i stan igen.
Dopet i lördags va bra, mycket folk. Alvin min ena kusins barn, en riktig liten busunge med en hel massa överskotts energi. När det va helt tyst i kyrkan började han sjunga "bosta tänderna.... bosta borsta tänderna....."  Hahahaha...... han är så jävla rolig.
Å så lilla Clara då... hon fick en liten rosa luddig väska av mig o lite halsband o diadem o små grejer. Hon o syrran går på gympa varje lör morgon, å då hade Clara gympat med sin rosa lilla väska... Haha, dom är väl för söta dom små.

Nu tittar jag på Hollywood uncersored..... har dom det verklgen så där?? Så fort dom vart o shoppat så står det flera papparazzin med kameran i högsta hugg utanför. Fy fan säger jag bara. Drygt!
Ja det är väl tur att man bara är en medelsvensson =)

I Dalarna så delade vi upp mormors smycken också, vi syskon emellan. Jag fick hennes vigselring plus en annan ring också. Så nu ser det ut som jag är gift.... men har satt den på hö hand med omsorg.
Äh, whatever.... folk kan väl få tro att jag är gift, får väl ta av dom på lördagskvällar =)


Vilken härlig o skön helg jag haft..... lugn o bara med familjen. Har verkligen fått vila ut. Så nu är jag pigg till imon o till hela veckan =)


Känns som jag ska gå av....

Har ont i ryggen.... måste göra nåt åt detta nu snart!!!!! Kanske man skulle försöka peta in lite muskler i min annars så klena rygg.

Träffade revisorn i morse, kändes skönt. Nu har man liksom koll på det mesta. Eller nån att ringa när man inte har koll, som har det åt en =)
Sen åkte jag till salongen o fick en hejdundrande ansikts beh. av Marlene. Portömning o sköööön massage. Man är så "törstig" på skön behandling så det är skönt bara när nån tar i en typ. Varje gång man gör en själv så önskar man att det va en annan som låg där nerbäddad o hade det skönt. Därför är det så kul med det jobbet man har, för det är så uppskattat.... av de flesta. =) Älskar att pyssla om folk.

Ååååå fyyyyy faaaan, slog precis på tv3.. "Sjukhuset" där dom föder barn. Satan i gatan, ska ALDRIG föda barn. Tacka gud för adoptioner. Hon skriker ju rätt ut.... alltså det måste verkligen göra så galet ont.
Men bläää... nu kommer bebben ut o är helt kladdig o blå o vit o med ett äggformat huvud. Fast jag kan säga att jag rös när den lille kom också...... hehe... ok då, jag kan väl föda barn då!!
Finns för övrigt en riktigt het ambulansförare med i det programmet också. Me like.....

Måste packa till imon också, åker ju direkt efter jobbet. Vet inte vad jag ska ha på mig på dopet bara... får väl bli nån gammal trasa....

fick en sån skön kommentar av Johanna idag: "Nu är det du är vad du äter på tv, kanske du skulle kolla på" Hahahaha.... tack för den BITCH..... fast hon menade inte SÅ.
=) Ibland blir det lite fel..... Men nu SKA jag faktikskt kolla på du är vad du äter.....

Bra dag idag!!!

Idag har det vart en bra dag =) Fick en härlig dagskassa också!! Känns som det släppt lite nu, nu börjar det rulla igång liksom mer o mer.... det är så kul.

Sen efter jobbet träffade jag Jennie, vi gick o fikade på scones med philadelphia ost, marmelad o te =) Mysigt va det.
Vi bestämde att vi ska ha en gammal hederlig söndags middag på söndag. Först tänkte vi med stek o potatis o sås... som när man va liten. Då våra mat kunskaper skulle ställas på sin spets. Men sen va det så gott o mysigt med scones, så vi bestämde att vi skulle baka scones istället på söndag =). Det kan ju bara inte bli fel..... Vilken liten husmor man är... men det står jag får, det är bara mysigt ju!!!!!

Nej nu ska jag följa Bönderna vidare på tv4.... få se om det är nån som får till det....

Vi tre på Johannas fest....

253386-18

måndag hela veckan....

Linda.... tack själv. Vad kul det va (tills jag drack fem shot för mkt)!!!!!! Kul att du läser här =) Å vad drygt, åka för långt!!

Idag har jag haft ännu mer ångest över helgen. Alltså fulla tjejer är inte charmigt nånstans!!!!!! Man kommer liksom på mer o mer grejer även fast man bara vill glömma hela kvällen. Men som sagt, det va riktigt trevligt hos Johanna.
Har nästan vart lite sliten idag på jobbet också. Helt galet, att det ska sitta i så satans länge.
Får bli en vit vecka nu eller veckor. Som en kompis sa: "Jag brukar ha vita veckor ibland, då jag bara dricker vitt vin" haha ja.... så kan man ju också se det.

Annars den här veckan är en bra vecka. Jobb fram till fre, sen blir det hem till Dalarna, ska bli så skönt. Längtar efter familjen lite nu. Barnen o allihopa där hemma.

fy fan vilken dag....

hjälp vad bakis jag vart idag.... o är fortfarande, kl är alltså 21 nu. Helt galet. Har hulkat o spytt som en dåre idag, hela dan. Nu har jag ätnligen fått i mig en liten macka i alla fall. Men det va kul igår hemma hos Johanna först, sen blev det Undici såklart. Där jag, mitt pucko, började prata med en kille. Han presenterade sig som Jesper o vi snackade bara allmänt. Jag frågade vad han jobbade med. Då sa han fotboll.... jaha, sa jag, jobbar du med fotboll? Sen sa Johanna, jag såg att du satt o snackade med Jesper Blomqvist...
haha jaha mitt pucko hade inte en aning om att det va DEN Jesper Blomqvist. Jaja... whatever! Man kan väl inte känna igen alla heller.
Men det va ett annat rikspucko ute också. Han va rent elak mot mig, vilket inte kändes så bra. Så jag fick ett riktigt bryt o stack hem. Klockan va då i och för sig halv tre eller nåt.
Men fy fan alltså... fattar inte vad han har för rätt att va så elak... vad har jag gjort honom liksom?!?!??! Han är inte ens värd att ägna tankar åt nu längre.. ska verkligen försöka att inte ens bry mig... men det är inte så lätt alla gånger. Fattar bara inte vad som hänt.
Det är såna här stunder som man verkligen känner sig så total dumpad o känner sig bara helt värdelös. Nej bort med den karln nu.....

Imon ska vi ju testa det nya gymet kl 9 imo bitti. Antar att jag kommer må illa imon med, så vi får väl se hur bra träning det blir, om det blir nån över huvud taget. 
 

friday....

skönt med helg.... veckorna bara flyger iväg.... fattar inte att det går så jävla fort!

Kollar på Idol nu, en av deltagarna har verkligen ryckt upp sig.... han den där stackars rödtotten. Först såg han ut som något av en stackars tönt.... men nu va han fan snygg. Tänk vad lite styling kan göra.
Ja annars då.... har precis vräkt i mig godis..... as usual!! Hm..... not good.

Snart måste jag väl smörja med brun utan sol igen då.... ska ju på tjej festen imon med dom alla snyggaste tjejerna, så ska man ha en chans att känna sig i klass med dom så måste man ligga i =)  Jag har verkligen stans snyggaste vänner...... =) underbart!!

Köpte en klänning idag också på H&M..... vi får se vad jag känner för imon, idag känns det bra kanske nåt helt annat imon....


....

Oj vad den här veckan gått fort.... redan fre imon! Gött....
Va på världens party humör igår, hoppas det håller i sig till lör då =) Bäst att smörja o greja nu då så man ser skaplig ut till lördag! Så man slipper se blå blek ut.
Hade vart trevligt med ett litet besök hos frisören också, men ska dit om 2 veckor. Känner nästan för nåt nytt.... antingen ny frilla eller ny färg. Men det får nog blo blond ändå..... kanske nån trevlig ny frilla då.... Aja vi får väl se.

Jaha.... när ska det hända nåt kul då????

Nytt gym

Nu är det bokat för träning nästa måndag på Reinholdts gymet mitt emot salongen. Kul att se nåt nytt gym, kanske det som behövs för att få upp motivationen igen. Skönt att ha det så nära jobbet också, kan man bara springa över liksom. Man måste ha det bekvämt för sig också ju....Är så sjukt trött på SATS.... just nu sponsrar jag bara dom ju. =(

Längtar till lördag också.... en äkta tjej fest blir det då..... gött =)


Tjockis dag...

Har en sån där tjockis dag.... man känner sig bara tjock, sen undrar man hur fan det bara kunde smälla till?? Ja..... just det!!!!!! Börja öppna ögonen liksom. Vad händer om man slutat helt att träna o har ingen karaktär om vad man stoppar i sig... vad händer?!?!?! Inte blir man smal i alla fall.
Nej usch.... har sagt det förut, måste börja träna! Men nu är det fanimej allvar. Ingen annan än jag kan ju ta tag i detta.
Mäste börja bli lite mer morgon pigg bara. Lättare sagt än gjort... men men. Bara man får rutin i det hela så kanske det kan funka.
Imon åker jga in senare till salongen så då har jag ju verkligen chansen att stiga upp vanlig tid ändå o få min träning. Men jag ska väl inte lova för mkt......
Fick nyss höra av en vän...."Linda du låter lite bitter..." Ops..... bäst att skärpa till sig nu!!
Har jag blivit bitter????
Har haft en mongo dag idag på jobbet, då man känner sig helt borta bara o undrar vad fan det är man håller på med. Är det bara jag som kan ha såna dagar?

Det luktar för övrigt jävligt bränt här.... måste kolla gasen om den är av eller hur det står till där borta i köket.

längtar till lördag

Längtar till lördag, då det äntligen ska bli tjej fest med stor utgång =) Kommer antagligen bli en galen kväll med massa att prata om dan efter, eller jag hoppas det kommer bli så i alla fall. Men man får väl helt enkelt se till att det kommer bli så..... =)
Blir såklart Undici som vanligt, som som tur är inte kommer slå igen sina portar. Blev lite nervös där ett tag när nyheten kom ut att dom skulle stänga igen. Men nu är allt till rätta igen ju....
Nej, nu måste man se till att det händer lite skandaler.... så man får nåt annat att tänka på än bara grubblerier.
Skall nu gå o diska..... hade vart skönt med diskmaskin...!

vanliga söndag...

Jobbat idag med. Stod ut den här helgen med på Ålle...
Annars har det inte hänt nåt mera idag än jobb..... redan söndag kväll liksom. Imon börjar en ny härlig underbar vecka igen =)
Närmare helgen, då det blir stor party.... =)

Om en halvtimme är det Miami Ink.... måste ses!!

confused

Alltså.... jag vet inte vad som hänt med mina tankar länge, dom skenar iväg nånstans där jag inte hinner ifatt dem.
Måste bara skriva av mig lite känner jag, skriva av tankar som jag gått o haft nu i flera dagar.
Hur man helt plötsligt ändra uppfattning om någon, från att tycka någon är helt ointressant, visst attraktiv men inte mer än så, till att jag inte kan sluta tänka på karln. Det är den sista som jag trodde skulle ploppa upp i huvudet på mig också.
Men det är mer komplicerat än så också.... det började med att vi, jag o denne person, flörtade med varandra. Slutade sedan med att jag o hans polare gängade. Sen när det rann ut i sanden o jag hade varken träffat eller sett den polaren på ett bra tag. Så blev det på nåt konstigt sätt att jag o den "första" personen träffades. Det va kul.... visst!! Men inte mer än så liksom. Sen kom polaren tillbaka som från uppstånden från de döda.... Å vad gör Linda?!?! Jo faller dit igen såklart..... Men NU har jag liksom haft tankar på den första igen..... Åååååå shit! Är det detta som kallas för bitch, slampa, slut, ja what ever....?! You name it.
Grejen är att jag har inte skött det hela så snyggt heller.... den första måste kännas sig som en bricka i mitt sjuka "spel". Han hade vissa förklaringar till mig o verkade halvt om halvt seriös ändå. Nu är han inte så glad på mig.... hm... konstigt så säg?! Fattar inte vad jag håller på med just nu, eller förut heller för den delen.
Hoppar från den ena till den andra.... man är ju inte fjorton längre.... men man beteer sig som en. Egentligen borde jag bara gräva ner mig o byta uteställe o aldrig mer se dom igen. Men det VILL jag ju inte, jag vill ju se dom.
Men jag kan säga att jag har i alla fall raderat bådas nr från min mobbe...... (som om det vore världens bibel liksom)
Jag vet hur man kan tänka nu, som även jag hade tänkt: " men nu får hon väl fan ta o ge sig, bestäm dig för en eller för ingen" Grejen är att polaren har jag vart "kär" i sedan jag träffade honom, men inget gensvar där inte. Så nu vet jag inte vad som hänt, om det är min rena desperation som talar eller om det är mina mongo känslor som gjort en helomvändning?!?!?! Dryyyyyyyygt.
Men egentligen borde jag som sagt bara lämna de båda, en av dom är en riktig smilfink som vet vad han ska säga o göra för jag sak falla, den andra är så pissed off  så han hejar knappt på mig. Haha låter som jag har sjukt bra läge där.....
nej jag borde lämna det bakom mig i ett kapitel ur mitt liv.....
Jag borde.......

Kyckling på fredag.....

Fast det blev faktiskt pannbiff..... kände mig som en äkta husmor där jag stod o stekte till mina pannbiffar i god sås. =)
På jobbet har  det vart rätt lungt..... men dagen har gått fort ändå.
Så skönt att va tillbaka på jobbet nu efter två dagar hemma med sjukdom!!!! Snacka om rastlös....
Johanna kom förbi nu på kvällen också, joinade mig på middag. Slapp man äta den själv också, skönt.

Mamma ringde nyss o berättade att vi syskon ska få ta del av ett arv. Det är en släkting som gått bort för ett tag sen, ingen jättenära mig..... Men i alla fall.... så det kändes ju skönt. Välbehövde pengar som trillar in.
Gött.

Nu sitter jag med ansiktsmask o ska snart smörja in mig med brun utan sol. Min blekhet har slagit till igen.... o blekare lär man väl bli ju mer in i vintern man kommer. Så nu är det bara att smörja på...... drygt!!

Imon ska jag till Ålle o jobba igen.... =( 
Hoppas verkligen att jag kan sluta där snart......

Åker hem till Dalarna den 19 okt.... ska bli skönt att komma hem lite. Ska hem på dop då. Min kusins lille son ska döpas. Får jag gosa lite med Clara också, gynnsamt.

Ha en fortsatt bra fredag o helg.....

ÅÅÅÅÅÅåååååååååååå

Fy fan vad allt suger ibland....ALLT verkligen.
Känns som om ingenting kul händer. Behöver nåt....... Vad som helst. Nåt att se fram emot. Får nog fanimej se till att jag har nåt att se fram emot. Men man tappat liksom stinget också till slut, orkar inte ens bry sig. Fast man är rätt bra på att klaga ändå. Men ändå......kan inte nåt bara hända nu!!!!!! I need it

Till råga på allt så kommer Undici stänga.... jaha, vart ska man nu gå då?!?!?! ååååå piss piss piss piss
Allt är piss.......

home sweet home...

har vart hemma idag från jobbet.... vad tråkigt det är. Man tänker alltid att: å vad skönt det ska bli att bara va hemma o softa o ta det lungt. Men oj så fel man har.... visst är det skönt att kunna få vakna när som helst.. men sen då?! Nej roligare än så blir det verkligen inte. Idag har jag gjort : INGENTING!!!!! jo.... vart till affären en sväng. Annars har jag verkligen inte gjort nånting. Så satans tråkigt så man kan dö alltså.
Men trots allt så kommer jag nog va hemma imon med..... Så jag blir riktigt frisk innan jag börjar jobba igen. Plus att med det yrket jag har så måste man va fräch, ingen som vill gå till en super förkyld hudterapeut heller.
Jaja.... nu ska jag väl fortsätta med min tråkiga dag!!!
Bläää

Sjukling....

Oj oj.... vad förkyld jag blivit!!! Helt jävla tvärstopp, kan inte andas. Men vart på jobbet idag ändå. Har setat med munskydd under ansiktsbehandlingarna.... så det har liksom fått droppa fritt!!! Mmmm fräch jag är... =) Men den bjuder jag på....
Men imon ska jag va hemma o försöka kurera mig!!!! Så får man hoppas att jag blir bättre..... man har ju liksom varken tid eller råd att va hemma! Men men...
Imon blir det apoteket första.... NÄSDROPPAR here I come.....

Tidig dag..

Kände mig inte helt 100 när jag vaknade i morse. När jag kom till jobbet så kände jag mig bara allmänt hängig o trött. Så jag hade min kund som jag hade inbokat idag, sen åkte jag hem. Så nu får det bli ryggläge i soffan med Shrek 2. Ska lägga en ansiktsmask o ta dunder medicin som jag köpte i mexico som slår ut alla bakterier man har i kroppen. Då ska det väl va själva fan om jag inte är frisk imon!!!!! Imon får jag bara inte va sjuk, har flera kunder inbokade.

Nu blir det slött....

RSS 2.0