energi till övers...

jaha.... fram med dammsugaren, dammvippan o skurhinken.... sen blev det städa av. Under tiden som pajen sotd i ugnen så satte jag igång att stor städa =) 
Som en äkta bullmormor. Men det är så skönt nu efter, när det hela är klart!

Annars har det vart en soft o skön dag... va på en liten dejt så här på kvälls kvisten också. Käkade tapas. Men ja... inget mer än så!

Nu ska jag sova..... byta lakan först bara. Gött.... nytvättade lakan.

Söndag.....

Men jag är inte ett dugg bakis.... är lite trött bara! That´s all...... skönt.
Tacka fö resorben =)
Först blev det hemma hos A-L med lite fetto mat o vin. Sen åkte jag faktikst pendeltåget in till stan sen, va ingen som ville dela taxi med mig o jag kände inte för att åka taxi själv från Jakan. Så i alla fall så åkte jag pendel tåget in till stan. Små full som jag va men jag va i rätt rejält underläge om jag skulle jämföra med alla andra jag delade vagn med. Det va stackars pojkar med världens finn attaker o fnissande små brudar som satt med en cider smultron i handen. Ljudnivån va hög av "vart ska vi gååå? Kickis eller vad blir det?"
Sen va det nåt av smartskaften som sa: "neeeej det är ju bara en massa 19-åringar där" haha som om han va äldre liksom..... ok, han va säkert 20... på sin höjd.
haha dom är lite små söta ändå.

Sen blev det Undici som vanligt. Där tydligen jag stod på sofforna o dansade.... heerregud..... brevid vuxen bebisen Brolin o gänget. Men det va inte mitt fel att vi hamnade där... Johanna hade sin vän i det gänget så då va man väl mer eller mindre tvungen att hänga på. Men det va en riktigt smilfink där i gänget... han va väl 60+ nånting. Ville supa ner alla småtjejerna (jag, Johanna mfl). Champagnen flödade. Help me..... Aja, blev inte så imponerad av nån av dom ändå. Det som hände va väl att skinnet på sofforna antagligen måste gått sönder av mina klackar..... men det är inte mitt bekymmer =)

Foppa va där också med sin super söta tjej.... fast med dom mest amerikanska kläderna ever, inte vad jag tycker är så hett..... men men! Man har ju alla olika smak.


Just nu kollar jag på nåt program om Victoria Beckham..... shit vad David är het!!!!!! snyggare karlslok får man nog leta efter.....


dröm killen nr 1

253386-17

Tänk om jag skulle ha sån tur att få stöta på nån sån här läckerhet ikväll. Håller tummarna hårt för en look alike....

Langos....

Fick frågan i veckan: Vill du komma hem till mig o käka langos o lukta skit?" Haha..... klart sa jag!!
Så ikväll blir det hem till A-L o käka flottiga langos o tydligen lukta skit. Sen blir det utgång, så jag lär väl ha en liten härlig vitlöskodör omkring mig hela kvällen då.... !! Får försöka proppa med tugg o andra tillhörigheter. Sprit tar också bort lukt har jag hört =)

Just nu är jag bara så astrött o är inte taggad för fem öre, skulle helst bara velat ligga kvar i soffan o titta på film eller nåt annat. Men det kan man i och för siggöra imon lika gärna.
Segt på jobbet idag också, ingen som ville ta sig ut i det skitiga vädret antar jag!!! Jag förstår dom.

Nu måste jag väl hoppa in i duschen o spela lite pigg.... Välja kläder o locka till håret.
Ja..... vi får väl se om det händer några skandaler ikväll/natt då.....Det återstår att se....

Fortsättning följer.....

Glad igen...

Idag har vi haft en riktigt sjuk dag på jobbet. Vi började på ett litet små spår..... sen spårade det ur helt o hållet. Vi skrattade så vi grät!!!! Love this days....
Annars har det vart en seg dag- rent jobbmässigt. Så jag åkte hem tidigare..... skönt när man kan göra som man vill =)
Åkte o köpte ett par skor i stället =) Lite mat också för att fylla upp kylen lite. Hem o lagade mat-- dra på trissor!!
Så nu sitter jag i soffan, ska läsa lite o sen kolla på Idol. Sen får det nog bli en tidig kväll ikväll. Har vart så sjukt trött i kroppen nu i några dar. Behöver sova lite mer tror jag!!

På lördag blir det middag o sen antagligen utgång igen. Sweet.... Behöver en fylla känner jag =) Men ska ändå ta det hyffsat lungt, orkar inte med en bakis dag igen på min enda lediga dag.
Men det visar sig hur lungt det kommer bli sen ...... =)

Problem med arg-nerver

Alltså.... jag måste försöka få bukt på mina känslor ibland. Kan va lite små sur ibland på dagliga ting.... annars är jag mest snäll. Men när jag blir riktigt arg eller känner mig orättvist behandlad då blir jag AParg. Har märkt att jag kan bli så arg så jag nästan skakar o kan knappt hålla mig från att ha sönder nåt. Alltsom oftast när jag får mina "utbrott" flyger det saker. Är det normalt??!?!
Men sen känns det liksom bättre...... VARNING!!!!
hjälp liksom... vad håller JAG på med ?!

Men det är inte så ofta jag får såna utbrott..... senast va igår kväll!! Så nu dröjer det nog ett tag till nästa gång..!!
Men är fortfarande arg o ledssen på situationen som utbröt det hela. Men det är bara att vänta så går det över sen.  Har i alla fall bestämt mig för att INGEN ska få behandla mig på det viset mera. Ever...

Så bara så ni vet...  =)
Bitterfittan har talat!!

Uppe med tuppen....

Då va man uppe med tuppen idag ändå.... fast jag tänkte åka in till salongen till kl 11. Tvätten som väntade.... Skulle vilja ha en maskin här i lghten alltså.... Drygt när man måste passa tvättider hela tiden!!!!
Geif GW Persson är för tillfället på Nyhetsmorgon... alltså tröttare människa får man väl leta efter. Han måste bli trött bara av att höra sig själv o sin svamliga tröttsamma röst. Stackarn ändå....

Underbara måndag

Samtalet som jag va så nervös för gick bra. Resultatet på det hela slutade kanske inte exakt som jag ville, men men man kan inte få allt här i livet heller =) Det slutade ändå bra tycker jag. Känns helt ok ändå.

Idag har jag vart på salongen hela dan.... sen blev det middag på Primo med min underbara Johanna. Blev pizza.... ja man KAN faktikst äta pirre även på måndagar- till alla tjejers fasa...... o ett glas rött till. Gött gött....!! Satt som ett smäck i magen. Behövde det kände jag. Bara sitta o snacka o ha det mysigt. Vi "bestämde" att minst en gång i veckan en vardag (fre räknas ej) att göra nåt mysigt. Vi pratade om att börja simma..... kärringar som vi är. =) Men vi är i alla fall kärringar tillsammans o det är alltid roligare då =)
Piff o Puff i simbassängen. Om man nu skulle ta sig till simhallen, vilket alla säkert kan hålla med om är ritkigt skön träning ändå, undra vad man då ska bada i?? Man kan ju inte hoppa i med sin trekants bikini direkt. Eller kan man?! Baddräkt..... där går fanimej gränsen. Man kanske skulle bli en sån seriös simmare o inhandla en sån sport bikini som har lite ben på trosorna o bh:n ser mer ut som en sportbh, där boobsen kläms ihop o man får en schysst klyka. Hm..... tåls att tänka på. Man vet ju faktikst aldrig.... kanske finns det heta badvakter i röda speedos. haha

Ja man kan ju alltid börja med en tanke.... men som Johanna sa idag, tänker man tillräckligt ofta så kanske man faktikst gör handling av det så småningom!! =) Det har hon jävligt rätt i...... tänker man tillräckligt ofta så kan man komma långt...... så småningom!! Den som väntar på nåt gott......

helgen lika fort över som den kom...

jaha då va det söndag kväll igen då.
sitter o kollar på top model sverige..... retar mig på programledaren....!! inte lika bra som tyra.... orginalet!!!!

har jobbat på åhlens hela helgen, alltså jag måste sluta där snart känns det som. Inte alls kul att gå dit, inte så jag har ångest men det känns så fruktansvärt tråkigt bara att åka dit. Meningslöst på nåt sätt.... man bara står där o ser dum ut känns det som!! När man är som jag, o inte orkar ta tag i nåt på det där varuhuset!! =)

Annars ser man bara alla jävla höst par ÖVERALLT..... helt nykära ser varenda jävel ut också. Ångesten kommer krypande...... jag tror det är så här.. dom där paren vet inte vad dom missar i singellivet, har säkert inte haft nåt riktigt singel liv heller.. utan bara levt torra i torrt samboliv som inte ger nåt utöver det vanliga slentriana vardagslivet. Dom har aldrig hittat på nåt spontant med tjej polarna....Bara setat hemma i deras ner suttna gamla fula soffa o käkat godis o tagit lite halvtamt på varann, bara för det hör till- inte för att dom har lusten att göra det. Sen somnar dom på VARSIN sida av sängen, vars bestämdes för många många år sen vilken sida som är vilkens. Sen har det liksom bara hängt i. Skulle bli helt fel om dom bytte liksom. Sen frullen sitter som tysta i sina tankar till varsin tråkig seriös tidning. Sen går vardagen som alltid.... jobb-hem- laga mat- äta- sova på varsin sida.... osv..
Så där ja..... =) Nu känns det bättre.... jag får tänka på varje gång jag ser ett par som ska låtsas vara nykära utåt för att alla ska TRO att det är så, men i själva verket är det som i min text ovan. Nu när jag har slängt ur mig bitter orden så lever jag singel.... lycklig o ensam!! eller???!?!?!?!?...... hm....

Imon har jag ett lite jobbigt samtal som väntar. Eller jag hoppas att den inte kommer bli jobbig, men drygt ändå att jag måste ta tag i det!!! Antingen går det hur bra som helst, eller så går allt åt helvete.... det visar sig. Jag kommer i alla fall gruva mig sjukt mkt. =( Vi får väl se helt enkelt.....


Onsdag redan?!?!?!

Oj vad veckan har gått fort.... redan torsdag imon!!! Har redan vart på salongen i tre veckor..... det går galet fort. Men det är så roligt. Känns liksom inte som ett vanligt jobb.  =)
Annars har det inte hänt så mkt mera.... va fortfarande sliten i måndags från lördagens strapatser!! Helt galet. Sa till min kollega att jag trodde jag höll på att bli sjuk, hade sån huvudvärk.... men märkte i tisdags att så inte va fallet.... det va mera att jag hade känningar kvar från lördagen. Å jag som inte tyckte det va så slirigt... men måste ha vart det ändå då....!! Jahapp.... där ser man, man har i alla fall inte tappat det att man blir förvånad av sig själv i alla fall.... gött!!

Maja är här också..... trevligt med sällskap!! På lördag ska jag få beh. av henne. Skööööönt, så skönt när man får beh nån gång ibland också =) Lyx. Blir nån avslappnande form av akupressur... kul att se vad det är för något. Få se om hon får fram några känslor!
Annars har jag blivit väldigt nöjd över ett stövel köp jag gjorde idag =) Nu fattas bara ett lika gynnsamt väsk köp.... å sen ett par stövletter också.... en snygg höst jacka kanske också =)....... hm... listan kan göras lång!!!!

Me and Johanna..

Me and Johanna..

Vi igår på Undi......min snygga Johanna

Bakish...

Bakish...

Ååååå idag har jag vart bakish....men det va det värt ändå faktikst! Hade så kul igår, känns som jag o Johanna har fått upp våran borttappade Undi anda igen.... så det är helt lovely.
Men idag känner jag av alla dom satans shots jag tog. Tog en precis innan jag åkte hem typ... det är ju jävligt smart!! Vad ska man med den till då liksom?!?!
Jag o Johanna kom fram till att det är sjukt ocharmigt med nån som har såna mindervärdes komplex som den killen har som vi träffade på igår. En gammal bekant kan man väl säga att han är. Men det är helt galet alltså, måste racka ner på andra för att försöka framstå som lite bättre själv. Hmmm många minus poäng där till honom.

Idag när jag gick upp på Willys o handlade lite så va det par överallt..... va faaan ja vill också ha nån att kramas med nu när hösten kommit. Men jag fick lite kramar i lördags natt i alla fall.... =)
Det är också lite skumt..... karlar!! Skulle vilja öppna en dörr i örat på den här personen o ta ett kliv in i hans hjärna. Så kanske man skulle få lite mer klarhet i vad han egentligen tycker o tänker o vill.....!! För det finns då ingen klarhet i det nu.

Ska man försöka städa lite nu tro?!?! Maja kommer o bor hos mig imon, stannar nästan en vecka. Trevligt med lite sällskap! =)

Snor?!?!?!?!

ja du ditt gröna snor..... psykskalle... it´s my second name...!! På tal om engelska förresten, hade ne englesk talande kund idag!! KATASTROF!! nej det va det väl inte, men alltså min engelska är sjukt kass.... måste fan öva mer på det språket. Skulle försöka förklara hennes teleangiektasier hon hade på kinderna o varför hon hade dom o hur det funkade i huden. Ehhh..... lycka till Linda!!!!!!! Kom inte ens på vad ånga hette på englska.....!! Jaja.... bara att le o göra ett bra jobb. Kan för övrigt informera att hon bokade om!! Yeeee.... så nu är det bara för mig att repetera termerna som vi anväder i hudvården, på det utrikiska språket.
Sen efter jobbet så åkte jag o fikade lite med min vän Jose, träffade hans dotter också for the first time. Så otroligt söt liten jänta. Jag vill också ha bruna mörka ögon.... det är ju såååå fint!!!!!
Så nu är det lite softish i soffan innan Johanna kommer hit o vi ska korka upp vinet. Få se om det händer några skandaler ikväll/natt, hoppas på det! Nu får det fan hända nåt liksom.....

Ha en bra helg......

Ett till litet "läkarbesök", fast det va självvalt

Enda gågen som jag verkligen bokar tid o går frivilligt till "läkaren" är när jag ska göra nåt ingrepp o förstärka min fåfänga lite mera =). Idag va det dags för..... ja vad blir det nu.... kanske 5 eller 6 gången?!.... men det blev så fint så.... hon är så otroligt duktig hon som gör det på mig! =)
Annars är läkare ingen höjdare alltså... fy fan!! Det är ju i och för sig ett rätt sexigt yrke om det skulle va nån fräch ung kille som bär upp den annars så otroligt charmlösa vita fladdrande rocken. Dom är som vita små batmans där dom susar fram i dom vita korridorerna. Varför måste allt va så jävla vitt på sjukhus?? Dit med lite färg...
Ja i alla fall... så lyckas jag aldrig hamna hos någon sådan trevlig läkare... nej här kommer det alltid gubbar som är snart klara för pension, som har LEVT läkare i alla sina dar. Har en något uppnosig syn, o nästan ser ner på "vanliga" folk utan sån hög titel. Sen om dom så bara ska undersöka foten eller så säger dom till en: "så..... (tittar med en undersökande blick på en) då kan du ta av dig" VAAAAA vaddå ta av mig. Detta är ingen dansa runt stången rum.
Ibland har jag sagt att jag behåller linnet på..... o se där.... det har ju gått bra ändå! Varför ska man behöva ta av sig?? Jag kanske är överkänslig, men det kan ha att göra med ett ritkigt äckel jag hade till läkare när jag va lite som fortfarande sitter kvar. Så nu är jag itne den som åker till sjukhuset frivilligt. När jag gjorde illa ryggen så ville jag absolut inte åka ambulans in, tänkte att det räcker väl med lite vila. Men mamma proppsade. Men sen vägrade jag stanna över natten.... o se där.... jag överlevde ju ändå utan sjukhus =)

Idag har jag vart på kurs hela dan, hela dan imon med!! Med ett märke vi har på salongen som jag känner att jag behövde frächa upp minnet på lite. Sen blir det jobb på lör...... gynnsamt!! Sen blir det fest såklart =)

Ett tips bara....

Ät inte samtidigt som ni tittar på sjukhuset på tv. Jag gjorde det nu, till slut smakade min ketchup blod..... det sägs ju att man äter med ögonen med..... hm....!!

Mmm jo rå så att eee

Idag kom min söta Johanna till salongen på lite franfärgning o helkroppsmassage. Kul att hon kom, men jag kan säga att jag hade gärnat hoppat ner i bädden efter henne o fått en massage jag med..... men icke!! =( Får boka in nån dag tror jag närmare bestämt. Behövs tror jag. Men snart kommer ju Maja ner o bor hos mig i nästan en vecka, Ska bli kul. Då ska hon göra lite av stressande massage på mig. Hon utbildar sig till akupressör. Kul att se vad det är för nåt.
Får nog bli att boka tid på naprapathögskolan snart också, den ligger ju nästan granne med salongen så det passar ju bra =)

Jag har lyckts få igång lampan i badrummet också..... finually!! Inte en dag försent. Jag hade köpt fel glimtändare.... ååååå vad dum jag är. Att jag inte tänkte på det.... glimtändaren liksom!!! Så självklart...... ehhh.?!?!
=) Men nu lyser det i alla fall till min lycka igen. Onödigt att jag hann bryta sönder en propp o proppskåpet innan också då.... men men!! Det är ett annat kapitel.

Nu ska jag gå o städa lite i mitt upplysta badrum o sen laga lite middag.....
Shit vad man kan bli glad för så lite...... för lite ljus i badrumet liksom. Ja man får nöja sig med mindre...... stackars mig!!

seg start på veckan

Idag har jag nog haft den segaste dagen på länge..... har inte haft några kunder alls på salongen, förutom kl 17.15 då jag hade en manikyr. Hm.... det va just rätt tid, så jag kunde inte ens smita tidigare heller.....
Men men.... lite pengar är i alla fall mer än inget.
Så jag städade lite, la mig o sov lite, löste lite korsord..... tvättade!! Ja ni hör ju..... en riktigt rolig dag med andra ord. Min vän Jose blev bestört när han hörde att jag sovit på jobbet: "Men Linda, du kan ju inte lägga dig o sova heller.... du måste ju få in pengar, du får gå ut o dela ut utskick"
Hmm..... bara för en dag är som denna betyder det ju inte att jag har det så varje dag heller. Det är ju inte så att jag går till jobbet för att lata mig o sova heller.... det råkade bara bli så idag!! =)

Ska försöka mig på den där jävla proppen också som går till badrumet. Sortera tvätt eftersom jag har tvättstuga kl 7 imon.... Ja sen blir det nog sängen för min del.

När jag kom hem idag gick jag o handlade mat, sen hem o lagade till smarriga blodpuddingsbitar o satte mig bänkad för att kolla på mitt favvo, nämligen Idol. Men jaha.... nu va det inget Idol... men va satan då!! Jaja.... får väl göra om samma procedur imon då.... fast kanske med en annan mat. =) Kan säker bli fil o flingor imon..... glamoröst!

Men va fan då...

Lampan i badrummet dog imorse... så idag köpte jag nya lysrör plus några ploppar som skulle sitta där med. Tror ni det funkade ändå?!?! NEJ såklart inte...... så det är nåt mer fel antagligen... måste ringa vaktmästare imon. Man kan ju fan ingenting om sånt där.
Jag kan ju säga att mina nerver va på utsidan av kroppen..... jag kan bli på så sjukt dligt humör på ett ögonblick. Efter att ha meckat med dom där jävla lysrören (som för övrigt satt fast så jag höll på att bryta sönder haken den satt i samtidigt som jag skrek en hel lista med svordomar) så när jag märkte att det ändå inte funkade..... jag grabbade tag i det närmsta jag hade som va min hem tele o slänge den från toaletten till andra sidan lägenheten. Sen "råkade" jag sparka in i dörren som en dåre. Hm..... jaja jag vet att jag måste lugna ner mig när jag blir arg, men ibland måste man faktikst få avreagera sig lite. Men nu har jag lugnat ner mig o sitter i soffan o kollar på Miami Inc..... o det känns faktiskt lite bättre!!! Får man slänga nåt eller sparka på nåt så känns det liksom lite bättre sen. Med varning om att låta som en psyk skalle.... men den bjuder jag på!

Är 25 men känner mig som 100..... typ

Alltså vad är det med mig.... är helt trött liksom!! Igår lördag va jag o Johanna på bio, sen följde jag med henne hem. Vi kollade lite på tv.... sen hade jag kunnat somna stående alltså. Shit... vad händer?!?! Det va ändå lördag liksom. Men men... slutade med att jag stannade hos henne o sov på soffan för jag ORKADE inte gå hem, dom 10 min som det tar. Idag har jag jobbar o nu sitter jag i soffan o är..... just det..... TRÖTT!! Va fan liksom, är trött på att va trött..... Undra vad det beror på?
Kan va så att jag har helt plöstligt börjat jobba som ett as, efter att jag gått o lallat i ett halvår. Sen att jag på dagaran till lunch äter halvfabrikat eller en delikat sallad från nåt cafe, o väl hemma till middag blir det.... fil!! om jag ska slå på stort kan det även bli vanlig yoghurt. Hm.... vet inte exakt hur lite energi det är i sånt.
Slutsats..... måste börja laga käk alltså.
Men det är ju så tråkigt att laga till sig själv bara. Andra slutsatsen, måste träffa mig en partner!!! Jaha..... där har jag mina slutsatser alltså... jaja det fixar man väl i ett ögonblick.... eller?!?!?!?!


 what the fuck

Äntligen helg.... ledig helg för alla andra utom mig

Jaha då trodde man att man skulle få en skön helg... men det är jobb som väntar....!! men bara 4 tim på lör o 4 på sön. Men ändå, hade ju vart härligt om man fått va ledig (fast med lön).
Ikväll blev det inte många knop inte...... säckade ihop i soffan med min käresta Johanna med varsin godispåse, där vi blev grymt besvikna på det äckliga innehållet, sen satte vi på dvd:n o slö glodde. Hann inte ens kolla klart på filmen innan Johanna sa: nej nu måste jag åka hem o sova.... haha klockan va väl runt 21. Ja.... man blir ju inte yngre.... TYDLIGEN!!!!
En annan åldersgrej jag fick idag va när jag käkade godis fick jag hjärtklappning.... jaha,  nu kan man inte ens hetsäta godis utan att få hjärtklappning liksom....!! Det går bara utför o utför. Dom säger ju det.... efter 25, SATAN det är då det dalar.

En bra dag på salongen också......Eller helt ok om man ska tänka att jag bara vart i 5 dar. Hade en kund idag som jag hoppas bringar mer folk till mig. Företag!! Gynnsamt. Det va för övrigt pojkvän till en kompis. =) Ingen blir gladare än jag!!
Tänk på det alla företagare... massage är avdragsgillt ;)

Nej nu blir det sova för min del med... ska dela John Blund med Johanna....... oooo se där, fantasin flödar iväg, mer förtäljer jag inte........ =) Sleep tight

haha raggare...

hahahaha raggare... fy fan vad skönt folk!!

i bilen o sen...... bomp.... "va fan va det?" .... "äh den är bara lite låg"..... haha

Sen på berget med den helt underbara utsikten som bestod mest av trätoppar o lite gråa svenska moln. "jaha vad gör man här då, är det som i filmer så det är nu man ska hångla?" " ja jo det kan man väl...."
hahaha
skön kis.....

Vad skönt det skulle va om man hade en hushållerska...

Vet inte riktigt hur jag ska hinna med/ orka med allt här hemma som faktikst måste göras. Tvätt o städ o handla mat o laga den..... pust!! Är borta hela dagaran på salongen o sen på helgerna är det Åhlens jobb som väntar..... BLÄÄÄÄÄ
Fast salongen är i och för sig kul!
Har vart en helt ok dag på salongen, haft två kunder i alla fall. Tänker som Joahnna sa: bättre än ingen. Imon har jag i alla fall tre inbokade. Gött.

Annars har det ju inte hänt så mkt mer spännande i mitt liv tyvärr.... har liksom inte hunnits med.

Nu börjar idol igen..... måste ses VIKTIGT!! Det slår mig nu.... det är lustigt hur en del människor saknar helt självkritik!!!! Kanske måste börja öppna ögonen o komma in i verkligheten..... "alltså lappen ramlade av o juryn började garva o då började jag garva o allt blev helt fucked up" Hon har alltså inte tänkt på att hennes lilla framträdande visas i tv. Det enda som va sant i hennes ord va att lappen "ramlade" av.... men man såg inte en gnutta smil av nån i juryn. haha.... det är nästan lite tragiskt....
Nu fick man bekräftat att poliser faktikst KAN sjunga.... =)

Andra dan på salongen

idag har jag fått in mina första kunder i alla fall.... gött!!!
Imon kommer resten av mina cabinprodukter, plus att jag ska fila mera på mina utskick. Men har i alla fall lite ångest över hur jag ska klara allt.... hur det ska gå o hur många kunder jag kommer få in mm.
Men till den största delen är det för jag inte vet nånting om pappershantering o sånt.... =) Låter ju tryggt när man ska ha ett eget företag liksom. Det är sånt jag MÅSTE bli bättre på.
Måste även sätta mig in i dagsslut o moms hit o dit o bla bla.... men det verkar inte alltför svårt i alla fall. Dom svåra bitarna skickar man ju ändå vidare till en välavlönad revisor.
Det är bara att punga ut med massa pengar hela tiden.... tänk om inte skatt fanns..... satan vad rik man skulle va då.... (om man inte skulle behöva sjukhus, skola, äldreomsorgen, barnomsorgen... mm)
Men man skulle väl i alla fall kunna dra ner LIIIIIITE på skatterna för alla småföretagare tycker man så här i efterhand...... Man ska få så liten vinst som möjligt känns det som, i det lilla jag väl satt mig in i.
Men men..... det är bara att crema på så får man väl sina slantar till slut!!!!
Nu ska jag sova.....

förresten.... jag höll vad jag lovade i morse i allal fall..... gymet kl 7.30 piiiiiiip =)

Åsa

för en vanlig helkropps massage, klassisk 450 kr. För en ansiktsbeh. klassisk 55 min tar jag 495 kr. Kommer med hösterbjudande/öppningserbjudande, via utskick som jag håller på att fila på hur dom ska se ut o så. Då kommer jag ha ansiktsbeh. för 395 istället. Utskicket som man får måste man ta med sig för att få det priset. Det kommer fungera som en biljett typ. Men jag ska dra ut lite extra som jag ska dela ut på jobbet mm, så får alla ta till sina vänner mm. Jag ska ge dig =) Dom kommer inte bli klara försen nästa vecka skulle jag tro.

Men det går bra att boka hos mig nu ändå.... =) Eller om du vill vänta till det kommer.
Ja fy, jag läser dina inlägg o det låter inte som du har det så kul med allt just nu, men tur o skönt att du har din lilla älskling ändå =) Sånt brukar lätta på ganska mycket ångest annars. En kram o lite mys kan ge så mkt ibland =)

Börjat jobba....

Jaha då va det första gången på salongen idag då. Va bara att flytta rum o ställa i ordning mitt rum, med allt vad det innebär.... skruva ihop borden o alla såna saker till att vika handukarna fint!! Pyssla o göra det mysigt i rummet. Men jag blev nöjd.... det känns msyigt där inne nu. Så nu fattas bara alla mina kunder =)
Håller på att fundera på hur jag ska marknadsföra mig själv på bästa sätt. Har kommit fram till att göra ett utskick med ett hösterbjudande på.
Annars är det mest mun mot mun man får köra på.... Hoppas också att vänner o Å-kollegor bokar in också! =)
Men det känns kul men har lite ångest över att jag måste ha in kunder NU!!
Det är ju ändå en massa utgifter som ska betalas ändå.
Så imon får jag koncentrera mig på att forska ut hur jag ska göra med utskicken, måste komma på hur jag vill att dom ska se ut mm....
Så nu är det mest jobb i mitt huvud..... =) Men det är bara kul!

Imon måste jag också försöka komma iväg till gymet innan salongen också. Har inte glömt mitt lilla löfte jag hade till mig själv.... när jag börjar på salongen börjar även besöken till gymet!! Så då är det bara att packa väskan o inte komma med några undanflykter längre...... =)

Fick två fina blommogram idag också till salongen.... ena va från mina syskon med tillbehör o morfar, den andra va från mamma o pappa. Blev så fint så med dom i rummet..... =)

Clara hade kalas idag, hon fyller ju 2 år den 5 sep. Kändes tråkigt att inte kunna va där. Men jag får väl fira henne desto mer nästa gång vi ses..... när nu det blir?!?!?!

Seg söndag

En seg söndag idag. Va tvungen att åka ner till Hemtex regeringsgatan idag o hämta handdukarna jag köpte igår plus åka in till Solna centrum o hämta lite fler.... så släpade hem 20 handukar i morse, trött bakis o hungrig!!!! Men nu blir det inte många knop.

Det va riktigt kul igår i alla fall, dansade som aldrig förr...... vad hände mellan jul o nyår egentligen??!?!?!?!
Träffade även på en person som jag har väldigt gott öga till.... men blev inte klokade på det. Blev nog lite mer grubblig o fundersam!! En del är så fruktansvärt svåra att förstå sig på......!!
Jag o Jennir tänkte vi skulle köra på "dalmålets kväll"... vi bräkte på med vårat värsta dalmål ever.... sa det till den personen (den svåra typen) att ikväll ska jag prata det värsta dalmålet, då svarade han med ett skratt o sa att det gör du ju jämt ändå... du o dina kyddar.....(han tycker nämligen jag säger kyddar istället för kuddar)
Jahaja..... Han har även kommenterat mitt uttryck av duntäcke..... DUUUUUNtäcke. Äh.... då har han inte hört min pappa.... =)

Imon blir det första dan på salongen också..... gött!! Men imon blir det mest ställa iordning o så där.... så det blir nog inte några beh. för min del försen om nån dag om jag får in nån. Har kommit på lite ideér om hur jag ska få in kunder också..... så det ska jag börja fila mer på imon. Kommer nog bli bra detta. =)

Så i veckan blir det mest jobb för min del.... o till helgen ännu mera jobb. Hela jävla hösten.... bara jobb!! Men det är kul också... känner mig taggad till tusen. Har massa roliga idéer jag ska göra för salongen. Återkommer med vad det är senare så är alla varmt välkomna. Blir nog i alla fall en make-up kväll....

Stress stress... men det mår man bara bra av ibland...

Ja nu är det en del i min skalle.... men nu börjar det lösa sig med allt.
Har vart lite små stressad över grejer inför måndag. Men nu är det mesta inhandat, ska bara köpa små grejer som jag ska göra imon! Igår va jag på en salong som skulle tömma allt i sina lokaler, så jag va där o handlade massa cabin produkter till mkt bättre pris =) Så jag o Johanna, Piff & Puff, tog kartongen med alla produkter o stora Decleor o Id skyltar o släpade oss på t-banan till Odenplan. Haha..... men det gick bra!
Idag har jag gjort fynd på Hemtex också, köpte 20 handdukar, mkt bra kvalitet o precis den rätta färgen på dom. Allt för halva priset!!! Man måste tänka ekonomiskt när man är företagare.... annars blir man inte rik =)

Annars har jag gjort min lilla makeover klart den här veckan..... ska bara göra en liten uppföljning på en av grejerna om två veckor så få se om vi ska göra nåt mer åt det då! Men det känns bra allting.
Va hos Johanna o fick fransarna färgade, det va alldeles för länge sen sist.

Annars ikväll blir det fest här hos mig sen blir det utgång!
Ha en bra helg

RSS 2.0