Imon är det över med 2007

Det här året har gått så fort.... fattar inte vart det tagit vägen riktigt.
Tänk om nästa år går lika fort o nästa o nästa..... som Johanna sa: Shit då är man ju snart 40!!!
Haha så sant.... hjälp!!

Imon blir det middag o sen fest hos Marie... ska bli kul.

Är lite fundersam hur vissa karlskolar tänker.... som jag sagt förut. Hm.... eller är det jag som överanalyserar allt? Eller nej det är det liksom inte....... för så som jag känner o tänker så ÄR det ju liksom, utan att behöva analysera det först. Jaja.... the time will tell.....

Nu ska jag ta det lite siftisch sen städa o greja inför imon... smörja med B.U.S också..... så man inte behöver se blå blek ut imon! Tur att jag ska ha en klänning som ändå inte visar så mkt. Just ja.. måste ju sy i den också lite...
Hade visst lite att göra nu ändå om jag tänker efter. =)

generösa familjen

Kom på en till rolig sak som Clara sa på julafton. Vi pratade med hennes tremänning Alvin, frågade vad han hade fått i julstrumpan på morgonen
- Tofflor, svarade han.
Vi frågade vad Clara hade fått
-Bajs, sa hon
-Neej, vad fick du i strumpan??
-Bajs?!
Jaha.... så generösa vad syrran till henne den morgonen, stoppade i lite bajs i strumpan!!
Jag trodde det va innehållet som va det viktiga, men syrran tyckte tydligen att det va utfyllnaden som va det viktiga, att det såg ut mer än vad det va!
Haha.... tur då att moster hade köpt riktiga klappar åt henne sen =)


Hemma igen..........

nu har jag komit hem till min lägenhet...... Det är skönt att komma hem till Dalarna men mist lika skönt att komma hem till mig igen. Hemma är ju alltid hemma liksom....
Släpade som en dåre.... fick ju duntäcke o kudde i klapp, släpade dom plus min väska plus min handväska....Kom på pendeltåget hem, där det satt en uteliggare som luktade..... ja det går inte att beskriva med ord.... men har ni nån gång sett bajsmannen (räcker om man sett han på 100 meter) så vet ni ungefär hur aromen va på det tåget. Svettig o ont i axlar o huvudet nersäkt i sjalen så tog jag mig hem i alla fall..... Åt bullar som jag hade norpat åt mig hemifrån =)

Sitter nu i soffan o jäser..... jobb imon!!

dan EFTER dan...

sitter här hos bror där jag sovit sen i förrgår.
Igår va det alltså julafton.... den bästa kommentaren på hela kvällen va från Clara (2 år) när pappa kom som tomte o skulle dela ut klapparna..... Hej Morsa (=hej morfar) hahahaha Vad alla skrattade.
2 år o fattar redan att det är ju bara morfar som kommer. Men sen övertalade vi henne att det va ju tomten... så till slut trodde hon det. Undra hur man ska göra egentligen, ska man lura dom små o få dom att tro att tomten verkligen finns? Snacka om besvikelse när man upptäcker att man blivit lurad hela ens uppväxt på alla jular?!?!??!

Jag fick bra klappar i alla fall, nyt dun täcke o kudde, en bok, te, en filt, tofflor, presentkort på Twilfit, lotter, pengar...
Barnen blev helt överrösta med klappar... dom lär väl få lika mkt idag också.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen upp till moster igen o fortsätta äta.... en sak är d säker i alla fall.. JAG SKA BÖRJA TRÄNA EFTER NYÅR.... fy fean säger jag bara! Känner mig mer eller mindre som en påse bomull.

Hoppas ni alla hade en skön o trevlig jul med nära o kära....

Dan före dan....

När man va liten pirrade det i hela kroppen dan före dan.... men det enda jag känner nu är att jag är lite trött för kl är 8 bara. Jaha det va ju spännande.....
Måste upp o tvätta nu innan jag åker hem till Dalom till la familia. Det lär väl vara hur mkt folk som helst på det där tåget, bara jag inte hamnar bland massa skrikande barn.... då blir jag nog lite halvt om halvt galen tror jag!

Igår hade jag sån seg dag som heter duga, o det va så skönt kan jag lova. I fredags fick jag lite besök, film o mys. Fick en jul blomma.... tyckte det va så himla gulligt.
Så igår blev det en liten promenad ner till Solna centrum o inhandlade den sista klappen, sen hem o degade o sov om vartannat i soffan hela dan..... =) Behövdes. Så i morse gick jag upp kl 8. Slår på tv:n.... tänkte jag skulle ha lite mys frulle framför nyhetsmorgon med lite jul inslag tänkte jag...... men men.... det fick visst bara bli en tanke. ENDAST barnprogram på alla kanalar. Så nu sitter jag o kollar på indier på CNN.... ja roligare finns väl, men inte just nu tydligen.

Mamma sa igår att jag ska ta en stor väska till Dalarna, så jag får med mig klappar hem. Hm..... undra vad jag får? Måste va nåt stort ju.....


GOD JUL gott folk.....

Nada julkänslor...

Även fast jag vart hemma hos Johanna o blev bjuden på världens mys dukning, med lussebullar, peppisar, glögg med dess tillbehör, jul godisar som ser ut som tomtar, o julchoklad, så har jag inte fått in nån julkänlsa i min kropp eller hjärna. Slog in lite klappar igår...... men jaha.... icke då!!

Fick två klappar av Johanna idag =) Ett par fina tjock strumpr, hon tyckte mina va så fula hehe. Å sen en fin sidan sjal.. ( jag tror det va äkta siden faktikst)..... hon skulle väl inte köpa sämre än det?!?!?!? Glad blev jag..... tänk vad fina klappar man kan få för en hundring! Hon måste ha prutat som fan på sjalen..... go girl!

Idag har jag vart hos frissan också..... 4 jävla timmar satt jag där. Slingade håret o fick det klippt. Skönt som fan, att bli lite ompysslad, höll på att somna när hon pillade med slingorna! Så nu är man blond utan utväxt. Kan ju kännas skönt.

På nyår.....det ser ut som det blir jag o Johanna i min lägenhet. Men det ska bli mysigt faktikst, göra tre rätters middag med olika viner till de olika rätterna, o sen champagnen såklart. Skönt att inte behöva styra o ställa med nån fest som ska bli helt hysterisk.

På söndag får jag åka hem till Dalarna också, ska bli så skönt. Längtar dit lite nu har jag känt. Ska bli så kul att träffa hela familjen med kusiner o allt på samma dag liksom, va ju inte igår man gjorde det. I år blir det en rolig jul, för då är alla med oss. Annars är det ju (för dom som har barn) jul hos den andres föräldrar. Men i år är vi alla med oss =)
Sen på juldan däremot så blir det bara jag med alla föräldrar..... bara jag i min släkt som är singel....(eller vad man nu ska kalla sig ;)) Men har i alla fall ingen jag ska fira jul med. Då kommer man väl känna sig lagom utstött..... men men, jag får leva på julaftonsdagen i alla fall =)

Lördag kväll....

Jobbat idag på Ålle.... gick ändå hyffsat bra. Det va en del folk, så då går tiden lite fortare. Kom hem o tände upp lägenheten med en massa ljus.... =) Mys på hög nivå. Att det blir sån skillnad med lite ljus bara. Snart får jag lite sällskap också, så då blir det ännu mera mys. Härligt en lördag som denna, helgen innan jul o allt. Så nästa helg får man mysa med familjen!!

Nu måste jag in o bana väg för hångel... med allt vad det innebär. Gud va vi tjejer håller på alltså.... allt för att va så frächa o "naturliga" som möjligt..... yeeee right. Finns inte en tjej som är helt naturlig överallt. Herregud, vill inte ens tänka tanken på hur man skulle se ut o lukta då..... Tack för vax, epilator, pusch up-bh o strumpbyxor, korsetter, mun vatten, tuperingskam, smink, frans o bryn färg (så man ser naturlig ut utan smink också), clear eyes, nagelfilar, fotfil (hm..... kom just på att jag är stort behov av en pedikyr), härliga cremer som man blir super mjuk av plus luktar gott, hårinpackningar..... ja herre! listan kan tydligen göras hur lång som helst. Å det sjuka är att jag skulle inte klara av att leva utan nån av dessa saker. När det gäller utgång så blir det ju ngra till plus, löshår, lösfransar (har hittat några som ser heeeelt naturliga ut) yeeeeeee..........
TJEJER VI MÅSTE HÖJA VÅRA RÖSTER FÖR ATT HÖRAS........ o orkar man inte höras så kan man ju alltid synas =)

Fredag kväll alena...

Jaha då va det fredag igen då.... tillbringade kvällen helt alena!!! Vilket faktikst va lite skönt ändå. Gick o köpte mig äkta singel mat KEBAB, o gick hem o slaffsade i mig det. Sen blev det ryggläge i soffan med en bra bok, men som alltid så hann jag bara läsa ett litet tag innan ögonlocken föll över mina gröna.
Skönt skönt.... sen blev det äkta tjej film, Leagally Blond =)
Kan va så skönt att kolla på såna ibland....
Nu ska jag nog ta o krypa ner o försöka läsa lite till. Det konstiga är, när man ska läsa en bok på dan bara för att ha det skönt så somnar jag alltid. När jag ska läsa för att somna på kvällen.... då kan jag läsa i evigheter utan att somna. Varför är det alltid så????

Kanske jag inte behöver va alena hela natten, fick precis ett samtal från en julmiddag med lite fest.... Personen i andra änden kanske kommer hit o sover.... eller sover o sover =) Det visar sig väl......

imon jobb på Ålle...... WEEEEEEEEEEEEE great!! Har förstått att ska jag härda ut så måste jag gå in med possitivt tänkande. Man kan ju hoppas o tro själv att det funkar något så när i alla fall......

Fel ordning....

hm... ser nu när jag lagt ut bilder att jag har ju lagt dom i fel ordning.... men ni får kolla nedifrån o upp.... =)

På torsdag ska jag göra veckans gärning till samhället.... lämna blod. Gött att dom inte ringt från Kungstappen än.... för hade dom hört av sig skulle det betyda att man inte får lämna blod av olika anledningar, dom vanligaste kan väl vem som helst räkna ut!!!! Men inte ett ljud.... då är man frisk som en nötkärna då i alla fall!

Vi som va där o kollade.... jag o Johanna

Vi som va där o kollade.... jag o Johanna

Vi som va där o kollade....Jennie

Vi som va där o kollade....Jennie

Framsidan

Framsidan

här är tidningen, som visades på storbild på Sturecompaniet..... omslagstjejen =)

Här är hon igen...

Här är hon igen...

Vinnaren!!

Vinnaren!!

här har hon precis vunnit =) Fick massa fina grejer.....

Maja o dom andra tjejerna

Maja o dom andra tjejerna
 
Här står dom o väntar på att vinnaren ska läsas upp

maja på catwalken

maja på catwalken
 
Hon va så duktig.... gå på en scen i bara underkläder är ju inte det lättaste! Men med ett leende gick hon hela vägen =)

Hatar gatuvåldet!!!!!

I fredags natt hände det värsta som nånsin kan hända en familj. Familjen det drabbade va min lillebrors bästa kompis famlj. 21 år, blev han mördad i Borlänge utanför McDonalds i Borlänge. Helt oprovocerat. Idioten som gjorde det skulle mucka gräl med F o hans lillebror som va med. Dom ville inte bråka så dom tog sin mat o gick ut på väg till bilen. Då kom idioten efter o stack ner F med kniv. Han dog i ambulansen på väg in till akuten. Alltså vart är detta på väg??? Straffen måste bli lite hårdare.... Hoppas verkligen han får lida hela livet med dåligt samvete mm. Man kan inte låta bli att få tanken att tänk om det hade vart min bror. Han hade kunnat vart med. Usch vill inte ens tänka på det.

Ledig helg... gynnsamt

MAJA VANN HELA SKITEN!!!!! =) Hon va så duktig där hon gick på catwalken, det va dom alla tjejerna. Ingen av dom har ju gått sånt där förut. Det hade vart 5000 sökande, o priset gick till Maja. Helt sjukt. Stort.

Själv så hade jag besök inatt av en karl som jag träffade på berömda Undici för några helger sen. Äntligen lite mys. Det behövdes. Efter en del torka. Känns bra.... vi får väl se hur det hela utvecklar sig.

Idag  blir det sån slappdag som heter duga, gick ur sängen kl 1. Nu sitter jag i soffan under en filt o käkar rester av godiset från igår o har MTV på. Lediga lördag =) Ikväll blir det stor fest. Tjeje fest med 20 tjejer. Sen blir det utgång. Ska blir så roligt. Vi ska testa det nya Ambassadeur. Äntligen lite omväxling mot Undici.
Kommer väl med uppdatering imon.

När man kollar ut genom fönstret nu när kl är 14 så är det helt mörkt ute, grått o regn. Vart fan tog den svenska vintern vägen?? När man va liten kommer jag ihåg vintrar med stora snöhögar, kallt ute o sol på himlen. Va det verklgien en sån vinter när man va liten?? eller är det bara en annan som försöker försköna barndommens vinterminnen?? Man minnns väl det man VILL minnas om inte annat. Så med andra ord, när man är gammal kommer mna minnas sitt liv som det bästa som hänt typ.... man gjorde alla rätt o allt flöt på som det skulle utan några som helst problem. Ja.... kan man inte få tycka så när mna är gammal, det skulle väl va en härlig känsla att ha med sig när man kilar upp bland molnen....

Nej nu får det bli ryggläge igen o prata av mig med Johanna...

catwalken på tors.... inte för mig dock...

Jaha... seg början på vecka måste jag säga.
Lördagens bravader blir visst uppskjutet till imon.... tror jag, har inte pratat med personen i fråga idag. Får väl ringa sen... men tycker att han kan ringa....!! Man vill ju inte verka PÅ liksom... eller nåt!

På torsdag blir det catwalken på Stures.... för min polare. Tävlar i att bli Hennes modell. Hon ska gå i underkläder inför alla folk.... herre min gud säger jag bara. Modigt värre. Jag o Johanna är inbjudna att stötta o kolla på. Får inte glömma kameran!! Jag o Johanna tänkte att vi tar väl nå softa kläder men ändå fina liksom. Men pratade med Maja nu, det är tydligen gala..... eh.... jaha!! Vad fan ska man ha på sig då då?????? Får väl bli nån svart klänning då. Måste hinna hem efter jobbet då ju o göra min fin. Kommer bli lite små stressat men men.... det får gå ändå.

Igår hade jag en kund på morgonen.. han skulle ha en skön beh med massa massage... Han va trevlig o allt sånt, inget konstigt över huvud taget. Men när jag gjorde handmassagen sa han att det kändes så sensuellt..... å att han blev eggad av det..... HJÄLP!! Visste inte vad jag skulle ta mig till. Där står jag 25 år o livrädd typ.... o där ligger han 50+ o lite små kåt! Vad gör man?? Jag säger: ja handmassage är ju skönt. Han säger då: ja ni tjejer tycker ju att män händer är nät speciellt. "ja kankse det" Han "ja så dom måste man ju va rädd om" jag" ja man har ju bara två" haha Vad skulle man säga liksom?!?!

Lagade faktikst middag idag också..... plus till mig! Men försov mig i morse... där blev jag av med dom plusen.

RSS 2.0