Slut....

Nu har lilla mormor somnat. Hon somnade in i natt. Hon hade fått andningsuppehåll och sen va det slut.
Telefonen ringde klockan 7.30 i morse. Nu är det slut på "väntandet"......
Vet inte riktigt hur jag har reagerat, känns konstigt just nu bara. Kommer väl kännas mer på riktigt när jag kommer hem till Dalarna, och får träffa familjen.
Mormor har ju alltid funnits där sen man va liten liksom, men nu gör hon inte det. Konstigt!
Det jobbiga är att det gick inget tåg försen kl 11.45..... Så jag kommer inte hem försen kl 14.10.... Vill bara hem nu, vill inte sitta själv här. Men jag får gå in o ta en dusch, försöka slappna av och packa väskan. Måste sansa mig också, jag ska ju sitta på ett tåg i två timmar, jag får försöka "hålla igen" tills jag kommer hem!
Tänker på lilla morfar också, förlora sin älskade som man levt med i alla år som vuxen. Mamma som förlorat sin egen mamma....
Dom ska till begravningsbyrån imorgon, sen är det bara att vänta på begravningen. Den kommer vara riktigt gruvsam.
Ja detta datum, den 31 maj 2007..... det kommer man minnas. Såsom den 5 Oktober 2004 kommer man också minnas lilla farmor. Nu har dom varandra där uppe, kan kika ner på oss o följa oss i våra liv.

Saknar dig redan min värmlädska lilla mormor......

Små hälsningar till små dalkullor =)

Haha.... Sush..... ja skulle vilja se dig hitta den där härliga bindan!! Du skulle väl ha flyttat från huset på en gång! Hade det vart i en mer bostadsvänlig stad så hade nog jag också funderat över det mer än en gång efter den skräck händelsen! Måste kommer ner till dig snart i Götet..... längtar efter dig ju min lilla Svush.... ;)

Så vill jag säga till S, vad skönt att allt löste sig till slut, alla ska man gå igenom upp och nedgångar men till slut hittar men nån stabilitet i det hela =) Vad skönt för dig vännen.....

Tvättstugans hemligheter...

Ni vet hur det luktar hos en gammal människa som inte har vädrat lägehneten på ett par veckor?! Det blir som en unken dofta av just.... gammal människa! Den doften har jag i min trappuppgång just idag..... Jaha, vart ligger den gömda döda råttan liksom??! Försöker hålla andan när jag springer i trapporna, för att undvika att andas in nån annans äckliga partiklar som vart nånstans där jag inte ens vill veta vart.
Säkert kommer den odören från samma männsika som jag fick (tydligen) dela tvättstuga med idag. När jag skulle hänga upp min fina rena väldoftande kläder i torkskåpet, när jag öppnar det så hänger det blå fula sängöverdrag där..... då kan jag inte låta bli att undra, tvättas dom för dom vart helt nerkissade.. sen får JAG plocka ut dom för att få plats med mina grejer. Å har det hamnat små partiklar från dom på stängerna som sen hamnar på mina kläder? Denna tanke kan jag inte komma undan.
Men det värsta av allt som jag hittat i torktumlaren...... en hederlig dambinda!!!!!!!!! Fy fan va äckligt. Det slutade med att jag lät den äckeln ligga kvar o så hängde jag varenda liten strumpa uppe i lägenheten.
Har man bakteriskräck eller? Men va faaaan...... alla känner vi nog igen oss ändå. Men det där med bindan, dom som inte hade agerat som jag gjorde, dom har inte bakteriskräck, dom måste lida av nån större värre åkomma....

!!

Nu ska sommaren vara här med glädje ju..... Men i morse väcktes jag av ett mindre roligt samtal. Trodde det va mamma som ringde för att säga att mormor har somnat. Men så va det inte. Det va min kära vän S, som har problem med sin andra hälft..... =(
Stackarn.....
Vad drygt det är när det händer sånt där, man får sån ångest och panik och vet inte vad man ska ta sig till, tillslut!
Man känner sig helt otillräcklig! Usch.... är glad att jag inte är i nåt sånt där. Det värsta är när man bor ihop och nåt sånt händer, ska man börja dela upp grejer och stå o packa saker när tårarna bara rinner på en.... nej fy!!!
Därför är jag singel med glädje...... =) Eller i alla fall när man tänker på alla problem man kan få med den andra o sån hjärtesorg man får som man tycker aldrig går över.
Vad bra det skulle vara om man kunde styra sina känslor, då skulle fler människor leva lyckligt! Nu är det så många som lever i halvdana förhållanden och nöjer sig med det också, för dom orkar inte ta tag i det. Tragiskt och hemskt om du frågar mig. Nej, min nästa ska ta mig med storm, annars kan det va. Orkar inte engagera mig i nåt halvdant. Inte om det ska va seriöst i alla fall..... såna halv halvdana oseriösa orkar man väl alltid engagera sig lite lagomt i..... annars är det svårt att få till ens en liten kram när man känner att man behöver den! Men sen orkar man inte bry sig så mycket mera. Det mest typiska är ju ändå när man träffar nån som man känner att JA här är min karl.... men jaha... det tyckte tydligen inte han!! haha.... Eller när det är nån man nästan får efter sig, så man känner att va faaaaan ge dig nu!!! Det kan aldrig klaffa rätt liksom.....
Men man får väl säga som det värsta uttrycket jag vet: "En vacker dag kommer han, NÄR DU MINST ANAR DET" What the fuck...... Ja kanske han kommer när jag som allra minst anar det.... han kommer kanske in på toa när jag sitter o skiter! Jo rå så att eeeee...... Välkommen till mitt liv liksom....!!!!

DERBY.... som att man bryr sig?!?!

Måste bara säga tack till alla som lägger in sina kommentarer här.... det värmer verkligen =)!!!

När jag va på väg hem från jobbet idag..... på t-banan möttes jag av 6-7 st hormonstinna 14-åringa killar.... som trodde dom va coolare o tuffare än självaste Sylvester Stallone! Dom satt allihopa o delade på en folköl som dom hittat på gatan! Visste inte riktigt hur dom skulle kunna överrösta varandra varpå en tog tag i den saken o började total skrika rakt ut. Han lät som en sån där tuta som man har på just FOTBOLLSMATCHER.... eller nåt liknande. En underbar stämma i mina öron efter en dag på jobbet.
Dom försökte inte dölja på nåt sätt vilket lag dom höll på i kvällens derby, som man inte har undgått att den går av staplen ikväll heller.
J min stackars lilla Solna tjej, hamnade mitt i skiten när hon va på väg hem från skolan. Galet galet.....
Snart får hon o jag gadda ihop oss o hoppas att man inte håller på fel lag.... beroende på vilka man möter på gatan! Så med andra slutsatser så kommer väl hon o jag att byta lag var 5 minut ungefär. =)
J sov även hos mig denna söndag..... sånt gillar vi. Vem vill va ensam en ångestsöndag? Började med att vi på dan käkade pizza, sen på kvällen blev det lite godis OCH chips. Mätta, feta o nöjda somnade vi. Idag när jag såg den äckliga chipspåsen som såklart va sopTOM... blä, blev helt äcklad. Min lunch bestod alltså idag av sallad, och middagen av äpple med keso och kanel. Haha..... jaha där trodde man att man kunde bli smal till sommaren!! Tur att man har sån jävla benhård karaktär, så man inte faller för frestelser.....!!


Vänner....

Tack stumpan (Grön) att du tänker på mig..... =) Det värmer ska du veta.
Tack till alla förresten som finns där när man behöver, både prata av sig eller bara behöver lite tröst som vi alla behöver nån gång ibland! Vad skulle man göra utan sina vänner......?! Ni är guld värda allihopa...


Mormor...

Mormor....
Dom har betsämt att dom ska sluta med dialysen nu. Den går inte alls bra att genomföra längre, hon har för lågt blodtryck varje gång dom ska försöka. Så nu har dom beslutat att inte fortsätta med den.
Man lever då högst upp till en vecka. En människa som behöver dialys klarar sig inte längre utan den.
Så nu är det bara att vänta på det svarta beskedet....
Otroligt drygt och påfrestande. Mormor o hela släkten är i Dalarna o här sitter jag i Stockholm. Ska man åka hem o vara med familjen för att bara vänta in.... eller ska man fortsätta leva sitt vanliga liv tills den dagen kommer?!
Pratade med min kära syster idag, det va hon som ringde o sa att dom skulle sluta med dialysen. Hon kommer inte orka att åka upp till sjukhuset efter det har hänt. Vi gjorde det med farmor o det va otroligt jobbigt. Man vill hellre ha den levande mormor kvar i minnet. Inte den bilden när hon ligger i sjukhus sängen o inte är med oss längre.
När jag skriver detta rinner tårarna.... Det är dom här studerna i livet som man aldrig vill vara med om, men man kommer att vara tvungen till det flera gånger om....
När jag va hos henne i fredags, undra om det va sista gången jag kramade om henne då?! Sista gången jag hörde henne prata.....
Jag vet att hon inte vill försvinna från oss. Det är därför hon hängt i så pass länge som hon har. Hon har otroligt svårt att somna på nätterna, kanske hon har ångest??!!

Ååå lilla mormor......

sommardag

Blir glad när jag får kommentarer här... Så vet man lite vilka som har läst! Mer sånt uppskattas.... =)

Ja vad har hänt i mitt lilla liv idag då...... Vaknade....sent som vanligt.... av kyrk klockorna som alltid spelar så nöjt varje morgon!! Morgon stund har guld....... fuck off!!!!
Men jag masade mig upp i alla fall.... tog en lång o härlig frulle, sen blev det ryggläge i soffan igen med en bok i näven. Låter som jag är en ritkgit nöjd soffpotatis som bara bli nöjade ju mer sömn jag får.... men så illa är det inte ritkigt. För efter det så tog jag en lång promenad..... älskar att va ute o gå o lyssna på nån bra musik (helst min o J:s egenkomponerande) i solen =)
Efter det åkte jag in till K-holmen för att möta upp J o höra om hennes senaste lilla tripp. Tog en sen fika på Mälarpaviljongen, mysigare ställe får man nog nästan leta efter. Love it!!!
Sen va det mat handling o hemgång! Ja det va väl min dag det......!!

Har i alla fall fått tillbaka party feelingen nu, skönt!! Blev nästan lite orolig där ett tag vad som hade hänt med mig?!?! Men efter lite brun utan sol på en blek kropp så kommer den krypande igen. Det är konstigt, att man ska vara så ytlig att hela ens humör påverkas. Men men...... sån är jag!!! Å det funkar ju ändå....

Wihooo..ibland ska man ha tur...

Kan ni fatta, jag har fått en lägenhet. I Solna Råsunda. En stor etta med balkong =) Hur billig hyra som helst. Första juli går lasset!!!!!!!
Det som är lite små drygt är att jag får nu bo där till den sista dec, kan bli en bit in på jan också. Sen måste den användas som evakueringslägenhet för hela huset ska renoveras o stambytas. Så då måste jag flytta ut igen, men sen kommer jag antagligen få skriva på ett till första hands kontrakt efter renoveringen, om jag sköter alla mina kort rätt, det vill säga sköter hyran o inte stör grannar etc. Å den perfekta hyresgäst som man är så kommer detta gå galant.
Plus att jag då kommer få bo i en total renoverad lägenhet....... LOVELY!!!!!!
Den ligger också bara några gator bort från min kära vän J.
Detta kommer bli en härlig sommar med massa kvällar på min balkong med varsitt vinglas =)
Jag kommer ju  jobba alldeles brevid J också. Våra salonger ligger ca 1,5 minuters gångavstånd till varann. Bo grannar, jobba grannar..... =)

Nu längtar jag bara tills jag får börja jobba på salongen, med den 6 augusti då får jag dra på mig arbetskläderna o jobba som den hudterapeut jag verkligen är!! Känns mer än bra.....=)

Min chef ringde mig precis också, fick massa mer tider på Åhlens. Perfekt! Efter den löneförhöjningen som jag märkte att jag hade fått så kommer det märkas i kassan.
Detta blev en bra dag till slut..... =) =)

Snart färdig världsartist...

Min kära vän J skulle ta en sleep over hos mig i måndags. Det slutade med att hon låg i soffan och jag i sängen o vi sjöng för fulla hals.
Det började med att jag sa nån kommentar om en busschafför. Då började hon sen sjunga "en busschafför en busschafför, det är en man med glatt humör...... osv" Shit vilket härligt vibrato hon har den kvinnan. Jag körde naturligtvis bakgrunden i form av trummor som jag skapade med min egen mun!! Sug på den ni......
Så där låg vi o sjöng o det lät mer än fantastiskt bra, måste väl också säga att det va med fullt allvar i det hela! Självklart som alltid när hon o jag gör nånting...... eeeee??!!!
Men vi kom i alla fall fram till att en singel skulle sitta fint.

Just nu kom jag också på den brillianta idén att vi kasnke ska köra en rap-verision av "han har öppnat pärleporten....." Hotta till den lite. Skulle nog funka....
Men vi måste ju också ha artist namn. Så synd att Linda Rosing redan tagit det absolut hetaste namnet "Bionda". Annars hade det vart perfekt. Hm..... får nog fila lite vidare på det där..... återkommer om namn.
Linda Rosing förresten, finns det nån större skönhet än henne? Åååå vad jag vill se ut som hon.......

Jaja..... Men måste i alla fall bara säga till alla idoljägare att J har en övernaturlig gåva att ha fått detta vibrato som hon faktikst har på sin röst. Hör av er till mig bara så ska jag fixa till en adition..... Är så stolt över henne. Hon ska förrresten va med på Idol också....Hon funderar om jag ska va med o fixa trum soundet i bakgrunden, men vi får se, jag har inte bestämt mig riktigt än!

Ni som inte fattar att detta inlägget är ironi, ni kan gå o lägga er...... =)  Annars va det väl inte så mkt mer än så... ha det gott!!!!  Men det är faktikst helt sant att vi sjöng...... =) Lovely


jorå så att eeeee

En jävligt rolig sak som hände på jobbet (åhlens) härom dan! Det va
inte så
mycket kunder så jag o min kollega hade ganska tråkigt bakom kassan. Sen
kom
det en kund, ett par, o frågade "kan vi få lite hjälp"? Självklart
tänkte
vi, serviceminded som vi båda är. Vi fullkomligt rusade båda två, blev
lite
smått trångt bakom kassan där. Jag höll då på att ramla också till
på köpet.
Snyggt va?! Kunden sa "oj då, här va det rusning" Hahahaha skrattade så
tårarna rann o kände mig dum som ett as.

Samma dag stod hon o jag o pratade om snygga hemfärder från borta matcher

man haft. Det va mycket upprepade strumpbyxor på t-banan med party
make-upen
liggandes på kinderna. Så ska man försöka dölja repan med både armar
o
händer, som om man lyckas liksom?! haha..... Men vaddå, är det inte
vanligt
att gå i ett par höga pumps en söndags morgon, med löshåret hängandes
lite
snyggt utanför väsköppningen, så det fladdrar till varje gång en liten
vind
pust kommer?!?!
Det bästa är ändå när man helt o hållet faktiskt tappar bort olika
ägodelar
på vägen. Alltså liggandes någonstans i lägenheten hos det nattliga
sällskapet. Det har vart alltifrån trosor, bh till en helt vanlig tråkig

strumpa. En gång har jag faktikst lyckats tappa bort min jacka hos en
"kompis", det är ganska bra gjort det med! Men den kom fram några dagar
senare så nu ligger den längst ner i min tvättkorg. Har fortfarande inte

tagit tag i det problemet än, hur jag ska lyckas tvätta den ren från
alla
synder! =)Men det klassiska är ju ändå när man glömmer
örhängerna....Eller
när man lämnar ett litet härligt söndertuggat tuggummi i hyllan eller

nattduksbordet, som han sedan får ta bort själv!! För det har man redan
glömt att ta bort.
Visst har väl alla vart där nån gång?!
Hittade för ett tag sen faktikst själv en strumpa hemma hos mig, som INTE

tillhörde mig. Strumpan va av den mest osexiga sorten. Fick fullständig
panik av att ens bli påmind. Tog den lite löst i kanten o gick o slängde
den
på en gång!!!
Ja, nu låter det som detta händer mig varje helg... men så är inte
fallet!
Ni som vet, ni vet ju vad som egetnligen händer varje helg... he he
Alla känner vi nog igen oss i dessa situationer, dom är alltid lika
jobbiga
när dom händer men ack så roliga att prata om i efterhand.
Det va en annan kund som hörde vårat lilla samtal om det också på
jobbet.
Sen när jag skulle ta betalt av honom kunde vi inte sluta skratta.....
hahaha.... Äh va faaaaan, den bjuder jag på!! Skrattet kommer antagligen
av
att man bara känner igen sig.
Nu får ni inte tro, kära vänner, att detta är vardag för mig. Det är
ytterst
sällan detta händer just MIG. Jag pratar naturligtvis om mina berömda
vänner
som har vart med om alla små historier som jag dragit upp här =)
(förutom
strumpan o jackan då som jag faktiskt erkänner)
Ja denna lista verkas ju kan göras hur lång som helst..... tragiskt, men ändå jävligt roligt!

Mars eller Venus....

Måste bara skriva av mig lite igen.....
Skillnaden mellan man o kvinna..... den är större än man tror! Vi damer kan säkert tyckas vara svåra att förstå sig på.... men om man tänker efter så är vi ganska logiska ändå. Om man använder sin skalle lite extra så kan man räkna ut hur vi tänker o tycker. Men karlarna är desto värre att förstå sig på!!!
Ena dan är allt så jävla bra, medans dan efter är man inte ens vatten värd!!! Hm ....... jaha, vad hände mellan jul o nyår liksom??????!!!!!!
Kan hålla med om att "jakten" är den roliga.... men ändå liksom. Ska man hela livet bara "jaga" för att se om man kan få den personen i fråga. Jävligt roligt liv i slutändan liksom...... eeee...... När man har blivit gammal o skrynklig o dan, då är nog inte jakten lika rolig längre...!! Då går nog den ut på nåt annat, tvångsjakt liksom.
Nej, börja säg vad det är ni vill. Vi tjejer är inte så sköra som ni kanske tror. Och vi blir INTE kära o vill gifta oss bara för att det känns bra......
Det som också kan va lite roligt att studera, är om två personer börjat träffas lite,sen kanske dom inte hörts av på ett tag. Men båda har sån jävla stolthet att ingen av dom kan höra av sig först sen.... haha Vilket slöseri med männskligheten o dess fortplantningsförmåga!! Men men.... det finns många offer på marknaden. Synd att man har sån jävla konkurrens sen bara också.... Men det har ju dom med så.... Så det är bara att leva livet medans man ändå lever =)


BLEK!!!

Tog en kaffe med min egna lilla Lovely Bög, namnet som han fått i min lur =) Gick igenom det senaste som hänt. Sen va det dags för att skaffa på sig en liten påse också, o det blev det! Ett par skor såklart.....
Vi kom fram till när jag provade lite sommar klänningar, att jag är ju faktikst sjukt blek...... han sa "Men Linda, nu är det väl ändå dags för lite brun utan sol"..... Å det har han ju faktiskt mer än rätt i!! Så ikväll blir det smörja av.... Han är i alla fall den mest ärliga personen jag känner.... på både gott o ont! =)
Ja den svenska huden är väl inte  den mest frächaste denna årstid. Lite blå blek...... Nej fram med lite sol nu eller en jävligt bra brun utan sol.....!!!!!!


Då va det fest igen då..

Lite halvt om halvt orange i håret sitter jag här en regnig morgon! Men håret blev bra ändå, det tar ju nån gång att få det blondt o fint från att ha haft mörkt. Har i alla fall hittat den frisören som jag ska gå till härdanefter! Har vart hos flera stycken, utan nöjt resultat!

Försöker ladda upp mig till på lördag, lika bra att börja i tid. Men det går segt måste jag erkänna. Att dricka vin känns sådär just nu, jag o min egna lilla partypingla satt igår o räknade ut hur många gånger vi vart ut den senaste månaden, vi kom fram till 11 gånger eller nåt sånt. Å då har det inte vart små utgångar, utan dom har blivit ganska hårda faktikst. Så nu kännns det liksom som man nått "toppen".
Fast om man tänker efter så måste man ju väga upp till sitt partydrottning rykte =) plus att man får fan ta o kamma till sig o ge sig ut i leken igen, man är ju ändå bara 25 år!!!!!!!
Ok med dessa tankar med mig idag så ska jag väl få upp party feelingen igen, det är ju bara tisdag idag, har ju många dagar på mig. Det värsta är väl att på lördag är man väl så övetaggad så hela skiten går över styr.... Men då är det som vanligt då! Party party party....
Nej riktigt så illa är det inte......

Ha en bra dag.....

Motgång ger framgång...

Tänk om allt bara kunde gå som man själv ville..... vad skönt det skulle vara. Fast det är klart...... då skulle man ju inte heller bli stärkt på samma sätt som man blir om man får lite motgångar. Det som inte dödar härdar..... Å det stämmer faktikst jävligt bra.... enligt mig!!! Har man haft lite motgångar, så kan man nästan bli lite peppad av det till slut o tänka att: jag ska fan visa att jag klarar detta med!!

Men när man väl är i det så är det så satans drygt, ovissheten är nog det värsta. Även fast man vet att det fixar sig alltid!!! Man får helt enkelt se till att det gör det!!

Ja ja, ska snart iväg till frisören o ta fram min blonda look igen... passar bra till sommaren. Färgen passar så bra tillsammans med rosé vinet =)

Har precis vart iväg till min kompis som haft examination i tandvård..... så där låg man o va kund! Hon klarade den också!! Wihooooo GRATTIS stumpan..... fram med skumpan.... he he..... fan va torrt!!!!

Hoppas ni haft en lika härlig natt som jag har haft.... =)  Å se nu till att ha en lika bra dag!!!!!


En vanlig dag...

En arbetsdag till ända.... fötterna säger ifrån!!!
Sommar sol ute, luktar grillat vart man är går..... kan det bli mer underbart? Klart det kan.... men inte just nu.
Snart kan man sitta på ute serveringarna (utan att frysa med två filtar om sig, bara för att trotsa) o ha sina brillor på, med ett vinglas framför sig o stora hökögona öppna!!! Lovely..... O mitt emot en ska det sitta nån eller några härliga tjej polare, så ska man sitta o gå igenom alla händelser o diverse sms som skickats runt.
Sms:en som vi sen ska analysera sönder! Tills man får nog av sig själv o tar sig an nästa bara....

Ha en bra dag o fortsatt bra söndags kväll

Italian mystery

dagend fråga är: tar det längre tid att koka pasta om man har mer pasta i kastrullen?? Tydligen..... eller?? Kändes som det idag i alla fall..... blir lite smått irriterad att pasta vattnet ska jävlas med en o ta extra lång tid på sig bara för jag är hungrig som en oxe!

Det är så med minutrarna ibland... t-banans minuter känns som evighter som det är hela 4 minuter tills tåget kommer! Men 4 minuter, vad är det i ett helt liv?? Eller hur snabbt går inte 4 minuter om man är SEN till t.-banan. Då känns dom som de omtalade 4 sekunderna.

Förresten, släng i en grönsaksbuljong i pasta vattnet, det gör susen!..... Husmor har talat!
Kan tydligen inte släppa det där med pastan....... shit alltså, måste skaffa mig ett liv snart!

livets ände....

ja det är ju så..... bara ett faktum att försöka tränga in i skallen! Alla föds o alla ska kila vidare också..... Ett faktum som man vet finns och vet att det kommer drabba alla. Fast ändå är det lika svårt och jobbigt att förstå när det ska "drabba" en nära o kär. På nåt konstigt vis så vill man gärna tro att dom som står en nära ska ju leva för alltid!! Men men....
Bara att inse att så är det inte! Man får ju i alla fall trösta sig med att personen i fråga har haft ett bra o hädelserikt liv, hon har fått uppelva två av hennes barnbarns barn komma till världen. Hinner nog tyvärr inte uppleva dom två som väntas komma till sommaren =(.

ÅÅååååååå detta är inte alls roligt, känns som man går o "väntar" på att nåt ska hända, att lidandet ska få ett slut. Jag vill ju såklart att det inte ska ta slut, men nu finns det ingen återvändo till det normala igen.

Jag va till Dalarna idag o hälsade på henne på sjukhuset, hon ser verkligen sjuk ut! O det ÄR hon också. Lite jobbigt att se....

Ja detta blev ju inte så upplyftande första inlägget i min blogg..... men livet är inte upplyftande alla gånger. Det går upp och ner hela tiden! Det är väl så det ska vara också antar jag.....

Men lilla mormor....... snart får du träffa släktingar o vänner där uppe.... kanske du stöter på lilla underbara farmor också, då får ni ta hand om varann du o hon =)

Välkommen

Välkommen till min nya blogg alla vänner......

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0