frustrerad..

varför ska man dra alla över samma kant?? Å varför tror man att alla ska tycka lika om saker, och aggera lika?? Detta gör mig lite frustrerad....
Men men.... man får helt enkelt utgå från sin egna känsla.... För om det nu skulle va fallet, så lär man sig bäst utav sina egan misstag. Varför ta ut ett misstag i förväg?? Innan man ens vet om det kommer bli ett misstag?
Det är ungefär lika som att ta ut en seger innan man vet om man vunnit.
Nej, misstag ska man nog inte ta ut i förväg..... då slutar man nog som en bitter fitta.
Äh.... jag vet inte. Man måste nog sluta analysera saker... bara ta det som det kommer. Och sluta anta saker o ting.... Hard but i need to

Då va maj på ingående då...

Det är helt sanslöst.... redan sista april idag!!!!!
Vart tog mitt liv vägen???
Ikväll blir det lite vin hos Malin, ev lite grill på det också. Men jag ska ta det sååå lungt.... känner inte alls för nån form av party idag inte. Nej, imon är jag ledig o ska bara träna städa o ha det softish.... tvätta.
Jobbar en liten stund på fre, sen inga planer för kvällen, vilket är lite små skönt måste jag säga. Sen är det jobb på Ålle lör & sön som gäller.
Nästa vecka blev det en liten lunch dejt inbokat också. Hjälp. =)
Men det händer lite kul i maj i alla fall.... den 24:e är det Västervik med tjejerna, vilket ska bli riktigt kul. Vi åker lör till sön bara, så det blir en partar helg bara. Sen den sista är det bröllop, vilket också ska bli kul att gå på. Min klänning har kommit också, måste hämta ut den. Spännande o se hur den sitter.... måste säkert gå ner några kilon först, men jag har ju ett litet tag på mig nu =)
Nej nu ska jag vila upp mina små gröna inför kvällen....
Ha en trevlig sista april....!!

Klassfesten blev ju riktigt kul...


Hade skrivit ett långt inlägg om helgen, men det blev tydligen inte publicerat! Drygt.... Får väl skriva om lite då.
Men i alla fall så efter några nervösa sammanbrott så va man på klassfesten i alla fall. Vilket visade sig bli en riktigt rolig kväll. Va som när man gick i 9:an igen. Vilket va lite ångest i sig, men samtidigt jävligt kul också. Dom flesta hade skaffat sig barn & hus eller va på väg upp till altaret med sin käraste. Hm.... känns så långt bort för mig. Men helt underbart för dom såklart. Ja, man lever lite olika o har lite olika synsätt på saker o ting. Men det är väl bra det ändå.
En tjej i klassen som va som en liten mus hade tydligen blommat ut till en riktigt stöddig tjej, vilket faktikst inte va så possitivt, för hennes del, för det belv lite väl to mutch. Men jag tyckte det va riktigt kul att prata med henne, trodde inte att folk kunde betee sig som henne. Men där hade jag fel. Fick även kommentaren av henne: "VA?? bor DU i sthlm, det kunde jag aldrig tro om dig, en liten Gustafs tös som du" Hahahaha.... hm, hur ska man tolka det där då tro? Och när hon fick höra att jag hade eget företag "Va, jaha men alltså hur går DET då? Inte så bra eller?" Då svarade jag "jo, vet du, det går riktigt bra för mig o jag trivs som handen i handsken i Sthlm" Det stack nog ännu mer i hennes små blå.
Men själva buffén va rena skämtet... men men, jag gick ju inte dit för matens skull ändå.
Sen åkte vi in till själva stan- Borlänge- och gick ut där också. Sen efter att ställena stängde så gjorde vi som alla andra där o stövlade in på Centrumgrillen =)
Där träffade jag på en gammal bekant, mitt ex kompis. Pratade med honom lite, men det skulle jag tydligen inte ha gjort. För där kom det fram en tjej med stora stormsteg o stirrade honom stint i ögonen o sen small det. PANG!! Världens örfil över kinden. Hjälp liksom, snacka om svartsjuk tjej. Jag va nog inte den hon hade tänkt bli bästa kompis med heller. Men alltså allvarligt, får man inte ens prata med det andra könet längre????? Jag tyckte dock det va rätt kul..... Men ja, det va väl kvällen.
Ett kort här, om ni är nyfikna på fler bilder så får stalka mig på facebook där det finns fler. =)

Klassfesten blev ju riktigt kul...

Ångest...

Jag har skit bråttom egentligen.... men såsiga jag jäktar inte (tydligen)
Måste duscha o göra mig lite halvklar innan jag åker hem till Dalarna. Men här sitter jag i morgonrocken.
Vet i alla fall vad jag ska ha på mig ikväll... efter mycket ångest val hit o dit. Såg till min fasa också att min bsta party klänning har jag glömt på hotellet i Norrtälje.... måste ha gjort det! För den finns ingenstans. Hm.... drygt!!
Jaja... får ta nåt annat svart! =)
Måste fixa strumpbyxor också..... måste alltid ha ett par extra med sig. Ååå vad drygt allt blev nu. Hatar att stressa.
Plus att snacka att man har ångset inför kvällen också då. Usch o fy....

Ja.... fortsättning följer.....

Är fan lite små bakis också... redan... hur ska detta sluta??

Vååååååår

Ja vet, det är ett jävla tjat om att det är så skönt att våren är här.... Men alltså, det ÄR verkligen helt underbart. Det känns som det är nu man börjar leva på ritkigt. Å det sjuka är att man får alltid samma härliga känsla varje år. Det är det här jag gillar med att bo i Sverige, att man får dessa vårkänslor efter en tråkig kall vinter. Om man bodde i ett land där det är varmt jämt, så uppskattar man ju liksom inte värmen på samma sätt. Fast man ska ju inte säga att det är fy skam att bo i ett varmt land heller såklart =)
Imon ska jag till frissan igen o lägga lite mer slingor. Är fasen lite nervös.... Hoppas det blir bättre nu i alla fall.
Men jag börjar däremot bli lite små nervös inför klassfesten... eller nervös är nog inte rätt ord... utan lite mer små ångest. Känns som man måste va på topp på lördag liksom, å jag vet inte vad jag ska ha på mig heller. Hm... vet ju inte vad dom andra ska ha på sig... man vill ju varken va over dressed eller underklädd. Måste kolla på det idag!! Imon blir det middag med Johanna..... kanske kanske årets första rosé =)

Samtal

Igår när jag hade avslutat mitt bittra inlägg så ringde telen..... ja, det va det samtalet som va väntat.... Så det va ju skönt ändå. Slipper jag fundera på det mera =) Så då blev jag lite gladare i alla fall.
Ringde och förresten min frisör idag... ska dit på fre igen o lägga lite slingor. Hoppas det blir bättre denna gången. Måste ju se hyffsad ut på lör på klassfesten.

Over and out....

Shopping på asos


Idag köpte jag en klänning jag ska ha på bröllopet. Hittade den på asos.com. Den kommer nog bli söt till skorna jag ska ja.... hoppas jag.

Shopping på asos

Idag har det för övrigt vart as-fint väder... så skönt!! Men jag har inte fått njuta av det så mkt.... men ändå, man har ju fått SE ut i alla fall =) Fick dock en liten kvälls dos av våren, jag o Johanna tog en prom nu på kvällen.
På fredag blir det middag på Primo..... kanske snart dags för det första rosé glaset =)

Nån gräns på givmildheten...

Idag va jag till frissan... hm.. va inte helt nöjd idag =( Jag ville bli riktigt blond idag, men det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jaja... vi får se hur det blir att se ut efter några tvättar.
Annars får jag göra det hemska att ringa upp henne o säga som det är, att jag inte är nöjd!!! Hatar verkligen att göra det, jag brukar i princip aldrig göra sånt. Men har man betalat 1700 spänn för det så tycker man ju att man ska va nöjd i alla fall.
Något lätt irriterad åkte jag till jobbet, efter en lunch med Johanna (som för övrigt fick stå ut med en arg Linda, sorry för det) Min första kund kom inte!!! Gjorde ju inte mitt humör bättre....
Plus att jag "väntar" på en tele samtal som aldrig kommer. Dålig stil.....
Sen efter jobbet slank jag in på Ica, köte lite naturgodis, ställde mig viss busshållsplatsen o väntade. Då satt det en kärring där, med svartare (heter det svartare?? eller mer svart?) tänder än en ren lakristråtta. Så röck hon mig i jackan lite.... "Va?" sa jag "Kan jag stoppa ner handen i din påse o ta lite?"
Ehhhhh..... what??..... "nej, jag har så några" sa jag. Va fan, hon får väl gå in o köpa egna. Nån gräns på givmildheten finns det väl. Ska hon stoppa ner sina fingrar o talla på mina godisar.... nej fy.

Kom hem o det är så sjukt stökigt här hemma o dammigt. Ja ni hör ju.... humöret är ju inte på topp idag!!!

Wohooo vilken helg

Full fart hela helgen men det är värt varenda trött sekund man fick på söndan.
Jobba ju på lör på Ålle... sen var det iväg till Norrtälje med buss!!!! Vilket jag o Johanna fick erfara en bitter klimakterie dam. My god..... jaja, man kan ju bli irriterad på mindre tydligen. Hoppas man själv aldrig blir sån.
När vi väl kom fram va det en pizza på en liten skiten pizzeria i "centrumet". Sen svidade vi om o på med party humöret o in till själva krogen, där för övrigt "The Scotts" spelade kvällen till ära. Mogendans så det stod härliga till. Johanna sa en sak som verkligen stämmer.... 60-talisterna älskar verkligen vita jenas. Tjejerna hade vita jenas o kände sig asheta.... vilket dom tyvärr inte skulle ha gjort. För det första är det inte många som kna bära upp ett par vita jeans snyggt, få förunnat. Sen är det ju ett plus om dom sitter snyggt också.... en svår kombination det där tydligen =)
Men sen drog dom sig hemmåt o det blev lite mer vanligt. Men oj så kul vi hade.
Gänget vi va med gjorde nog det mesta. Men jag o Johanna kan nog ha kul för det mesta på de flesta ställen.... man får väl helt enkelt se till att man får den kvällen man vill ha.

Haha.... gänget liksom..... vem anväder det ordet längre? förutom i själva "gäng- sammanhang" =)
Men ja.... dom va galet trevliga må jag då säga.... ;)


Fredagstrött....

Fredags trött idag. Jobbat, sen iväg till Miss R för lite påbättring, men hoppas det lägger sig lite. Nu ser jag mest ut som Dam Anka. Men det kommer nog bli bra sen, jag litar på henne.
Sen fika med tjejerna, varma scones o te på Coffehouse by George. The best scones in Sthlm, förutom mina hembakta då.
Jag o Malle har haft som nish idag på jobbet att sjunga allt vi ska säga till varann... slutade med att vi körde Spice Girls, If you wanna be my lover..... Man blir på bra humör, men det tar musten ur en alltså när man haft en flum dag. Vilket vi har nästan varje dag. Jag hade aldrig pallat jobba med nån som är super seriöst hela tiden. Fy vad tråkigt. Vad skulle man då göra av sin kreativitet? =)

Måste packa party väskan till imon, jobbar först sen åker direkt till Norrtälje. Så allt måste med på morgonen! Drygt, jag hatar verkligen att packa. Eller så gör jag det i mon bitti... får gå upp med tuppen då! Men men.... får väl göra det då. Håller fasen på att somna nu....

Bättre sent än aldrig...

NU först har jag fått upp ögonen för asos.se
Bättre sent än aldrig. Men dra mig baklänges.... jag blir helt sjuk. Dom har verkligen allt en kvinna vill ha =) As söta klänningar som blir perfekta till sommaren. Har inte hunnit komma in till kjolarna, men topar finns det också till en förbannelse.
I`m in heaven.....
En annan sida som jag kan (tydligen) spendera timmar framför är have2have där dom har massa skor. Måste bara hitta en bra väsk sida också.... asos kanske?! Har inte hunnit tillväskavdelningen heller. Måste utforskas.
My god..... nätshopping is the new (för mig) shit.
Där kan jag nog hitta en bra klänning för bröllopet också. Perfecto!

Nu ska jag gå o sova.... stänga av den här datorn med alla fina kläder.... ska fanimej sälja bort lite grejer jag har hemma på blocket, så för dom pengarna kan man köpa nytt. Då känns det ju som man får alla dom nya grejerna gratis. Har tex ett par inlines!!!!!! i Dalarna, som är använda max 2 ggn. Blev så förbannad när jag inte kunde åka snyggt, så dom hamnade i skåpet igen. Det roliga i det hela va att jag köpte ju ett par dyra fina, såklart. Va ju tvungen att ha dom med bäst kullager på...... eh?!..... haha
Känns som dom hamnar på blocket NU. Har säkert massa mer skit där i Dalom som andra folk vill ha. Får bli en rensning där hemma o utförsäljning. Fan jag är på hugget nu känner jag...... =)

jaha... vad säger man

Idag  vaknade jag o gick till Johanna för att ta en prom. Sen hem o göra sig i ordning lite, sen iväg o käkade lunch med Johanna o hennes lille vän. Sen iväg till jobbet. Vilket blev en piss-dag. Tre kunder hade bokat av sig!! Va fan.... lite smått sur åkte jag hem tidigare än vad jag hade tänkt.
Ja, annars har det inte hänt så mkt mer idag. Imon blir det jobb sen "doktorn" sen jobb igen sen ev träffa Jennie o sen hem. På lör jobb sen party.... ska bli så kul =) Norrtälje here we come....

Inte har jag köpt nån triss idag heller..... dåligt av mig!

Triss is the shit.....

I morse på tv4 nyhetsmorgon.... va det en kvinna från Karlstad (såklart) där o skulle skrapa... Hon vann 5 milj den damen. Hjälp!! Hon blev helt ställd stackarn.... =)
Men min tanke blev ändå i morse "måste man skatta på dom pengarna också??" För då är det ju bara att dra bort hälfen på en gång. Bitter tanke som jag har.... Ja, säkert är det. Man får ju tydligen inte va rik här i Sverige. "Nej nån måtta får det väl va... lagom är alltid bäst" Tyyyyypiskt Sverige. =)

Fan... jag måste börja göra det till en vana, jag ska börja köpa triss.

Ja fy, man blir ju inte lättare..

Jobbat idag.... såklart.... fick även en ansiktsbehandling idag som va välbehövlig. Så nu är mitt ansikte rent o frächt igen.
På fredag ska jag göra ett nytt besök hos Miss R.... doktor! Punga ut med ÄNNU mer pengar. Har gjort en liten snabb huvudräkning o denna månad lägger jag ut 6000 spänn på mitt fejs o hår bara. Hm... ja vill man va fin få plånboken lida pin....
Men men.... så är det
Skulle ut o springa nu på kvälls kvisten tänte jag... men guess what... här sitter jag i soffan o har inte svettats en droppe. Usch vad dålig man är alltså.....
I helgen blir det kul i alla fall.... ska dock jobba vilket jag skulle kunna klara mig utan, just denna helg i alla fall. Det bär av till Norrtälje på lite party o hotell boende. Skönt.... äntligen lite ritkig frulle =) Men jag kommer ju inte hinna njuta av den så värst mycket ändå, för då ska man pallra sig iväg till jobbet.. säkert lite bakis också på det. Men det kommer det nog säkert va värt ändå =)

Tommys examen

Tommys examen
Här är Tommys kollegor & klass. Detta är alltså Sterlings personal..... Nyutexaminerade & glada..... Flyg lungt...

One day off....

Ledig idag. Men har flängt runt hela dan dock. Började med att jag mötte upp Åsa nere på stan, in på NK en sväng o köpte blommor till Tommy. Sen åkte vi (snål som man är) kommunalt ut till Arlanda... my god vilken tid DET tog då.... Men i alla fall sen kom vi ut o kollade när dom fick sina Sterling vingar o flygsert o allt som behövs.
Tommy ska börja flyga på tors redan.... hehe.... nervös som ett vrak!
Sen hem igen (kommunlat) jag o Tommy gick o käkade Thai o sen hem till mig.
Dagen började så även med sol o härligt... sen regn =(
Kan inte bara våren få komma med solen o alla härliga känslor man får därtill. Längtar efter det nu.

Nej så man försöka fortsätta desingen på bloggen.... usch tråkigt... men har jag bestämt mig för nåt så ger jag mig inte tills jag fått som jag vill.... i gott o ont

Nu verkar det likna nåt...

Ååå vad grym jag är =) Lyckades få dit lite blommor på min sida som bakgrund. Shit vilken nörd man blivit. Men som sagt... ska nörda lite till, för ska få denna sida till att bli fin o som min egen! Sug på den ni....


Idag har har vart på jobbet... vaknade o kände för att sova lite till... så det gjorde jag =) Kan va skönt att bestämma sina egna tider ibland. Hade en bra dag på jobbet också.
Imon är jag ledig, ska på examen till Tommy som då blivit flygvärdinna ändå ut i finger spetsarna o dessutom på papper. Så jag ska maka mig ut till Arlanda för att fira honom. Borde träna också imon.... ångest! Känner att jag blivit slapp o degig liksom. Det kan gå fort för vissa.... på några timmar o en onyttig helg bara så har man gått upp minst 5 kg.
Hoppas man går ner dom 5 kg lika fort bara man tränar 2-3 ggr. I alla fall i tanken o känslan. Det är väl det som i slutändan ändå väger tyngst......

Ett ljus idag för lilla Engla som fick offra sitt liv för att få fast den där jävlen.... hon är en Ängel hela hon!!

Men att det ska va så krångligt då

Håller på att försöka ändra min blogg till min egna design..... My God vad krånligt det ska va. Nu ser den så tråkig ut...... men what ever! Detta va så himla drygt alltså.... usch.... skulle aldrig kunna jobba med ett datajobb. Fy vad tråkigt!!

Disk out-fiten

Nu är det några veckor kvar till jag ska på bröllop. Min kära kollega som ska bli fru. Ska bli så kul för det kommer bli ett stort bröllop med massa fest glada människor. Bruden själv är inte den som spottar i glaset heller =)
Så nu är det dags att gå in skorna.... my god!! Oskönare skor har jag nog aldrig haft tror jag. Undra hur länge jag kommer palla ha dom på mig?!
Men i alla fall... så kvällens out-fit vid diskhon blev leggings, linne, höga klackskor i guld o mina stora rosa diskhandskar (som jag för övrigt inte klarar mig utan)...... Å på det lite dans moves.... blev visst på party humör av min musik så här på fredags kvällskvist.
Jo då så att eee..... Man är väl inte brud för intet heller ;)

Åå den bästa...

Idag har jag vart på jobbet.
Sen iväg till "miss R"....... he he, blev sååå bra. Hon är grym.
Sen iväg till stans bästa godisbutik o köpte godis.... blev visst ett halvt kilo.... ojdå!! Men va fan, dom har ju ALLT där.... går inte att välja ut dom bästa. Måste ha lite av allt.
Så ikväll blir det ligga i soffan o läsa med godis o en kopp te. Mmm sånt gillar jag.... emellanåt..... får inte bli för ofta, så man slappar till sig heller.
Imon jobb igen.... fullbokat!! Sen på kvällen vet jag inte riktigt vad som händer o sker.... men rätt skönt att inte göra nåt heller. Bara va hemma o känna att man är ledig.
Nästa helg blir det däremot full rulle... jobba o sen iväg på äventyr med min lovely Johanna. Så måste nog ladda inför den helgen istället. =)

Ha en bra helg....


Nu har jag velat klart!!

Ok, har bestämt mig. Ska gå på den där klassfesten!
Men nu är grejen att anmälningsdatumet har redan passerat. Ska ringa imon o kolla om det funkar ändå.
Pratade med lite forna klasskompisar så nu låter det lite kul ändå. Ska ändå jobba på lör, ta två kunder, sen rusa ner till tåget, väl i Blge måste jag skynda hem till syrran o göra mig vacker sen iväg till Säter på för ferre..... SEN blir det festen. Vid det laget är väl jag helt trött.....
Sen ska jag va i Dalarna till tis. Bockade måndagen, så jag hinner träffa la familia lite också.
Men nu bara för jag har bestämt mig är det säkert försent att anmäla sig...... äh vaddå, dom bästa kommer ju alltid sist ju! Fint folk kommer alltid.... ja ni vet =)

Tränat idag.... vilket va skönt. Har inte tränat sen i fredags nu. Men å andra sidan tränade jag varenda satas dag förra veckan, i alla fall varenda vardag.....Sen drack man väl upp det på helgen, det man hade brännt.. men men. That´s life......


Klassfest???????

Har ju för ett litet tag sen fått inbjudan till klassfest.... reunion fest från högstadiet. Va 10 år sen man gick ur Klockarskolan i Säter...!! 10 år liksom.... galet. Eller crazy.. som dom säger "over there"
Men ska man pallra sig dit eller ej?? Det är frågan.
Måste liksom i så fall boka av/om 2 kunder den lördagen o köpa tåg biljett både dit o hem igen... Har inte just nån kontakt med nån av dom heller. Från den tiden. Det som skulle va det roliga skulle ju va att se om man liksom faller tillbaka i gamla spår igen. Säkert!!
Men både vill men orkar egentligen inte. Men hur ska man göra??
Beslutsångesten är stor...... Men en chans att komma till Dalarna lite också i och för sig. Skulle kunna åka på fredagen redan då o umgås med familjen lite..... Men ååååå  Bestäm dig nån gång kvinna...!!
Veliga människor gör mig galen.... men jag märker till min förstret att shit JAG är ju veligast av dom veliga ibland alltså.

Nu ska jag hoppa i sängen..... o vakna imon med ett nytt leende på läpparna o min första tanke ska vara: Fan vad jag älskar mitt liv!!!!!! Inga andra tankar är tillåtna.

Muffin dilemma

Va så sjukt sugen på muffin hela dan. Lika bra att köpa en då tänkte jag.
Men allstå, måste dom göras så sjukt stora allihopa. Man smäller i sig, går ju INTE att slänga, o sen blir man sjukt mätt. Blev för övrigt besviken också.... beställde blåbär... men fick banan =(
Vilka dilemman man kan ha.....

Nu kollar jag på "Mannen som talar med hundar"....... fattar inte hur han gör. Han har verkligen makt över dom små, o ibland jävligt stora, liven.

Imon sovmorgon...... schööööönen

Våren börjat ta sig på alla plan...

Jaha, då va det utgång igår med ligan. Spritbord på Undi, så där stod vi alla på stolarna o skakade dom lurviga.
Roligt hade vi må jag säga.
Tog upp en gammal bekantskap igår också, som vart vilande ett antal månder nu. Men igår som sagt va det tydligen kört igen då!! Jaja.... whatever.....Så kan det gå.
Jobbat idag, vilket va mindre kul..... va inte bakis i alla fall, inte det minsta faktikst. Men va så sjukt trött så jag hade kunnat stå sovande. Måste hålla mig vaken til kvällen nu ändå.....
Måste säga att jag fått vårkänslor..... =) Helt underbart ju.
Hoppas denna sommar bjuder på lika många smaskigheter som förra sommaren då man va i sitt esse =)

Det börjar spåra ur....

Undra hur den här tjejen tänkte när hon valde kläder för kvällens utgång?????!!!!!! My god.....
(tagen från stureplan.se..... Hells tror jag det va från)


Det börjar spåra ur....

Spårlöst....

Men dra på trissor..... såg programmet som började idag, som heter Spårlöst!!! Såg dock bara sista kvarten, men det räckte för att tårarna skulle spruta.
Det slutade så otroligt lyckligt.
Ringde Johanna direkt när det va slut....tänkte att hon kollar säkert på det med. Hon svarade: tja.... sen snörvlade hon. Haha.....
Snacka om att vi har bölat i varsin soffa till programmet.
Så nu sitter jag här helt svettig o tagen typ....
Ja.... man kan ju bli lite lätt känslosam ibland. O tur är väl det.....

Imon fredag redan... helgen är välkommen. Imon ska jag hem till Tommy på middag. Sen på lör blir det jobb på Ålle sen utgång med Jennie o möta upp hennes harem o sen möta upp mitt harem. Så det kommer nog bli en nöjdsam kväll.
 Nu blir det ryggläge efter en sen jobbkväll....

Mina förebilder..... eller?!?!?!

Mina förebilder..... eller?!?!?!


253386-49



My god...... kommer man se ut så här om några 20 år???!!!!  Botox face men med halsar som heter duga!! Hjälp. Snygga pose miner också må jag säga..... he he


Trevlig morgon...

Johanna sov här inatt.... hon hade karlproblem igår (hantverkare!!) Med lite lätt panik i rösten ringde hon igår kväll.... Jag sa: skit i det nu o kom hit o sov här!! Punkt!
Men hon vaknade med tuppen såklart.... men själv låg jag kvar o snusade mot kudden. Sen käkade vi frulle tillsammans. Nu har jag vart vaken i 1,5 timme o klockan är bara 10.20... skönt!! Funderar faktikst starkt på att putsa fönster idag innan jobbet. Eller ta en lång skön prom. Känns som en prom skulle va lite mer gynnsamt. Fönstrena finns ju kvar, fast min kropp förfaller.

Jag har fått sån inspiration till lite vår fint i lägenheten. Har börjar med att köpa nytt överkast o stora härlliga kuddar till sängen. Nu fattas bara gardiner, skulle vilja måla om också... men det får bli efter renoveringen. Känns onödigt att göra det nu ändå innan ju.

längtar till sommaren.....

Våren på ingång

Ni verkar det som våren har kommit smygande. Nu får det fan inte bli nåt bakslag igen.
I söndags, vaknade pigg o fräch trots utgång på lördan. Gött!!
Jag o Johanna tog en prom i Hagaparken o tog årets första glass o satt mot en husvägg i solen. Så skönt!!
Idag är det också helt underbart väder..... ska nog ta en prom här hemma snart också, eller om jag tar en prom till jobbet. Vi får se vad det blir.

Ha en bra dag alla i solen.....

RSS 2.0