dåligt med kommentarer...

Ja dåligt med dom nu.....J jag vet att du läser.... =) Så skriv nåt till mig då...!!!
Nu ska jag öva på handstående, är grymt dålig på det.... blev lite besviken på mig själv. När jag va liten så gick jag runt på handslagen mest hela tiden.

Ännu en midsommarväska

Ännu en midsommarväska

Denna väska infann sig på Djurgården förra midsommar..... va bara tvungen att visa, den är så klockren o tillhör min kära vän T..... För er som inte ser så innehåller den kondomer, glidmedel, en "hello darling" fick spegel, korthållare o parfym......!! haha han är väl bara för underbar.....Han är i alla fall förberedd!

Midsommarafton

En midsommar med härlig picknick....

En härlig midsommar med picknick.....

Energilös....

Ge mig energi nån till att packa.... Eller ännu bättre... kom hit o packa NÅN.....!!!


enda gången man är glad för regn

Onsdag!! härliga onsdag!! Det är Juni o regnet öser ner..... en äkta svensk sommar med andra ord! Men jag är faktiskt glad att det regnar ute just idag, då behöver jag inte ha ångest för att va inne hela dan o flyttpacka! Tråkigt som satan, packa packa..... känns som det aldrig tar slut heller..... man har så mycket grejer!! Å "samlare" som man är så slänger jag aldrig nåt. Men har kommit på att jag måste nog börja med det också. Annars kommer man väl sluta som en tant som har grejer överallt så man knappt kan gå inne i lyan, plus att då måste man ju också ha runt 20 katter som springer överallt (där det går) o skiter o har sig..... Nja inte vad jag tänkt mig i alla fall. Jag har mer tänkt mig ett slott faktikst...... ;)

Så nu ska jag packa o slänga allt skit jag inte behöver mera.....
Ha det gott....

Midommar.....

Jaha då har man av verkat ännu en midsommar på Djurgårns gröna ängar.... med mat, skratt, underbara vänner o sist men inte minst (tydligen) vinet!!
Började med att jag o J sa att detta kommer bli en lugn midsommar, vå åker dit o käkar lite o dricker nåt glas o sen åker vi hem i hyffsad tid i alla fall. Med risk för att låta kärring men den skulle ju bjuda på tänkte vi!! TÄNKTE vi ja.... men vi gjorde nåt annat. Slutade i alla fall med att man hade en o annan flaska vin o kroppen o tyckte att allt va helt underbart.... " du ääääääär verkligen en skitbra kompis, har jag alltid tyckt.... jag ÄÄÄLSKAR verkligen dig som min vän......" My ass..... haha
Nej dom orden kom inte ur våra munnar.... inte denna helg, va nog mer under de yngre åren dom orden flög ur munnen om vart annat så fort man hade tagit en cider med procenthalt 4,5
Men midsommar detta år... ja vad ska man säga.... låter nog det bli osagt i stället.... Det man inte vet mår man inte dåligt av heller.... haha förutom de sista glasen som man inte kommer ihåg men mår DÅLIGT av dan efter, minst sagt!! Det är då man önskar att man hellre hade tagit ett hopp ner o vattnet med en sten runt fötterna.
Nej nästa midsommar ska jag o J ha varsin härligt karl plus en båt o åka ut till skärgården nånstans o fira en äkta svensk midsommar. Lugn o mysig med nubbe sill o skratt. Lite sol o bad på dan..... Sen mys på kvällen/natten....
Men den kommer nog sluta med att jag o J sitter där själva, kan även hända att vi har varsin "paris hilton" vovve i knät, dricker vårt sura vin o tittar ut över vår underbara trä eka som vi liksom cashat....!!
Ja vi får se.... fortsättning följer..... Fan va spännande! =/


Begravningen över...

Hela släkten från Värmland kom.... Möttes upp utanför kyrkan allihopa. Gav morfar en ritkigt hård kram..... oj vad ledssen han var!! Så då va det ju kört för en annan också, tårarna kom!
Sen va det i kyrkan, en tjej som sjöng.... så duktig!!!!
Sen va det den jobbiga jordfästningen! Men hon ligger två stenar ifrån farmor o farfar, så det känns skönt på nåt sätt. Har dom varann lite nära.
Men lilla morfar så ledssen....... =(
Nu har jag sån huvudvärk..... ska gå o sova snart.

försöka ladda inför midsommar imon, som man egentligen inte orkar bry sig om..... men men!!!!

Sov gott...


Namnsdag

Jag har namnsdag idag..... mamma har i alla fall sagt grattis!! =)

Begravning

om nån timme åker jag till Dalarna. Begravning imon.... gruvar mig en del för den! Men samtidigt ska det bli lite kul att komma hem också, se min kusins nyfödda bebis =) Å få mysa med Clara såklart som jag alltid längtar efter..... Så det är med blandade känslor jag åker nu.... men det kommer nog gå bra, får man hoppas i alla fall!!!

Igår hamnade J i min säng igen =) Eller på soffan då.... Älskar våra sleep over!! Sällskapssjuk som man är.... Hur ska detta sluta när vi sen blir grannar. Hon har liksom redan en egen tandborste hos mig... haha Ett äkta par.... lovely.

Ledig tisdag

nu börjar det ordna upp sig med vädret i alla fall verkar det som..... vad ska man annars göra på midsommar om det inte är varmt?! vi som alltid har picknick på djurgården..... jaja det ordnar nog sig!!

första lång morgon prom idag på länge. Har insett att jag vart alldeles för lat nu på senaste..... detta måste det bli ändring på.... kände det idag när jag va ute, fan va skönt det är att gå!! Måste göra alla dagar.... eller i alla fall de flesta =)

Imon åker jag till Dalarna för begravningen på torsdag. Gruvar mig en hel del inför den!! Men det är väl sånt som man måste ta sig igenom. Undrar hur morfar kommer ta det hela... Vi får stötta varann helt enkelt!
Sen åker jag hit till Stockholm igen på fredag för att se fram emot fint väder på Djurgården med mat o vin o skratt.

Nu ska jag duscha o sen ner på stan o träffa en vän som jag inte sett på länge..... ska bli så kul att se henne o hennes lilla kula på magen =)=)

Ha en bra dag

Bar å åk...

Nu verkar det hända grejer på jobb fronten!! Är inte så ledssen längre att jag inte ska börja på salongen. Nu har andra portar öppnats för mig.
Blir då egen, men vilka adresser jag har kontakt på sen =) Detta blir nog bra till slut ändå. Men om jag blir egen så ber jag alla att komma till mig så jag inte behöver stänga eller käka luft det första året.

Kanske kan man nå sitt mål i arbetslivet fortare än vad man trott..... Men då byggs nya mål upp såklart! Man ska inte nöja sig heller.....Man ska bara nå högre o högre upp hela tiden, inte nöja sig med grunderna =)
Har man den teorin o är lite envis så kommer man nog långt. Å så måste man tro på sig själv också såklart..... tänk om jag själv kunde leva efter mina egna motton lite mer..... vad bra det skulle bli då ;)
Men nu ska jag verkligen göra det..... nu ska jag köra på det jag VILL, det får gå om det går. Men envis som jag är så SKA det gå =)


Girighet... människans last...

Alla är nog lite giriga någonstans.... men det finns ju ändå nån måtta på det hela. Fick ett "förslag" häromdan, av en girig person. Men inte bara girig utan det kom bara från helt taget ur ingenstans, personen detta förslag kom från är ju inte direkt smart. Hon hade kunnat gjort en bra affär om hon tänkt på det lite tidigare, men nu gjorde hon inte det!! Nehe, synd för henne. Nu tycker hon alltså att JAG ska stå för det hela, bara för att va snäll. Om jag va SÅ snäll mot alla så skulle jag inte komma långt här i livet. Tur att man inte är SÅ snäll då..... =)
Man får ju inte va dumsnäll heller liksom. Ska man ta sig fram här i livet och komma dit man vill så kan man inte va så snäll alla gånger. Då måste man ta för sig o visa lite attityd i vissa lägen.
Synd för henne att hon inte verkar fatta det.... inte min förlust!!

Underbart!!

Underbart!!

Vad går väl upp mot svensk sommar? ;)

Arbetslös...klingar fint.... eller inte

Jaha.... nu har jag börjat fått fullständig panik och måste ha ett jobb NU känns det som. Är glad att jag har Åhlens i alla fall.
Har vart på en liten intervju idag, men där kan jag säga att där vill jag verkligen inte arbeta. När man kom in i salongen så va det verkligen Hej 80-tal!!! Rysh o pysh och spets o guld o allt man kan tänka sig hör 80-talet till.... Hjälp!!
Plus att hon som ägde salongen verkar inte ha alla getter hemma heller. Kände att jag blev irriterad på henne bara av att träffa henne i 20 minuter, hur skulle det då vara att arbeta med henne. Skulle ju verkligen inte gå.
Nej så nu får jag ta nya tag igen. Har skickat iväg hur många ansöknignar som helst. Drygt..... Hoppas det dyker upp nåt bra snart. Man är ju lite petig också att det måste kännas helt rätt med salongen, med dom man jobbar med och med det märke som man ska jobba med. Man kan ju inte jobba med ett märke som man inte tycker om heller.
Men detta är ju nästan skrattretande..... vilken otur man har alltså!!! Men lite tur hade jag i alla fall med lyan. Annars hade det nog vart nära till snaran....

Jaja, har i alla fall en underbar sommar att se fram emot nu..... Lite ledigt o massa roligt att göra!!

Ha det gott.....

Detta är fan inte sant....

ÅÅåååååå fick ett riktigt tråkigt mail idag.
Fick mail från den salongen som jag skulle börja på den 6 augusti. Dom måste stänga salongen!!!! För personalen hade glömt stearin ljus på under tre tillfällen på tre månader. Så nu får dom inte hyra där längre av den värden. Dom såg inte heller någon möjlighet att starta om någon annan stans heller. Jag som verkligen hade längtat efter att få börja där. Jobba nära J plus att få jobba med dom märken som jag tycker bäst om också.
Så nu är det bara att ut o söka jobb igen då. Det sura är ju att jag har gått o väntat på att få börja på den här salongen, så jag har ju inte sökt några andra jobb heller, sagt nej till en del till och med.

Fan va surt......!!!!!!!

Jaja.... bara att ge sig ut o söka jobb då! Hoppas jag hittar nån bra salong som jag känner att jag vill jobba på då...!

Men nu har jag i alla fall lägenhet, skrev på kontraktet idag!


Men ååååå nu ska jag lägga mig ner o dö tror jag!



 


måndag....

Måndag igen.... men vilken härlig måndag sen. Tog en sovmorgon i morse, härligt att få vaknar när man själv vaknar o inte av en klocka. Sen gick jag ner till vattnet o la mig där. Solade i tre timmar. Underbart. Men hade hellre vart där utan att alla barnen vart där. Skrik o lek o bollar som studsar o flyger överallt för att sedan landa på ens mage eller huvud eller nåt liknande. Kommer sluta som en ensam bitter tant som hatar barn...... hehe
Nej jag älskar barn, men bara när jag själv bestämmer mig för att umgås med dom eller passa dom. Gillar barn inom famljen...... mina barn andras ungar...... heter det väl!!
Imon blir det vattenskoter.... första gången för mig faktiskt. Ska bli riktigt roligt!! Så det ser jag fram emot. Hoppas det blir bra väder då.... men blir det halvtaskigt väder så är planerna inställd på motorcykel i stället. Så nån form av motor lär det bli imon i alla fall.
Nu ska jag o handla lite sallad som ska avnjutas.....
Ha det gott......


Helg igen.... fan va nice

I morgon är det fest igen..... lovely!! Efter att ha testat ett antal kläder, varav alla satt som skit.... SÅKLART, men sen kom jag fram till en kort klänning. Så det är väl själva fan om jag inte får ligga imon..... =)
Nej då...... sån flicka är inte jag inte!! ;)
Jag ska förhoppnigsvis sova med min vän J.... om det inte dyker upp nåt oväntat.... på ont eller gott... det vet man aldrig!

Har för övrigt jobbat idag, steg faktiskt upp onödigt tidigt bara för att dra på bikinin o gå ner till vattnet för att få avnjuta nån timme i solen ändå.
Sen jobbat hela dan. Sen hem o testa kläder o städat o smörjt med brun utan sol. Man måste väl bättra på lite om man ska kunna ens ha en övervägande tanke på att passa in på det sliriga flirtiga stället man ska till imon.
Ehhh.... att man ens orkar??!?!?!? Men men..... sanning är att jag orkar! I sättet men inte i tanken alla gånger ska ni veta....

Fick ett roligt samtal idag också. Min vän Svush...... hon kommer kanske flytta hit till Stockholm igen... JAA =) Vad glad jag blev, har saknat henne så =) Va inte så jättelänge sen hennes flyttgubbar med stor satans lastbil kom o hämtade hennes grejer här för att sen frakta dom ner till Göteborg.... Men nu ska dom hit igen =) Underbart.

Ha en bra helg alla som är lediga, själv ska jag stå inne på varuhuset hela helgen =(  Ingen sol på mig


Picknick

Årets första picknick gick av stapeln igår. Mysigt mysigt.....
Det blev dock lite senare än vad jag hade tänkt mig, så det slutade med en sleep over för min del hos min kära vän T, vi låg tre st i hans säng.....!! Trångt varmt o härligt.... Så så där jättemycket sömn har man ju inte fått. Men men.... det är sommar o glad är man för det. Nu ska jag till jobbet snart, först ta en kall dusch.
Ha en bra dag i solen, jag ska stå inne på ett varuhus hela dan =(

sommar o sol o rose glas i handen...

Äntligen är sommaren här... som man har längtat! Men nu kommer kommentarerna "är det inte lite VÄL varmt..?!"
Men då sk jag tala om för alla gott folk att det är det ICKE!!!!! Man gör det så vamt som man vill.... om man vill gå på stan med 5 ungar o påsar som släpar så klart som fan det är varmt. Men väljer man istället att åka ut till skärgården till nån härlig ö, eller ligga på en båt o guppa med vågorna, eller vara vid sommarstugan o ligga o sola på bryggan..... osv. då är det perfekt termperatur.
Det enda som jag kan känna är lite halv jobbigt är alla odörer som svävar överallt, vart man än kommer. Denna svett arom är något som jag mer än gärna är utan!! Vissa folk har totalt bojkottat både deo o duschcremen.... tänker inte det minsta på omgivningen heller utan går där glad o förnöjd med lökringar som sedan sakta men säkert vidgar ut sig till riktiga LP- skivor......
Det bästa är också om dom är av det curry gillande landet, där det sätter lite extra kryddighet i doften...

Nu ska jag till Rålis o grilla lite med mina kära vänner.... ett o annat vin glas lär väl slinka ner också! Om dom tjatar så....  =)
Men nu har jag tydligen blivit en arbetande kvinna också... lite halvdrygt, men man måste väl dra sitt strå till stacken också i detta arbetande land.

Sol i sinne, sol inne.... (eller hur fan man säger, töntigt låter det i alla fall =))

Sommaren verkar närma sig...

nu har jag tappat på att skriva lite.....
ska försöka bli ändring på det! ska lägga in lite bilder också....... snart! =)

Nu är i alla fall begravningen bokad också, dan före midsommar blir det. Lite gruvsamt, men det är sånt som måste genomgås!

Va ut en sväng i lördags, jag o min lilla party pingla J tänkte bara åka till söder o ta nåt glas vin. Årets första rose såklart. Sen efter nån timme på uteservering där i solen så blev vi ändå lite småsugna på att åka in till stan. Så.... såklart hamnade vi till slut på Hotellet. Där vi först tänkte avsluta kvällen.... men trogna som vi är så dök vi såklart upp på den krogen som tillhör den lite mys mulliga före detta fotbollsspelaren. Men nykter o redig som vi va fick vi höra att vi såg stela o reserverade ut.... till vår FASA, två gånger till och med. När man annars är där så får vi allt om jämt höra att vi ser så glada o bara allmänt lyckliga ut! Se där ja..... den hemska faktan är på papperet.... vi kan inte gå ut nykter!!!!!!!! Är man en sån där stel tråkig svensk som håller sig till sina och man "dansar minsann inte nykter"...... fy vad hemskt o tragiskt!
Men jag skyller på att det stället är helt galet, är helt massproduktion på flörtiga blickar o sliriga kommentarer.... Å när man är nykter o vid sitt minnes fulla bruk så orkar man inte riktigt med sånt.... eller inte jag i alla fall. Men när man har lite härligt bubblande soda innanför västen så är det som hälften av alla människor bara försvinner från stället... men ser bara dom man vill se, pratar med dom man vill prata med osv....
Men jag hade trevligt ändå!! För vad kan väl gå fel med en god vän o ett skratt på läpparna en lördagskväll med fint väder o årets första rose i magen..... =)

RSS 2.0