irriterad....

Ikväll skulle jag ha träffat honom. Vi har inte setts på en vecka typ... så han har frågat om vi inte skulle ses idag. Visst sa jag.... jag slutar 18 ungefär. Han skulle va klar mellan 18-19... nu är klockan alltså 20 o han har inte ringt!!!!! Inte så lite irriterande heller.... Vad är det som är så svårt att åtminstone skicka ett sms om att man är sen eller vad som helst. Jag hatar att vänta på folk som man inte vet vart dom är eller håller på med, när mna inte vet orsaken till att dom är sen.
Taggarna utåt......

Imon åker vi i alla fall till Gesunda. Ska bli så skönt o mysigt med alla tjejerna. Få va ledig utan att bry sig om jobb eller om pengarna kommer in eller inte. Nu ska jag bara va ledig!! =)

Har fått skickar till mig idag, ett par stövlar från mamma. Det är mormors gamla. Men har inte hunnit hämta ut dom än. Men har fått dom på mms, dom ser helt ok ut. Hoppas dom passar bara. Kul att ha nåt från mormor som man ändå kan använda liksom.
Hm.... hade den där karln kommit i tid hade vi ju hunnit hämta dom med bilen..... ännu en till sak att irritera sig på!
Undra om detta är riktigt bra för mitt hjärta????? Va irriterad hela tiden.... men det är ju inte mitt fel, andra som gör mig irriterad hela tiden ju.



Kenneth...

Idag har jag haft en riktig PISS-dag. En sån dag då man känner på en gång när man vaknar att man helst av allt bara vill va hemma o inte prata med NÅN. Kände när jag kom till jobbet, att jag höll fan på att börja gråta. Allt kändes bara piss piss piss. Men jag klarade av dagen ändå.

När jag åkte hem sa busschaffören i högtalaren- " god kväll mina damer o herrar o välkomman ombord på denna buss, Kenneth heter jag" o sen det bästa " Buenos noches...... bla bla" Så körde han allt på spanska också. Ja man bor väl i ett mångkulturellt samhälle.....
Men alltså allvarligt, han ville nog helst av allt jobba på ett flyg... Kenneth. Han kan ha hetat Ken eller Kenny... men Kenneth lät lite roligare.

Nu ska jag kolla på psyk skallar som ska opereras utan bedövning eller narkos.... nej dom ska genomgå operationen genom hypnos. Ja..... det finns som sagt folk till allt....!
Jag står för det bittra skiten.

Förretsten ska jag fotas nästa torsdag.... får smink o fotning på Model photo house eller vad fan det hette. Aja.... vi får väl se vad det är för nåt. Som om man kan posa liksom..... eh...... skulle inte tro det!!!!! Tror inte ens jag kommer hem med några foton alls.... får antagligen sån ångest när jag ser dom att jag blir ännu mer bitter......



Ehhh vem fan vill va häst??

Hahahahaha... alltså detta är heeeelt sjukt. Dom som såg Outsiders fattar vad jag snackar om.
Outsiders är ju inte direkt känt för att visa normala folk... men detta tar fanimej priset.
Handlar alltså om folk som gillar att vara underlägsen eller dominant. Ok låter inte så konstigt än.... MEN... den underlägsne ska alltså agera HÄST.... hahaha Håller på att dö här i soffan o tror inte mina ögon.
Handlar om ett par, hon 20 år o han 42..... bara där liksom, aja sen så ska hon alltså vara häst, få grimma o allt som en häst har. Alltså detta är HEEEEELT sjukt.... att det finns såna folk?!?!?! Undra vad som gick fel liksom.....

Annars idag har jag haft en seg dag på salongen. Börjar fundera om jag ska säga upp hela skiten o söka mig anställning nånstans. Det är inte alltid kul att va egen kan jag säga.
Har faktikst pallrat mig ner till gymet idag också.
Men har inte vart på mitt bästa humör idag.... känner mig lite nere på nåt sätt. Arg liksom.....
Inte så mycket som känns bra just idag... =(

Men man har väl såna dagar antar jag.... hoppas bara inte det håller i sig alltför länge.
får sova bort det helt enkelt.

Bort prioriterad

alltså, ibland känner man sig bara så bort prioriterad! Om nån väljer sitt jobb framför. Men jag har ju redan blivit varnad för det i och för sig, av honom själv! Men va fan..... ändå liksom.
Klart att jobb är viktigt som satan, men man måste väl sova ibland också, å då kan man väl lika gärna sova 2 som 1??????????
Jävla egen företagare...... (egentligen är jag bara avundsjuk för jag inte har lika stort företag som honom) Nej så är det ändå inte.....

Jaja.... nu ska jag i alla fall på middag o sen på lite fest. Men blir ingen utgång för min del. Orkar inte. Ska jobba imon. Igår blev det middag på Vapiano med Johanna o sen lite vin på Hotellet. Va hemma vid 24... så det va hur skönt som helst. Fick massa sömn i natt i alla fall.

Nu har jag lite bråttom ser jag...... ha en trevlig lördag kväll..... Ciao

Feelings

Idag har jag haft en sån bra dag. En sån dag som man blir glad av.
Började med att jag vaknade i morse brevid nån =) Så underbart! Sen lunchade med Jennie o hennes son som jag inte träffat på jättelänge. Sen till jobbet o hade en liten arbetsdag.
på lördag tog jag ledigt från Åhlens, ska till salongen o jobba i stället. Kommer 8 tjejer som absolut ville ha Id make-upen. Så jag ska sminka o kränga en massa smink til dom... sen ska jag se till att boka in dom på mer behandlingar sen =)
Imon ska jag på AW med Johanna.... kan nog ev bli lite mat nånstans också. Sen på lör kväll ska jag på lite fest, men ska inte ut sen.

Som sagt har jag haft bra känslor i kroppen idag.... nästan som kär-känslor...... Hm... det kanske till o med är det =)  Who knows...?!
Kan sitta o läsa sms om o om igen, dom sms:en som gör mig glad.... Fick ett idag som gjorde liksom pricken över i:et idag!

sovmorgon....

I fredags va jag ut o käkade med tjejerna o drack lite vin. Vi va på det (ganska) nya stället på Sturegatan, .... Det va supergod mat o snyggt folk där. Men ljudnivån va så hög så man hörde inte va man sa till varann... så inget ställe man skulle rekomendera till första dejten direkt. Så vi gick efter det till ett vanligt lungt café o käkade efterrätt o drack kaffe. Så det va en skön fredag.
I lördags blev det utgång, Undici som vanligt. Kul... men inte mer än så. Händer inte så mycket extra där känns det som, utan det är mest samma samma.

Idag har jag sov morgon, börjar sent, inte försen kl 15. Skönt.... Så idag blir det lite städning här hemma o sen en promenad tror jag. Kanske tar en prom in till jobbet så har man liksom två flugor i en smäll där =) Fint väder idag....

Annars händer det inte så mycket annat den här veckan. Inte vad jag vet nu i alla fall, jag ska käka lunch med Jennie på torsdag, kul va så länge sen jag träffade henne o lillen.

Ha en skön dag....

Size zero

Kollar just nu på ett program om en tjej som ska gå ner till size zero.... vilket jävla liv säger jag bara. För det första allt vad det innebär rent psykiskt, men sen också fysiskt! Det ser faktikst inte bra ut alls.
Hennes tränare som hon tränade med sa: "hon är inte FÖR smal, hon ser bra ut nu" Ehh..... jaha, vad bra att en personlig tränare ser size zero som "normal smal"
Nej fram med lite kvinnliga kurvor =)
Men ibland tycker man ju att det är lite väl mycket kurvor.... love handels skulle man ju kunna klara sig utan om man säger så.... men nån panik bantning blir det nog inte för min del i alla fall. Får nog ta den långa vägen i så fall med träning o bra mat bara.

Har vart o käkat lite middag med en "vän"... Känns bra. Va lite halvt om halvt tveksam ett tag. Jag blir inte klok på mig själv, vet inte ens vart jga har mig själv. Känslorna kan vända på en sekund bara. Weerd. Men nu känns det i alla fall bra.

Nageltrång på tummen har jag också.... =(

fan för att va egen ibland...

ÅÅÅåååååå det suger att va egen ibland, helst då momsen o skatten ska betalas... Fick precis mail från min revisor. Dom siffrorna som jag ska betala till skatteverket va inte kul..... Då önskar man att man vore anställd. Men ändå inte kanske.... men ååååå!! Jaja det ordnar sig väl, men att man ska behöva räkna varenda tusenlapp som kommer in alltså.
Fy fan...

husmor...

Idag söndag vaknade jag utvilad o skönt! Igår va jag hemma hos Tommy på lite middag o spel kväll. Malin va också med. Utan vin! Det blev middag med vatten till o sen lite fika =) Det är så att mina kära vän har opererat ut en visdomstand såsom min andra kära vän Johanna. På samma vecka. Stackarn får lida med värk svullnad o dålig andedräkt. Men det går ju över så fort såret har läkt. Är glad att jag sluppit det...... än så länge i alla fall.
 
Nu har jag stdat här hemma.... torkat golven o dammat. Så skönt när det är klart. Ska nog ta o göra en paj sen. Gotti......

När jag har granskat min ansikte, som jag brukar göra, har jag sett att små rynkor har börjat visa sig..... hm... men det är klart jag är ändå 25 liksom. Har därför börjar med en ögoncreme med a-vitamin... ska även börja med dagcreme som är lite aktiv. Man måste ju börja i tid. Sen är det liksom försent. Har man väl fått en rynka så får man ju inte bort den om man inte vill skära. Å det är ju skönt om man kan slippa det så länge som möjligt! =) Så från ungdomsfinnar till rynkor..... aldrig ska det väl va bra?! Eller så är det en själv som är över kritisk mot sig själv.... Aja.... Vitaroma cremen vi har på jobbet är ju från 25-30 års ålder så.... dags att börja crema på bara.

Hm.... om tre veckor fyller jag 26! Vad har jag gjort under året som 25 då tro?! Känns som ingenting.... men om mna tänker efter så har jag fått lite utrett i alla fall. Hoppas det händer dubbelt så mycket under året som 26. Blir lite lätt rastlös annars ju.... Men jag får väl helt enkelt se till att det händer saker då. Man kan ju faktikst inte få allt serverat på fat. Vad tråkigt det skulle vara då.
Nej ta tag i saker o ting själv så vet man att det blir som man vill o tänkt det. Plus så blir man stolt över sig själv om vad man åstadkommit sen efteråt. Kan vara sjukt drygt när man väl är i det (beror ju såklart på vad det är) men när man inser att man faktikst fixar saker o ting på egen hand så blir man stolt o växer lite till =) Det är en härlig känsla, än att om nån annan hade fixat det åt en. Nej.......jag kan SJÄLV!! =)
Envishet är en god egenskap..... i de flesta fall. i vissa fall är det sjukt irriterande att den finns också. Helst om två som är lika envisa har fått i sig lite alkohol..... hehe.... det har man ju vart med om!

Nu ska jag lägga mig o läsa klart min bok som är så bra.... den blir man stärkt av på nåt sätt. =) Sköna söndag....

Skönt skönt.....

Idag föll det en sten från mina axlar. Pratade med fastighetsägaren..... renoveringen har blivit uppskjutet... kommer inte ske försen till hösten eller kanske ännu senare!!!!! Jihooo vad skönt. Kan jag släppa det där. Har inte kunnat sova på flera nätter, haft ångest för jag inte vetat vart jag ska ta vägen osv.... Men nu får jag skjuta upp det problemet lite längre. Vilket är grymt skönt.

Annars hemma en fredag alena..... orkade inte ta mig nånstans. Hade tre erbjudanden idag... men torrboll som man är så blir jag hemma!
Ska in till salongen o jobba lite imon. Två kunder... egentligen har vi stängt.... men åker in o tar dom kunderna sen åker jag hem. Så jag ska bara jobba i två timmar. Så det är i princip som att va ledig =)
Får se vad som händer imon kväll. Nånting vill man nog göra ändå.
Ledig söndag ju.....

Mongo me...

Nu ni..... nu har jag tränat två gånger.... så skönt att äntligen känna att man börjar komma igång igen. Känner att jag har lite motivation uppe.... hoppas det håller i sig!!!!
Ska börja laga mat hemma också, inte köpa så mkt mat ute hela tiden, onyttigt o dyrt.
Nu ska det bli ändring på mitt liv =)

Helgen har annars vart bra, middag, bio (Arn) och sen Storstad i lördags. Sen blev det mys hela söndagen. Men jag mitt mongo- varför kan man inte bara va glad o få dom känslorna man vill ha när det skulle passa in så bra. Nej då ska jag bara leta på fel så man ska motsätta sig allt..... blir så trött på mig själv alltså. Det man inte kan få vill man ha.... varför är människan skapt på det viset? Tänk vad bra allt kunde vara om man kunde få bestämma över sina känslor o styra dom som man vill..... Det kommer liksom på en sekund, från att allt har känts bra till att det inte känns bra. Hm.... Men det kan va allt annat skit också som spelar in, då blir allt bara negativt till slut.
Nej usch, fram med lite possitiva känslor nu! Men det är så svårt när man vaknar med ångest på morgonen liksom, HATAR det här med bostad i Sthlm. Åååååååå.......
Jaja..... det löser sig, det har det ju alltid gjort, men man ska behövas våndas o så innan. Men det hör väl till då antar jag... tänk om allt bara gick som på räls, vad tråkigt det skulle bli i längden.

lördag med hela kittet.....

Jobbade idag, skönt, 4 timmar bara, hade fullt så det gick fort.
Nu sitter jag o väntar... ska på middag o sen bio o sen vin! Myyyyyyys =)
Första gången jag va klar en timme innan det va sagt..... annars är jag ALLTID stressad in i det sista... o ofta sen! Men icke idag. Skulle man kunna tro att jag började FÖR tidigt av själ för mina nerver som inte pallar... men så va det faktikst inte. Fakum är att jag inte sminkade om mig!!! Ok där släppte jag den.
Å håret tuperade jag bara om o sen satte upp..... en snabb fix med andra ord alltså. Jo då.... man kan bara man vill ibland.


Ett två tre på det fjärde ska det ske.....?!?!

Ja imon är det den 4:de. Å då gott folk.... då ska jag skriva in mig på Planet Fitness en gång för alla!!!! Allt detta tjat om träning hit o dit men nu ska jag göra det =) Så här lat o så här långt från träning va det länge sen jag va. Jag är ju egentligen ingen soff liggare, som jag nu ändå har blivit. Men nu ska det bli ändring på det.
Dom hade ett bra erbjudande där nu, 380 spänn i månaden å då får man träna hur mycket man vill. Tyckte det va bra. Skulle skriva in mig på Reinholds idag också, det som ligger precis mitt emot salongen, men då va inte deras medlemsrådgivare där så jag skulle få återkomma imon eller på mån. Men tur va väl det ändå, för Planet hade ju ett bättre erbjudande. På R skulle jag bara få träna på dagtid för 290 spänn, plus att det är ett mindre gym också. Nej nu hoppas jag man får lite ny inspiration.....

Annars har snön kommit idag till stor stan, dra på trissor. Ska det bli vitt här med alltså. Nej nu längtar jag till våren. Har redan inhandlat nya sommarskor. Men när sommaren väl kommer, som dröööööjer, så är jag väl redan less på dom antar jag!!!!

Party sugen är jag också.....


Annars har jag mest ångest för den här satans lägenheten. Den ska ju som sagt renoveras den 1 mars.... o då måste jag hitta nånstans att bo. Vill ju bo i Solna ju...... Måste hitta nåt bra. Nån som vet nån??? Tänk på mig i så fall =)

Ska prata med hyresvärden sen hur det blir efter renoveringen, dom har ju sagt att jag ska få den tillbaka, men jag vill liksom ha det mer bekräftat. Ska ringa dom på mån få se...... törs fan inte! Tänk om dom har ändrat sig. Då får jag mer ångest över det också.


Annars blir det nog lungt i helgen, redan helg snart igen =) Ska bara MYSA skulle jag tro. Eller vill jag tro i alla fall =) Vi får se vad som händer o sker.


Idag va det begravning för min lillebrors kompis, Fredrik som blev kniv mördad i borlänge för några veckor sen. Men begravningen hade vart fin o det hade gått bra trots allt. Så det va ju skönt ändå. Usch....... Hoppas man aldrig få va med om nåt sånt själv. '




Mingla....

Jasså det va ju trevligt att du läser min blogg... men vem är du? Nån jag känner eller? Nej jag är inte bra på att designa denna sida, finns ju bara några tråkiga att välja mellan. Hade ju vart lite roligare att få göra sin egna liksom... men men, så långt i data kärriären har jag inte kommit än. Det är några högskole poäng mer till dess. =)

Lite trött på ögonen....

Lite trött på ögonen....

Linslusar va också med... =)

Linslusar va också med... =)

Dans va det också.....

Dans va det också.....

Nyårs skorna.... =)

Nyårs skorna.... =)

Tommy, Tobbe o Anna-Lena

Tommy, Tobbe o Anna-Lena

Marie... själva värdinnan

Marie... själva värdinnan

pusskalas vid 12- slaget

pusskalas vid 12- slaget

tommy o anna-lena

tommy o anna-lena

Knatte, Fnatte o Tjatte

Knatte, Fnatte o Tjatte

Nytt år med nya löften man ska bryta....

Ja då va det 2008 då. Hoppas detta året kommer med massa överraskningar, glada såna alltså.
Har börjat få panik över vart jag ska ta vägen när min lägenhet skall renoveras. Första mars måste jag ut!!! Drygt som fasen.
Får kolla på bostaddirekt så får jag väl hyra i andra hand så länge då antar jag. Men det går ju.... vet ju att det bara är för en period. Hoppas jag..... Ska ringa min hyresvärd nästa vecka o snacka lite om hur det blir efter renoveringen o så där....

Idag har jag tagit mig en ledig dag.... hade inget på salongen så det kändes lite överflöd att ens åka dit då. Men imon ska jag jobba o på fre o lör också. Sen ledig igen på sön. Herregud, nu har man haft så många lediga dagar att det nästan känns som ren o skär lyx ju...
Men man drar inte in nå pengar heller.... =(

Självaste nyår va trelvig i alla fall. Jag o Johanna hade middag här hemma hos mig först, vi är väl riktiga mästerkockar när vi väl vill. Förrätt blev broschetta (eller hur det fan nu stavas) Det va ju inte så svårt att laga till. Huvudrätt blev fläskfilé med mozarella, salami o torkade tomater o en sås av grädde o chilisås, råstekta potatis o sallad..... yummie! Efterrätt blev gammeldags glass med hemmagjord chokladsås. Det vart så gott så..... =)
Sen åkte vi till Marie där det va lite fest. Man blev lite rund under sulorna.... men det är väl så det ska  va på nyår också antar jag. Men va pigg dan efter så det va huffsat lungt ändå.
Idag har jag bara en skön slappdag, läst mycket. Får se om det blir en fika på stan lite senare.....

Hm..... längtar lite efter en viss person också..... har inte setts på över en vecka nu. Känns drygt på nåt sätt.... Men men.... det som väntar på nåt gott.... =)

RSS 2.0